Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Benor - תחנת דלק TEN, אני מתדלק בכניסה לתל מונד בנצח תל מונד של חברת "דלק" מחירים מעולים בתחרות עם סדש שנמצאת קרוב על כביש 4.

תדלקתי גם בסדש הכל טוב.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
אני לא יודע מה איתכם, לא סומך על אף תחנה עם שמות מוזרים שמבטיחה מחירים זולים!

מבחינתי , רק תחנות גדולות כגון דלק (בעיקר) דור אלון וכו'. לא סומך על האחרים.

אני רוצה להודיע לך ולכל הקהילה שאחד האנשים שעשה מהלך להוזלת המחירים הוא אליעזר פישמן (כן כן, הטייקון הזה שחייב מיליונים לבנק). אני אומר את זה בגלל הכתבה הבאה בדה-מרקר. פישמן הבין שהוא חייב לגרום למחירים, והבין שה-4 התחנות הגדולות מקבלות הנחה דלק שהוא לא מקבל, כלומר פישמן (טן) לא יכול לתת הנחה לציבור, והוא קפיטליסט ורוצה תחרות. הגיש בקשה לבג"ץ וזכה: אם חברה דלק קונה הרבה בנזין, היא תקבל הנחה. כך פתאום צצו כל מיני תחנות קטנות, כי היא מתחייבת לבזן לקנות הרבה בנזין. כך שאתה (או חבר/ה בקהילה) לא צריך ללכת לתחנות היקרות כי "יש להם שם". חבל על הכסף.

אני רואה את מבחן התוצאה - גם ברכב הקודם שלי (סוזוקי איגניס) היה הבדל משמעותי בין התחנות (לטובת "דלק").

תקופה שתדלקתי את האיגניס בסונול - כי היה לי מימון מהעבודה שם - הייתי מגיע גג ל1-13,

איך שנגמר המימון עברתי ל"דלק" והתצרוכת ירדה לעיתים עד 1-15.

סלח לי שאני קצת מזלזל, התוצאות שאתה מקבל יכולות לקרות לאו דווקא מדלק (שלדעתי זה הגיוני יותר): איזון בגלגלים, שמן שונה למנוע וכד'. משרד האנרגיה מחיבת את התחנות דלק לעמוד בתקנים הבינלאומים. לא יכול להיות שרק אתה תקבל הבדלים בצריכת דלק בגלל תחנות דלק.

פורסם

אם אתם מודדים את ההבדל בצריכת דלק לפי כמות הליטרים שנכנסת בתדלוקים אז יכולים להיות הפרשים בכיול בין משאבות שונות. רוצה לומר שלא תמיד 30 ליטר זה 30 ליטר. לפעמים זה גם משפיע על המחיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

התחנה מול ויקטורי הופיעו ב2015 בדו"ח תחנות מוהלות של משרד האנרגיה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

^ואם הליקוי תוקן? זה אומר שצריך להחרים את התחנה הזו?

ההפרש אצלי בתדלוק פוול טנק בין סונול (300-500 מטר מהבית) לבין סד"ש הוא כ- 10 ש"ח.

אני לא בטוח שזה בכלל שווה את ההתעסקות הזו. אני ממלא כ-3 תדלוקים בשנה משמע 30 ש"ח הפרש

30X12 =

360 ש"ח.

זה בהחלט כסף אבל לא יודע אם זה שווה את ההתעסקות הזו, אני צריך לזכור להכנס לשם או ל-TAN שאני נוסע בדרך חזרה.

למי שנוסע הרבה זה בהחלט יכול להשתלם.

פורסם

^ אם היינו גרים בארה"ב ותחנת הדלק היחידה ברדיוס של 200 קילומטר היא זאת אז לשאלתך כנראה הייתי עונה "לא".

מאחר וזה לא המצב ויש תחנות דלק כל כמה קילומטרים בודדים, ביניהן כאלה שלא "נפלו" אז אני מרשה לעצמי "להחרים" תחנה שכזאת.

מעבר לזה אין לך שום דרך לדעת אם ה"ליקוי" תוקן או לא, יכול להיות שמוהלים עד עכשיו, יכול להיות שלא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

באשדוד, ידוע לי על תחנה ביציאה מהעיר של דור אלון שבה מאנשים שעבדו ואני מכיר, שהבעלים עושה בדיקה בכל בוקר.

התוצאות מעולות, שום מהילה, שום בעיה או לחות ומים שחודרים ממי גשמים למיכלים, אין מקרים כאלו.

בעל התחנה מקפיד מאוד וראיתי את הבדיקות ואת מה שמבוצע וכל הכבוד באמת ולכן, מזה המון המון שנים, כל המשפחה מתדלקת שם וזה נוח, כי היא ממש ביציאה.

פורסם

מילאתי פעם אחת בכפר יונה ,דלק 98...טעות לא גדולה אבל טעות.

הרכב נסע וישר הרגישו הבדל בסחיבה של הרכב...מנועים גודשים לא

הייתי מתדלק אצלם.

פורסם

360 ש"ח.

אצלי 360 שקל זה שני מיכלי דלק מלאים. מתנה. פעם בשנה. או שאתה מקבל אותם או שחברת הדלק נהנית מהם. אתה תחליט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בזמנו (לפני הרבה שנים) תידלקתי סולר בתחנת "דיזול"

והרכב התחיל לרעוד בצורה קיצונית אחרי התדלוק עם עשן שחור וחוסר סחיבה, נאלצתי לשאוב את כל הסולר מהמיכל ואחרי שתדלקתי סולר נורמלי הרכב חזר לקדמותו. מאז אני לא מתקרב לתחנות עם שמות מוזרים.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
אם כבר, אז במה מוהלות את הדלק התחנות השוררות הללו?

1. נפטא

2. לא מוהלים במים, המצאות המים במאגרי הדלק בתחנה הם כתוצאה מאטימה לקויה של המאגרים, חדירת לחות, טל וכו' ולכן בודקים המצאות מים במאגרים בלי שום קשר למהילה.

מים ודלק לא מתערבבים והדלק "צף" על פני המים ובמידה ומים ייכנסו למנוע, תהיה בעיה חמורה.

3. ייתכן ומוהלים בחומרים חדשים אחרים מלבד נפטא.

• תוכן חדש...