Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות במקום עבודה חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
- הודעתי להם שאין לי דרך אחרת להגיע ושאני שוכר רכב.

אתה לא מודיע למעסיק שאתה מחייב אותו בהוצאות, אתה מבקש.

-

- אני לא מתלונן בסך הכל מבקש לדעת מה אחרים חושבים או היו עושים וכמובן שלא מבקש רכב חדש. אך אני והעובד הנ"ל עובדים על אותו חוזה על אותה משכורת ואותם תנאים ואותו פרק זמן, ואני כן חושב שזה יוצר אי שוויוניות.

איפה כתוב שצריך להיות שיוויון ביניכם?

מה עניינך על באילו תנאים הוא מחזיק?

הרכב שקיבלתי במצב קטסטרופה וממש לא ידידותי לנהיגה. וזה בעיקר מה שמציק לי

באמת לא נעים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה כמו בצבא. מי יותר מקומבן. פעם עבדתי בחברה שכל המשמעות שם הייתה סוג הרכב, סוג השולחן, סוג הטלפון, חדר עם או בלי חלון וכדומה. אפילו לגובה משענת של הכסא הייתה משמעות.

לפי "מעמד" היה מגיעה לי רכב 1400 אבל בגלל ששם משפחה שלי היה זהה ל שם משפחה של אחד הקודקודים קיבלתי לאנסר קלאסיק 1500. כמה עובדים ותיקים חירבנו לבנות מזה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

,,,

לפי "מעמד" ,,,אבל בגלל ששם משפחה שלי היה זהה ל שם משפחה של אחד הקודקודים.

כמה עובדים ותיקים חירבנו לבנות מזה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

כנראה פחדו - :lol: חשבו שאתה חפרפרת.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
כנראה פחדו - [emoji38] חשבו שאתה חפרפרת.

אייל.

נראה לי שזהה בדיוק מה שהבוס רצה שיחשבו [emoji12].

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם
הרכב מגולם?

יש השתתפות של העובד בעלות?

לקחת בחשבון שהוא משלם את הפרש העלות מכיסו ועוד הפרש בשווי השימוש?

הטענה העיקרית שמוצדקת היא מצב הרכב. אתה אמור לקבל רכב תקין ואם לא זה המצב אז פנה לקצין הרכב שיטפל בזה.

צודק!

כתוב בחוזה איזה קטגורית רכב אתה זכאי בדרגת השכר(במידה והרכב בחוזה ואתה לא משלם עליו בנוסף למס) ואם אתה זכאי לרכב בקטגוריה C(יונדאי I25 או דומה) ומקבל בפועל קטגוריה A זה לא תקין! - שהחברה תמצא לך רכב מהקטגוריה לה אתה זכאי! היא מחוייבת על כך בחוזה..במידה ואתה מוכן להתפשר על קטגוריה A אתה מחוייב לקבל את ההפרש כזיכוי בחברה..זה עקרונית תנאי שכר שאתה משלם עליו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קצת באיחור,

לדעתי אתה מתעסק ב"שטויות".

למה שטויות?

התחלת עבודה במקום חדש, על פניו קיבלת את מה שהיית אמור לקבל כחלק מתנאייך.

למה אתה נכנס כבר עכשיו לספקולציות "אולי הרכב הנחות יפגע במעמדי בהמשך"?

אולי בכלל הבחור שהתקבל לעבודה יחד איתך בכלל יתפטר בעוד חודשיים כי מקום העבודה לא מתאים לו?

אולי יפטרו אותו?

אולי אתה בכלל תחליט שהתפקיד לא לטעמך ותחליט לעזוב?

אפשר להמשיך עם עוד המון ספקולציות, הן לא יתרמו לך עכשיו בשום צורה.

מנקודת מבט של מעסיק יכול לומר לך בכנות שכשעובד חדש מתחיל להעלות בפני כל מיני טענות קנטרניות עוד לפני שבכלל הספיק להבין מי נגד מי ולפני שבכלל נראה אם הוא שווה משהו- זה נראה לא טוב, יוצר תחושה שלילית כלפי אותו עובד ויתרה מכך- אם אותו עובד לא יפגין ביצועים טובים התלונות הקנטרניות האלה יקצרו מאוד את משך הזמן שיעבור בין ראיון הקבלה לעבודה לשיחת "מאחל לך המון הצלחה בהמשך הדרך בכל עיסוק שתבחר".

ממליץ לך לזנוח את הספקולציות ולהתעסק בכאן ועכשיו, ללמוד את סביבת העבודה, להשקיע ולתת תוצאות, ההשפעה של אלה על עתידך בחברה תיהיה גדולה משמעותית מנפח המנוע או השנתון של הליסינג שלך, אם בכלל יש לזה איזושהי השפעה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כן אבל לך תתלונן לקצין רכב במועצה על זה שההגה לא ישר, שהרכב רועד ממש בנסיעה ועצירה, בקיצור באמת הרגשה של גורטאה אפילו אני לא מצליח לדבר על רמקול/דיבורית כי לא שומעים כלום מרוב הרעש של הנסיעה. :roll:

באמת רכב מוזר.

אז קח אותו על חשבונך לכיוון פרונט/איזון גלגלים/בדיקת בלמים/טיפול.

קצת מוזר האמת לשמוע על דברים כאלה בטויוטה 2014 (פז'ו בתחפושת, אבל בכל זאת). כנראה הגברת הייתה מקפצת לה על בורות להנאתה בדרך מהחתמת כרטיס לקניון ובחזרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי איך ש... אהם, גברות נכבדות מסוימות מטפסות על מדרכות בתנופה ובעיזוז, אני בהחלט מבין כיצד אפשר לגרום לרכב מ-2014 לצאת מאיזון לגמרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...