Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות במקום עבודה חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובכן, הבט. אהם, אהההה... (גלגול עיניים)

נשמע תפור עליך, הקטע הזה של עובד מועצה -

קטנוניות ותככנות ופזילה לצדדים.

קיבלת אוטו? יש גלגלים ומנוע? סע, סע.

בתור מה אתה אומר בתור חבר כמו אח אוו בתור משפחה?

אולי אנחנו מכירים ולא ידעתי.

כמו שציינתי אני האחרון שעיניו צרות על האחר!! סע סע תגיד לחברים כמו אחים שלך או למשפחה שלך.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוכן שיביאו לי פיאט אונו מנוע פייר 1.0 כרכב עבודה ואני מנשק להם את הרגליים.

מביאים לך אייגו/רכב 1.4 ולא טוב לך ?

אייגו ליסינג=WRX

1400 ליסינג - STI PRODRIVE

תתחדש.

Miata ND2

פורסם (נערך)

ממה שהבנת אני קיבלתי 1.4?

אצלי יש אייגו 1000 סמק 14

אצל השני יש I25 חדשה

עריכה אחרונה על ידי mazda 6
פורסם
ובכן, הבט. אהם, אהההה... (גלגול עיניים)

נשמע תפור עליך, הקטע הזה של עובד מועצה -

קטנוניות ותככנות ופזילה לצדדים.

קיבלת אוטו? יש גלגלים ומנוע? סע, סע.

למה זה טוב צורת הדיבור הזו ? למה לעשות כאלו הכללות ? כנראה שמשתמש ותיק לא צריך צנזורה. פות"ש אל תשים לב, כל המקרה שלך זה "באסה" ולא יותר. בהצלחה בעבודה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אכן מקרה מבאס :? מקווה שידעו להעריך שלא התלהמתי.

אני אמרתי לעצמי שניתן לזמן לדבר. המגזר הציבורי חדש לי ונראה מה יהיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לי מקרה דומה לשלך. אני ועוד מס' עובדים הגענו לתפקיד זהה באותה המחלקה שכלל רכב צמוד, גם הוותק היה זהה. חלק מהצוות קיבלו יונדאי I20, חלק אחר I30 ואילו רק אני קיבלתי קיה פיקנטו עם נורת לחץ אוויר דולקת ובלי מים במיכל הווישרים+ הרבה סקאי שמנוני על כל חלקי הפלסטיקה ברכב. כביכול קיבלתי את הרכב הנחות ביותר מבין כל חברי הצוות.

האמת? פשוט אמרתי תודה רבה על מה שנתנו לי וחתמתי על הרכב. אפילו את מה שהציק לי סידרתי בעצמי במקום לפנות לקצין הרכב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני אהיה האנטי-תזה לכולם, מתנצל מראש: לא רק שאני מבין את התסכול, אלא אני חושב שזה יכול להשליך על המעמד שלך בעבודה, ולכן צריך להתיחס לזה בכובד ראש. מנסיוני במערכות היררכיות, ברובן יש הסתכלות ב"צלחת" של האחר, במיוחד בתחילת עבודה, וכאן לא מדובר במישהו שקיבל i30 חדשה לעומת אחת משומשת, אלא מישהו שקיבל אייגו משומשת לעומת i25 חדשה, מה שאומר שהוא (כנראה) עשוי להיתפס ע"י הסביבה בכביר יותר מפות"ש.

לדוגמה, אני מכיר מישהו שעובד בחברה תעשייתית גדולה, שאמור היה לקבל בליסינג מאזדה 3, ושילם יותר כדי לקבל 508, כדי להיתפס כ"בכיר" יותר ממה שהוא בפועל.

אז נכון שהרכב עצמו הוא לא העיקר, אבל בעיקר בגלל שמדובר בהתחלת עבודה, שהיא נקודת זמן קריטית בעיצוב המיקום הארגוני, פות"ש צריך לוודא שזה לא שם אותו בעמדת נחיתות ארגונית יחסית לבחור השני.

פורסם

מדובר על ג׳וב של מכירות ?

אם כן? קרע את היעדים שלך כאילו אין מחר, ואז כשיעריכו אותך מאוד אולי תוכל לבקש החלפת רכב.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

את האאיגו שהיא שנת יצור 2014 יחליפו עוד מעט ( תבדוק מתי מניח או לפי קילומטרג' או לפי חודשים 36 בד"כ)

עד אז תשתדל ליצור שם טוב , ולנסות לקבל אז משהו רציני יותר.

אם לדעתך ההיררכיה נקבעת לפי הרכב וירצו להזמין לך משהו פחות ערך תבקש לשדרג על חשבונך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לדוגמה, אני מכיר מישהו שעובד בחברה תעשייתית גדולה, שאמור היה לקבל בליסינג מאזדה 3, ושילם יותר כדי לקבל 508, כדי להיתפס כ"בכיר" יותר ממה שהוא בפועל.

אז נכון שהרכב עצמו הוא לא העיקר, אבל בעיקר בגלל שמדובר בהתחלת עבודה, שהיא נקודת זמן קריטית בעיצוב המיקום הארגוני, פות"ש צריך לוודא שזה לא שם אותו בעמדת נחיתות ארגונית יחסית לבחור השני.

[video=youtube;aZVkW9p-cCU]

איך שלא אגלגל את זה בראש, הרעיון נראה לי מעט...אומלל.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

שמעתי שהוא מרויח גם 5000 שקלים יותר...וגם מידת התחתונים שלו גדולה יותר.

סתם, כמו שאמרו, עצם זה שקיבלת רכב ישן פועל לטובתך, כי בקרוב יחליפו לך אותו ואין לדעת שלא תקבל 458.

משכנתא זה קל

פורסם
הרכב שקיבלתי במצב קטסטרופה וממש לא ידידותי לנהיגה. וזה בעיקר מה שמציק לי

מה זה קטסטרופה?

אם הרכב לא תקין, דרוש שיסדרו את הליקויים.

פורסם

כן אבל לך תתלונן לקצין רכב במועצה על זה שההגה לא ישר, שהרכב רועד ממש בנסיעה ועצירה, בקיצור באמת הרגשה של גורטאה אפילו אני לא מצליח לדבר על רמקול/דיבורית כי לא שומעים כלום מרוב הרעש של הנסיעה. :roll:

באמת רכב מוזר.

פורסם

אתה מוזר

אצל מי תתאונן על רכב לקוי

כאן בפורום או אצל קצין הבטיחות?

חייך לא חשובים בעיניך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...