Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא גג קשיח ל-BMW Z4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה ושנה טובה,

אני מעוניין לרכוש בחו"ל גג קשיח לרכב שלי, BMW Z4 E85.

לצערי את כל הגגות הנמכרים ניתן לאסוף מקומית מהמוכר ולא ע"י משלוח בינלאומי.

1. מישהו התנסה פעם בפרוצדורת איסוף משלוח בחו"ל ע"י חברת שילוח והבאתו לארץ?

2. מישהו יודע מהם הערכות המחיר למשלוח מוצר בסדר גדול שכזה מעבר למחירו?

תודה רבה.

פורסם

אלו המידות שהצלחתי למצוא, מקווה שהן הנכונות:

משקל: 30 ק"ג.

רוחב: 157 ס"מ.

גובה: 45 ס"מ.

אורך: 132 ס"מ.

ניתן לייבא מגרמניה או בריטניה.

פורסם

לא מדובר כאן על שילוח פשוט!

אתה תזדקק לארגז עץ לצורך אריזת הגג.

ארגז כזה גם עולה לא מעט כסף (נגר) וגם שוקל לא מעט, ע"מ להבטיח שהגג יגיע בשלום לארץ.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

דואר גרמניה בערך 30 יורו לחבילה של 120x60x60 עד 20 קילו. יותר מזה זה כבר רק חברות משלוחים. תיסע לגרמניה תקנה ותביא איתך בתור מטען חורג אני חושב שיעלה פחות.

יש לי בדרך רדיאטור לגולף 9.5 קילו 100x60x30 בערך עלה המשלוח כ20 יורו. הרדיאטור עצמו עולה 40 יורו אז זה גם פטור ממיסים. בארץ על חליפי לא מדברים איתך בפחות מ 1000 שקל ככה אמרו לי.

עריכה אחרונה על ידי mozman1101
  • תוכן חדש...