Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 10 אלף ידני ויפני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,קודם כל אני חדש פה וזאת פעם ראשונה שאני פותח אשכול אז אם עברתי על איזה חוק או משהו לא לנעול :)

אז ככה.. הרכב הראשון שלי היה מיצובישי סופר לאנסר 97 גיר ידני ושפכתי מנוע לפני כמה זמן ועכשיו יש לי אופציה לקנות רכב חדש בתקציב של עד 10 אלף בערך,ואין לי שמץ של מושג איזה רכב לקנות אני מחפש כבר כמה ימים

בהתחלה חשבתי על עוד סופר לאנסר אבל אחרי מה שעברתי איתה אני לא כלכך בטוח.. הונדות ידניות שמורות נכחדו מהעולם הזה מזמן..למיצובישי קולט אמרו לי לא להתקרב ..

ומה שעלה לי בנתיים זה גראנד לאונה וקורלה 95 אבל אין לי מושג על המכוניות האלה חחח

אז חשוב לי רכב שיסע חזק כי אני מסתובב עם חברה שיש להם מכוניות שנוסעות

(סיוויקים,לאנסרים 2000,לאונים וכל אלה)

וגם אחרי שאני קונה כמה אמורה לעלות בדיקה מקיפה ואם אפשר המלצה על מקום טוב באיזור המרכז (נס ציונה ראשון רחובות בת ים חולון)

בקיצור אני מחפש זה משהו יפני וידני ושיש לו כוח ושנראה טוב ובתקציב של עד 10 אלף

ושישרוד קצת לחיצות ונסיעות ושיהיה אמין (אפשר לחרוג אלף לפה אלף לשם)

כל המכוניות היפניות באות בחשבון אני רק רוצה לשמוע את דעתכם

אגב ראיתי קורולה ידנית עם מנוע של סליקה,אשמח לדעת מה אתם חושבים על זה

תודה לעוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי yuval456
פורסם

קולט זה סופר לנסר האצ'בק...

בכל מקרה יש בפורום אימפרזה דור ראשון ידנית למכירה. תחטוף אותה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?614779

למרות שבתקציב שלך אפשר לקנות יונדאי משנתון מתקדם יותר, והיא תהיה אמינה כמו יפנית.

Stay Dirty

פורסם

רד מ"רכב יפני" כי כל מה שרשמת זה רכבים בני 20 שמצבם לא יהיה מזהיר.

אישית, הייתי מחפש איביזה 1600 75 או 100 כ"ס ידנית מהשנים 2000-2002.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מצאתי לך שלוש אפשרויות, אפילו באזור קרוב אליך.

כולן לדעתי עונות לדרישותך עם הבדלי מאפיינים.

1. טויוטה קורולה דור שני 1998 ידני 1600 : רכב יפני אולי הכי אמין שיש על הכבישים. גם חזק יחסית 110 כ"ס וגם איכותי. אם תוחזק באופן ראוי זו הקנייה הכי שקטה.

ScreenShot_20161029111553.jpg

2. מאזדה 323 לאנטיס "ספורט" 1840 סמ"ק. הכי "מרשימה" , הכי חזקה, הכי "משופרת" לטוב ולרע, רק לבעלי "ביצים".

ScreenShot_20161029111930.jpg

3. הונדה סיביק 1600 מודל 1999 עם מעט ק"מ, אם הכל נכון - מציאה !

ScreenShot_20161029112329.jpg

פורסם
מצאתי לך שלוש אפשרויות, אפילו באזור קרוב אליך.

כולן לדעתי עונות לדרישותך עם הבדלי מאפיינים.

1. טויוטה קורולה דור שני 1998 ידני 1600 : רכב יפני אולי הכי אמין שיש על הכבישים. גם חזק יחסית 110 כ"ס וגם איכותי. אם תוחזק באופן ראוי זו הקנייה הכי שקטה.

[ATTACH=CONFIG]475211[/ATTACH]

2. מאזדה 323 לאנטיס "ספורט" 1840 סמ"ק. הכי "מרשימה" , הכי חזקה, הכי "משופרת" לטוב ולרע, רק לבעלי "ביצים".

[ATTACH=CONFIG]475212[/ATTACH]

3. הונדה סיביק 1600 מודל 1999 עם מעט ק"מ, אם הכל נכון - מציאה !

[ATTACH=CONFIG]475213[/ATTACH]

הקורולה יותר מידי קילומטר

המאזדות האלה ספציפית ה323F ישלהן בעיה נפוצה בהתחממות

הסיוויק נראית סבבה אני אבדוק תודה אחי

אשמח לשמוע עוד

פורסם

אתה חושב שרכב בן 20 יהיה אמין?

הכל מתחילונגמר ברמת האחזקה שהרכב קיבל במהלך השנים.

הייתה לך סופר לנסר ידנית, היא נחשבת ללא פחות אמינה מטויוטה קורולה, סיויק, אלמרה, לאנטיס.

הלך לך מנוע!

האם אתה באמת חושב שקניית רכב ב 10000 שקל יכולה להיות קניה עם "ראש שקט", ביצועים טובים ואחזקה זולה?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כן,שום דבר לא סותר את זה שרכב בן 20 יכול להיות אמין,ישלי חבר עם הונדה שפיץ שנת 90 והיא נוסעת גרזן.

והנה נמצאה הונדה עם 130 אלף קילומטר ידנית מקורית והיא תעבור בדיקה לפני הקנייה והכל כמו שצריך, זה שהסופר לאנסר הייתה כמעט 300 אלף קילומטר ועזוב גם שלא בדקתי אותה ולא ידעתי מה העבר שלה לפני כן,זה לא אומר שכל הרכבים היפניים בשנים האלה נהרסים.

פורסם

אנשים בארץ משום מה נוטים לייחס אמינות רק לגיר ומנוע כאילו שאר הרכיבים לא חשובים, אז יש לי חדשות בשבילהם - הכול חשוב.

בסופו של דבר רכב שמתקרב לגיל 20 לא יציג תמיד אמינות גבוהה. גם אם המנוע והגיר יהיו תקינים, יש עוד לא מעט מכלולים מסביב שיכולים להתקלקל, ועל כך נוסיף את הבלאי השוטף.

צריך לבדוק באילו תנאים ההונדה נסעה, האם זה באמת 130 אלף ק"מ, ולקחת רכב ב10 אלף ש"ח לבדיקה במכון זה בזבוז כסף.

זה שחבר שלך נוסע על ההונדה "כמו גרזן" לדבריך זה לא אומר כלום, יכול להיות שהמנוע והגיר תקין, אבל המתלים במצב גרוע, תושבות גמורות וכו'.

ואני מבין שאתה בחור צעיר ומסתובב עם חברים עם "מכוניות שנוסעות", אבל מה זה קשור? אתה קונה לעצמך או כדי לעשות פוזות על החברים שלך?

לו הייתי במקומך הייתי מחפש את הרכב החדש ביותר שניתן לרכוש בתקציב שיציג אמינות טובה. נניח יונדאי גטס ידנית יכולה להיות אחלה אופציה (למרות שאני יודע שפסלת את היונדאי מקודם).

עוד אופציה שהייתי שוקל זה במקום לתקן רכב ישן כל פעם עם תקלות, זה לשים 10 אלף ש"ח כמקדמה ולקחת רכב מיני בן שנתיים - 3 שנים מליסינג או ממגרש כלשהו, תמורת תשלום של 400-500₪ בחודש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תשמע סיוויק עם 130 אלף קילומטר באמת נשמעת מציאה אבל אני לא ממהר , היא הולכת להיבדק לפני כן , כל מכלול ברכב הכל הכל הולך להיבדק לפני הקניה , ואני יודע שזה לא רכב 2016 בכל זאת יש לו פזם על הכביש וזה רכב בתקציב שלי ואני חייב כרגי רכב ורכב שאני יאהב כי מי כמוני יודע מזה לאהוב תאוטו שלו ..

ולא לא קונה אוטו בשביל פוזות , פשוט כשהם נוסעים. אני לא עומד בקצב שלהם בדרך כלל והרכב שהיה לי לפני זה לא היה בנוי לדברים האלה ..

פורסם

אני עדיין לא מבין מה זה לא עומד בקצב, זה לא שחברים שלך נוסעים בפורשה 911 או בBMW M6, הם נוסעים במשפחטומתיות 1.6. כמה קשה יכול להיות לעמוד בקצב של מכוניות כאלה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה מתפשר על אוטומט, יש לי בובה להציע לך, סירואן סי4 שנת 2008(כן כן) עשתה 180 אלף ולאחרונה עברה ישור קו אצל אסף מהכנופיה, צבע אדום האוטו שמור פנימית ממש טוב חיצונית יש כמה בליטות אבל ב10 אלף אל תצפה למצוא רכב שמור

PEUGEOT 206XS

פורסם
אם אתה מתפשר על אוטומט, יש לי בובה להציע לך, סירואן סי4 שנת 2008(כן כן) עשתה 180 אלף ולאחרונה עברה ישור קו אצל אסף מהכנופיה, צבע אדום האוטו שמור פנימית ממש טוב חיצונית יש כמה בליטות אבל ב10 אלף אל תצפה למצוא רכב שמור

מה שאמר הבחור מעליי, אני מוכר את הרכב..

באמת היא בובה של רכב, נוסעת מהר בהאצה (אפילו יותר מידי), אם מעניין אותך, שלח פרטית.

• תוכן חדש...