Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה מישהו שתדלק לאחרונה בתחנת סדש ברחוב המסגר? יש אולי תחנות טובות באיזור? שמעתי גם על תפוז אבל לא יודע איך היא. הבנתי שהיתה תחנה (עשיתי עכשיו חיפוש של שעה בפורומים על תחנות דלק ועל סדש בפרט) וראיתי שהיתה תחנה באיזור התעשייה (אני עוד לא מכיר כלכך טוב את נתניה בשביל לדעת)

האם מישהו יכול להמליץ על תחנות טובות וזולות באיזור?

אני במקור ממודיעין אבל נמצא הרבה בנתניה ובמודיעין הדלק עולה כמעט 30 אג יותר וכשאתה בצבא הכיס לוחץ..

תודה :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני בהתחלה נמנעתי מלתדלק בסדש למרות שגם המורה נהיגה שלי תמיד היה מתדלק שם ולא זכור לי שהדלק היה עושה לו בעיות באוטו.

כרגע אני מתדלק בדור אלון שנמצא בכניסה המזרחית יותר לאיזור התעשייה הישן אבל גם לעיתים מתדלק בסדש. לא היו שם תקלות.

פורסם

מתדלק כמעט קבוע בסד"ש תל השומר כבר 3 שנים בערך, מסתדר לי עם מגהה הביתה. לא יודע אם זה מעיד על סד"ש נתניה או לא

פורסם

לכל הפחדנים עם המהילה. אשמח לקבל ממישהו דו"ח מהילה של משרד האנרגיה ב-3 שנים האחרונות.

עכשיו ברצינות: חוסר אמון בין לקוחות לתחנות דלק מופרך, לא שפוי ולא הגיוני. אנחנו משלמים מספיק מיסים (במיוחד בדלק) שהמדינה תבדוק אותם (והמדינה בודקת).

נ.ב.

כשאני באזור נתניה, אני מתדלק שמה והכל מצוין.

פורסם

מחזק את גיא, אף אחד לא מוהל שום דבר, תפסיקו עם זה.

אני מתדלק קבוע בסדש נתניה. הכל פיקס, כמו בכל תחנה אחרת בארץ.

Stay Dirty

פורסם
לכל הפחדנים עם המהילה. אשמח לקבל ממישהו דו"ח מהילה של משרד האנרגיה ב-3 שנים האחרונות.

עכשיו ברצינות: חוסר אמון בין לקוחות לתחנות דלק מופרך, לא שפוי ולא הגיוני. אנחנו משלמים מספיק מיסים (במיוחד בדלק) שהמדינה תבדוק אותם (והמדינה בודקת).

נ.ב.

מחזק את גיא, אף אחד לא מוהל שום דבר, תפסיקו עם זה.

אני מתדלק קבוע בסדש נתניה. הכל פיקס, כמו בכל תחנה אחרת בארץ.

תודה לכם :) (וגם לשאר המגיבים כמובן)

אחלה,כי אני מתכנן לתדלק שם מיכל מלא אחד לשבוע ככה.. כשאתם מתכוונים "נתניה" אתם מתכוונים לתחנה הזו,נכון?

אגב,אתם לא חווים שינוי בנסיעה (רעשים,סחיבות) או שהרכב "עושה פחות קילומטרים למיכל" אם לא,אז כנראה שבאמת אין ממה לחשוש. תדלקתי שם כבר פעמיים פשוט בכל הפעמים היה גם דלק אחר במיכל ולא שמתי לב האם הדלק נשרף לי מהר או לא.. ועכשיו אני מתכנן לתדלק שם מיכל כמעט ריק (פחות מרבע)

פורסם

נ.ב.

הפחד מסדש הוא קצת מוצדק, הייתה תחנת סדש בכפר יונה שנפלה במבחן של משרד התחבורה. עדיין קיימים חאפרים היום אבל מדובר באחד, שניים כל פעם שיוצא דוח בדיקה.

פורסם

אם אתה ממודיעין, תוכל לתדלק בתחנת הדלק "מיקה" שנמצאת באיזור התעשייה ישפרו סנטר. גם שם הדלק יותר זול בכמה אגורות מהתחנות באיזור.

פורסם
הפחד מסדש הוא קצת מוצדק, הייתה תחנת סדש בכפר יונה שנפלה במבחן של משרד התחבורה. עדיין קיימים חאפרים היום אבל מדובר באחד, שניים כל פעם שיוצא דוח בדיקה.

הפחד לא מוצדק, כי בדוח האחרון שראיתי גם תחנות גדולות הופיעו שהם מהלו. הדוח אם זכור לי נכון הופק לציבור היה ב-2007.

מאז ועד היום יש הוראות ברורות להובלה, רמת איכות מיכלים ובדיקה איכות הדלק. לצורך הענין יש כבר חישנים שמזהים אם יש דלק מהול במיכלים בתחנה.

לכן אני אומר, בתור מתדלק שעובד שנה בתחנות דלק, אין סיבה לתדלק בכל תחנה כל עוד שהיא מאושרת ע"י משרד האנרגיה.

פורסם

אני מתדלק את האיביזה שלי רק בתחנות של "דלק" ורק באיזור התעשיה החדש - מגיע לצריכת דלק של 1-17 משולב.

ניסיתי תחנות רבות - בינהן סונול ופז - ובאף אחת מהן לא הרגשתי ביצועים והכי טוב שהגעתי בתחנות אלה הוא 1-13.

פעם אחת תידלקתי בסדש - והרגשתי ירידה בסחיבה ותצרוכת דלק של 1-10 (רק עם סדש הגעתי לצריכה מפלצתית כזאת) לכן ממליץ לא להתקרב לסדש.

המדידות בוצעו בתוואי דרך זהה.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
אני מתדלק את האיביזה שלי רק בתחנות של "דלק" ורק באיזור התעשיה החדש - מגיע לצריכת דלק של 1-17 משולב.

ניסיתי תחנות רבות - בינהן סונול ופז - ובאף אחת מהן לא הרגשתי ביצועים והכי טוב שהגעתי בתחנות אלה הוא 1-13.

פעם אחת תידלקתי בסדש - והרגשתי ירידה בסחיבה ותצרוכת דלק של 1-10 (רק עם סדש הגעתי לצריכה מפלצתית כזאת) לכן ממליץ לא להתקרב לסדש.

המדידות בוצעו בתוואי דרך זהה.

איך תסביר את ההפרשים האלו אם כל הדלק מגיע מבזן?

פורסם

אני רואה את מבחן התוצאה - גם ברכב הקודם שלי (סוזוקי איגניס) היה הבדל משמעותי בין התחנות (לטובת "דלק").

תקופה שתדלקתי את האיגניס בסונול - כי היה לי מימון מהעבודה שם - הייתי מגיע גג ל1-13,

איך שנגמר המימון עברתי ל"דלק" והתצרוכת ירדה לעיתים עד 1-15.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...