Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב.

הגיע הזמן לעשות טיפול ברכבי, אני מעוניינת לטפל במוסך מומלץ ולא מורשה.

שאלתי היא, בעברי עשיתי שני טיפולים ברכב.

בפעמים הראשונות הטיפול נעשה בחברה, שמו לי שמן סינטטי מלא, בטיפול הראשון 5/30w ובטיפול השני סינטטי מלא, 5/40w.

כך זה רשום בקבלה ובפירוט.

הטיפול השלישי נעשה אצל אורן מהפורום, מוסך מומלץ פה, ובפעם הזו אני לא יודעת איזה שמן שמו, אני מקווה שמתאים.

שאלתי היא, האם זה מזיק להשתמש בסוגים שונים שלי שמן? האם באמת יש פה מספר סוגים?

אני מעוניינת לקנות את השמן הכי טוב לרכבי, איזה לקנות?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי Revitalush
פורסם

מה רשום בספר רכב לגבי הצימגות?

האם הטיפול הראשון והשני בוצעו באותו מוסך מורשה יבואן?כי זה דיי תמוהה מדוע ששינו לך את הצמיגות.

לא מזיק כל עוד ממלאים את השמן לפי הצימגות שניתנה לך בטיפול האחרון במידה ואתה מוסיפה שמן בין טיפולים.

במידה ולא לא אז תבדקי בספר הרכב מה השמן אידאלי לרכבך ותדרשי את הצמיגות הנ"ל בטיפול הבא.

פורסם

לפי CASTROL לניסאן מיקרה במזרח התיכון מומלץ להשתמש בשמן MAGNATEC בצמיגות 10W40 ואף 20W50 במידה ומדובר במנוע 1.2 קוד HR12DE או HR12DDR . ניתן להשתמש בצמיגות 5W40 וב 5W30 ניתן להשתמש לרכב הזזה באופן כללי אך בהסתיייגות לאקלים הישראלי. התקן המומלץ הוא ACEA A3\B4 או C3.

הזול עולה ביוקר

פורסם

זה מה שמופיע בספרי רכב עברית/אנגלית באתר היבואן:

2.jpg

3.jpg

1.jpg

כאשר בספר באנגלית אחת ההערות היא המלצה להשתמש בשמן מקורי הנושא את השם של ניסאן והינו ע"ב Ester.

פורסם

5W30-5W40 ההבדל בינהם זניח.

כל עוד משתמשים בשמן שעומד בתקני היצרן הכל בסדר.

אורן בזמנו היה משתמש בשמנים של יורואול, גם אני ברכבי הפרטי השתמש בהם ולדעתי השמן מעולה.

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כאשר בספר באנגלית אחת ההערות היא המלצה להשתמש בשמן מקורי הנושא את השם של ניסאן והינו ע"ב Ester.

וואלה? אתה יכול להעלות את הציטוט?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...