Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 508

adhocwiz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני שוקל לרכוש פיג'ו 508 שנת 2013 מאחת מהחברות הליסינג, קראתי על בעיות המנוע 1.6 THP.

מישהו יכול לייעץ (או להפנות ללינק) לגבי המנוע של פיג'ו 508 שנת 2013?

האם התקלות שתוארו בפורום בדגמים של 2011 קיימים גם בדגמי 2013?

האם היה ריקול כלשהו מאז 2013?

מה צריך לחפש בהיסטוריית הטיפוליים כדי לוודא שחלקים פגומים הולחפו ושהמנוע לא ימות בגלל כשלים ידועים מראש?

איזה מבין חברות הליסינג מטפלת הכי טוב ברכבים האלה ומציעה פירוט של טיפולים?

תודה

פורסם

1)אלדן לדעתי מטפלים הכי טוב, במוסכים מורשים מטעם היבואן ובחלפים מקוריים, ואת זה אני אומר לך מתוך שלושה מוסכים מורשים שעבדתי בהם.

2)עשה לעצמך טובה ותרכוש לך מאזדה6, טויוטה אוונסיס, קיה אופטימה, או אפילו פורד מונדאו אטמוספירית רק לא פיג׳ו 508.. טורבו בעייתי, שרשרת טיימינג בעייתית, צבירות פיח בשסתומי היניקה שעלות ניקוי לא זולה בכלל, מנוע לא הכי אמין ויקר מאוד להחלפה, יש טעם להמשיך?

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
1)אלדן לדעתי מטפלים הכי טוב, במוסכים מורשים מטעם היבואן ובחלפים מקוריים, ואת זה אני אומר לך מתוך שלושה מוסכים מורשים שעבדתי בהם.

2)עשה לעצמך טובה ותרכוש לך מאזדה6, טויוטה אוונסיס, קיה אופטימה, או אפילו פורד מונדאו אטמוספירית רק לא פיג׳ו 508.. טורבו בעייתי, שרשרת טיימינג בעייתית, צבירות פיח בשסתומי היניקה שעלות ניקוי לא זולה בכלל, מנוע לא הכי אמין ויקר מאוד להחלפה, יש טעם להמשיך?

נראה שאסתפק ברשימה שלך, תודה :)

• ספונסר פורום
פורסם

העצה הטובה ביותר שאפשר לתת לך, היא לבדוק את הרכב במוסך מקצועי שמתמחה בדגם הזה, זה יחסוך הרבה מאוד כאבי ראש והוצאות בעתיד.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

ה 508 היא אחת המכוניות המרווחות בסגמנט שלה, עם איכות הנסיעה מהגבוהות ביותר.

חשוב לקחת את הרכב לבדיקה, לוודא היסטוריה טיפולים מלאה, ולוודא שניתנת אחריות הוגנת על מנת לתת לך שקט ובטחון ברכישה.

אם תרצה לקבל הצעה טובה דרך לובינסקי טרייד, נשמח לסייע.

צוות לובינסקי

פורסם
העצה הטובה ביותר שאפשר לתת לך, היא לבדוק את הרכב במוסך מקצועי שמתמחה בדגם הזה, זה יחסוך הרבה מאוד כאבי ראש והוצאות בעתיד.

העצה הטובה ביותר היא פשוט לא להתקרב לרכב הזה. גם שהרכב הזה מטופל לפי הספר עדיין צצות תקלות. מנוע לא מוצלח בכלל.

לפותח השרשרור רק בשביל האוזן מנוע כזה במידה ושובק חיים עולה כ20,000 כולל עבודה, ומאוד קשה להשיג אחד טוב, טורבו תלוי במוסך ואם מדובר בסיני או מקורי 4000-8000, ניקוי פיח שוב תלוי במוסך כ2000-3500. לדעתי השיתוף פעולה שbmw ופיג׳ו עשו ממש אבל ממש לא יצא מוצלח. מנועי פיג'ו הרגילים הרבה יותר פשוטים ואמינים.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

כמו שהמליץ לך היחיד שאין לו אינטרס כלכלי בפיז'ו, המנועי THP אינם אמינים, עושים הרבה צרות מטורבו שכושל מוקדם לפיח בבית המצערת ועוד מיטב תקלות.

אמר לי מוסכניק שמטפל שנים בפז'ו סיטרואן לא להתקרב לרכבים עם המנועים האלה שהקונצרן אוכל את עצמו שהוציאו אותם לשוק בכלל (פיז'ו וסיטרואן) שזו הייתה יציאה בוסר.

עדיף דגמים עם המנועים הרגילים שתוכננו בקונצרן לא בשיתוף עם ב מ וו הם אמינים ומוצלחים.

פורסם

המנוע THP 156 אכן בעייתי למרות שיש לא מעט אנשים שאני מכיר עם 3008,508,שמרוצים מאד ומחליפים אותו באותו הדגם החדש.

הTHP 200 ו208 מנועים אמינים מאד,כנ"ל לגבי ה165.

פורסם

ה165 זו פשוט הגרסה המשופרת של ה156 שאמורה לפתור את הבעיות שלו, בנתיים אם אני זוכר נכון הוא פה רק מ2015 קצת שעוד מוקדם לקבוע.(לא שמעתי כלום עליו בנתיים).

פורסם

וזה באמת צחוק הגורל שמנוע שתוכנן ע"י יצרן גרמני עתיר מוניטין ויוקרה, השאיר את האחרון בלי שמץ של פגיעה וחיזק עוד יותר את תדמית האמינות הלקויה של פז'ו/סיטרואן שדווקא תכננה וייצרה מנועים מצוינים, במיוחד דיזלים, בלי "טובות" מאף אחד.

פורסם

ואם אתה מתעקש על הרכב הזה .אני ממליץ שתקנה מלובינסקי טרייד שם הרכבים טופלו במוסכים מורשים חלפים מקוריים ואתה מקבל אחריות יבואן

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
וזה באמת צחוק הגורל שמנוע שתוכנן ע"י יצרן גרמני עתיר מוניטין ויוקרה, השאיר את האחרון בלי שמץ של פגיעה וחיזק עוד יותר את תדמית האמינות הלקויה של פז'ו/סיטרואן שדווקא תכננה וייצרה מנועים מצוינים, במיוחד דיזלים, בלי "טובות" מאף אחד.

לגמרי,

לרגע אפשר לחשוב על זה כחתול בשק.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
ה165 זו פשוט הגרסה המשופרת של ה156 שאמורה לפתור את הבעיות שלו, בנתיים אם אני זוכר נכון הוא פה רק מ2015 קצת שעוד מוקדם לקבוע.(לא שמעתי כלום עליו בנתיים).

גרסת ה165 משווקת מאז ספטמבר 2014,מבעלות על 508 עם מנוע כזה ומקריאה על רכבים כאלה בפורומים של פיגו בחו"ל המנוע מפגין אמינות גבוהה,מעבר לכך המנוע מתפקד בצורה מעולה,עם תגובת דוושה מדהימה,וכושר נשימה מרשים מאד לכל אורך הסל"ד בניגוד למנועי טורבו לא ספורטיביים אחרים.

פורסם
כמו שהמליץ לך היחיד שאין לו אינטרס כלכלי בפיז'ו, המנועי THP אינם אמינים, עושים הרבה צרות מטורבו שכושל מוקדם לפיח בבית המצערת ועוד מיטב תקלות.

אמר לי מוסכניק שמטפל שנים בפז'ו סיטרואן לא להתקרב לרכבים עם המנועים האלה שהקונצרן אוכל את עצמו שהוציאו אותם לשוק בכלל (פיז'ו וסיטרואן) שזו הייתה יציאה בוסר.

עדיף דגמים עם המנועים הרגילים שתוכננו בקונצרן לא בשיתוף עם ב מ וו הם אמינים ומוצלחים.

לדעתי אם המנוע לא היה בוסר כמו שנקרא הוא היה יכול להיות מוצלח מאוד, מבחינה טכנולוגית הוא די מתקדם! טורבו מקורר מים, משאבת מים עם פיקוד חשמלי שנכנסת לפעולה רק בעת הצורך, הזרקה ישירה ועוד'..

אבל הוא לא היה מוכן מספיק לשוק וכל הטכנולוגיה וההשקעה עליו ירדה לטימיון.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...