Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20K

hbhcvnkl900
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברשותי פולקסווגן פולו שנת 2002 נפח 1400 סמ"ק,

רציתי להתייעץ איתכם האם רכב בעל נפח של 1600 או 1800 סמ"ק,האם הם משמעותית יצרכו יותר דלק בעיר?

והאם שווה וכדאי מבחינה של אמינות ומבחינה כספית של טיפולים לרכוש רכב עם טורבו?

אם כן על מה הייתם ממליצים?

אני מחפש רכב שיהיה אמין עם עדיפות ליפני או גרמני,חסכוני במידת האפשר אך נפח יותר גבוה מ1400,או שמא לא שווה ועדיף להשאר עם מה שיש,האמת שאני מרוצה ממנו מאוד.הפולו שוקלת 1560 קילו,(כבדה) חשבתי שאולי אני יכול לעלות לנפח יותר גבוה ואולי הצריכה לא תשתנה כי כנראה שבשנתונים החדשים יותר הרכבים קלים יותר,ואולי זה משפיע גם על צריכת הדלק.

אשמח להצעות

תודה ושנה טובה!

פורסם

מישהו יכול לתת חוות דעת על הסקודה פאביה ספייס בגרסת הדיזל או הבנזין,רשום שהיא עושה "בכיף" 24:1 לליטר נשמע קצת הזוי,והאם הדיזל אמין,לא יצא לי לנהוג על דיזל.

פורסם

שלום, ראשית, מנועי 1.8 ו 2.0 של גולף בסביבות הגיל של הרכב שלך אוכלים משמעותית יותר דלק ממה שהרכב שלך אוכל. בנסיעה עירונית ממוצעת פקוקה וחמה עם מזגן אפשר להגיע מהר מאוד לממוצע של 1 ליטר ל 7 ק"מ. לגבי שאלתך על מנועים מוגדשים: ובכן, אין פה תשובה חד משמעית זה יותר עניין של מה אתה מעדיף מנוע קטן מוגדש טורבו יהי חסכוני יותר בעיר ולדעתי אופציה טובה. לרוב אין מה לדאוג על אמינותם אם דואגים להפעיל את הרכב כמו שצריך ומקפידים על טיפולים חלפים ושמנים איכותיים. יש כמה מגבלות למנועי טורבו שיש להקפיד - ראשית לא ללחוץ חזק על הגז כשהמנוע קר - לפחות רבע שעה מתחילת הנסיעה ולאחר הגעה לטמפ עבודה ( נוזל קירור מגיע מהר יותר לטמפ' הנחשבת כאופטימלית וזה לא אומר שהשמן הגיע אליה) בעת הכנה לדימום עדיף לא לדומם ישר כשמחנים אלא לתת למנוע לעבוד בסרק כדקה כדי שהשמן יקרר את הטורבו. הקפדה על שני כללים אלה ימנעו בעיות. נכון שיש מחלות גיל לטורבו כיחידה עצמאית אבל ברכבים מודרניים יש הרבה דברים חדשים ומתוחכמים ולכן יותר סביר שהם יתקלקלו, קח זאת בחשבון. אם הרכב שלך אמין ואתה מרוצה ממנו - לא חושב שאתה צריך לשם נסיעות עירוניות רכב בעל נפח מנוע גדול יותר - אם כבר אז להיפך. זו דעתי האישית לאור שאלתך והנתונים שסיפקת.

הזול עולה ביוקר

פורסם (נערך)

רכב דיזל בתקציב נמוך עלול לגרור אותך להוצאות רבות העולות על חיסכון בדלק.

,אם אתה מוכן להגדיל את התקציב ,אני ממליץ לחפש סוזוקי sx4 האצ'בק. הוא עם מנוע 1600 , אבל לא יצרוך יותר דלק מאשר הפולו שלך. וזה רכב אמין מאוד.

אם אתה מוגבל ל 20 אלף שקלים, ופולו שלך לא עושה בעיות, אני מציע שלא תחליף אותו.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום, ראשית, מנועי 1.8 ו 2.0 של גולף בסביבות הגיל של הרכב שלך אוכלים משמעותית יותר דלק ממה שהרכב שלך אוכל. בנסיעה עירונית ממוצעת פקוקה וחמה עם מזגן אפשר להגיע מהר מאוד לממוצע של 1 ליטר ל 7 ק"מ. לגבי שאלתך על מנועים מוגדשים: ובכן, אין פה תשובה חד משמעית זה יותר עניין של מה אתה מעדיף מנוע קטן מוגדש טורבו יהי חסכוני יותר בעיר ולדעתי אופציה טובה. לרוב אין מה לדאוג על אמינותם אם דואגים להפעיל את הרכב כמו שצריך ומקפידים על טיפולים חלפים ושמנים איכותיים. יש כמה מגבלות למנועי טורבו שיש להקפיד - ראשית לא ללחוץ חזק על הגז כשהמנוע קר - לפחות רבע שעה מתחילת הנסיעה ולאחר הגעה לטמפ עבודה ( נוזל קירור מגיע מהר יותר לטמפ' הנחשבת כאופטימלית וזה לא אומר שהשמן הגיע אליה) בעת הכנה לדימום עדיף לא לדומם ישר כשמחנים אלא לתת למנוע לעבוד בסרק כדקה כדי שהשמן יקרר את הטורבו. הקפדה על שני כללים אלה ימנעו בעיות. נכון שיש מחלות גיל לטורבו כיחידה עצמאית אבל ברכבים מודרניים יש הרבה דברים חדשים ומתוחכמים ולכן יותר סביר שהם יתקלקלו, קח זאת בחשבון. אם הרכב שלך אמין ואתה מרוצה ממנו - לא חושב שאתה צריך לשם נסיעות עירוניות רכב בעל נפח מנוע גדול יותר - אם כבר אז להיפך. זו דעתי האישית לאור שאלתך והנתונים שסיפקת.

האמית היא שלאבא שלי יש גולף שנת 2000 מנוע 2000 שרכש לפני 4 חודשים ואני רכשתי ממנו את הפולו,האמת שנסעתי על הגולף היא הייתה ברמה אחרת מבחינת כוח,אבל היא צורכת כ 8:1 בעיר,קצת מוגזם,האמת אתמול שוטטתי ביד 2 וקצת התלבהתי מהפאביה ספייס,גם מבחינת צריכת הדלק כל המוכרים שם רשמו שהוא צורך כ18-24 לליטר,לגירסת ה1600,אם זה נכון אז אולי עדיף לי לעלות נפח וגם לעלות בשנתון של האוטו לפחות ב3 שנים.איך המנועי דיזל? אמינים?

או שאתה אומר שעדיף להשאר מה שיש.

סליחה על הבלבול מוח....

תודה!.

• תוכן חדש...