Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסת קונקשן בניו-יורק JFK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם,

יש לי טיסה מישראל לניו-יורק וקונקשן משם לפיניקס עם חברת דלתא (שעתיים וחצי בין הטיסות)

כרגע לא ידוע לי באיזה טרמינל אני אמור לקחת את הטיסה בJFK לפיניקס. יש סיכוי שזה באותו טרמינל? אם לא, אפשר להספיק בשעתיים וחצי? את המזוודה מעבירים אוטומטית לטיסה הבאה שלי? או שאני אמור לקחת את המזוודה ולעשות צ'ק אין? אם מעבירים את המזוודה אוטומטית עדיין אני צריך לעשות צ'ק אין או שללכת ישר לשער?

פעם ראשונה שאני לוקח קונקשן :roll:

פורסם

שנה טובה,

אני עכשיו בקליפורניה,אחרי חוויה לא טובה במיוחד בJFK.

הגענו דרך רומא ואל איטליה כשטיסת המשך,לא קונקשיין ישירה אלא כזו שקנינו בנפרד,יוצאת לווגאס עם דלתא.

שתי משפחות,ותור אדיר. עברנו את התור והגענו למכונות חדשות לסריקת הויזה והדפסת תעודת מעבר ישירה. כולם עברו בשלום ואילו אני קיבלתי סימון x על השובר,מה שאומר,מבחינתם,בדיקה רנדומלית,לפחות באופן רשמי. בפועל,עוכבנו בתור ענק עם מלוכסני עיניים בלבד,לא ברור.

בכל מקרה,מכאן,איסוף כבודה,שצפוי להיחסך ממך,ריצה לטרמינל 4 ברכבת כדי לבצע צ׳ק אין ואז שוב שאטל לטיסה בפועל מטרמינל 2. היינו גבוליים מאוד. לא סימפטי כשאתה עם ילדים ומשפחה אחת שכבר התקדמה דרך התור הרגיל.

לבסוף הספקנו כי היה דיליי של חצי שעה.

שורה תחתונה,הייתי מעדיף פער גדול יותר מזה המקורי של שלוש שעות שהיה בן הטיסות.

פורסם

בלי להכיר את JFK, אבל עם איזו התנסות לא נעימהב-EWR - נשמע צפוף מאד. נסה ליצורקשר עם החבה, יתכן שיש להם איזה fast track שעוקף את ההמתנה הארוכה בבקורת הדרכונים ובת'ק אין החוזר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה הגדולה שלך בגדול זה הImmegration האמריקאי.

אתה על ויזת תייר אני משאר?

באיזה שעה הטיסה נוחתת? באיזה יום?

טרמינל - רוב הסיכויים שתצטרך להחליף (אתה נוחת בטרמינל בינלאומי וממשיך לטרמינל מקומי) ורוב הסיכויים שגם תצטרך Security check נוסף.

כמו כן - תצטרך לחכות למזוודה , לעבור את המכס ולעשות לה Check in מחדש (לרוב יש דוכני צ׳ק אין איך שאתה עובר את המכס בJFK של רוב החברות)

בגדול - אם זה בשעה סבירה - לא אמורה להיות בעיה.

הבעיה היא בעיקר בטיסות מוקדמות שנוחתות לפני שההגירה והמכס נפתחים שתמיד מתעכבות ומספיק ש2-3 טיסות מגיעות בו זמנית להגירה ויכול להיות לא כיף (לזכרוני - נפתח ב6 בבוקר)

בגדול מה שקורה מרגע הנחיתה:

1. עוברים Immigration (תכנן לבלות פה שעה למקרה שאתה עומד בתור)

2. מחכים למזוודות (נגיד רבע שעה - אם בילית בImmegration - הם כנראה כבר מוכנות)

3. לצאת מהמכס (5 דקות במקרה הטוב , נגיד 10 אם עוצרים אותך - זה בקטנה אם הכל בסדר)

4. לעשות צ׳ק אין מחדש למזוודות (דקה אם זו אחת החברות הגדולות שיש להן דוכן מחוץ למכס)

5. לעבור טרמינל (15 דקות)

6. לעבור Security - עד חצי שעה

7. להתהלך בטרמינל לגייט 10-15 דקות גג

דלתות נסגרות לטיסות פנימיות 15 או 20 דקות לפני ההמראה.

כלומר - במקרה הרע (שזה מה שספרתי פה) יש לך שעתיים וחצי של אקשן. (כל מה שתיארתי פה זה תהליך איטי עם תורים ובלי שיהיה לך שום Priority check ושו קיצורי דרך).

לכאורה זה יותר מזמן הקונקשן שלך.

אם זה באותה חברת תעופה (הטיסה הנכנסת והיוצאת) וזה בוקינג יחיד - הייתי הולך על זה - כי ריאלית בממוצע התהליך הזה לקח לי (ועשיתי אותו כנראה 10 פעמים בשנים האחרונות , פלוס מינוס) לוקח כשעה - שעה וחצי.

ואם נותנים בגז , יש Priority security וכו - אז בכלל לא צריכה להיות בעיה.

לשיקולך.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אכן אני על ויזת תייר.

הטיסה נוחתת בשעה 5:30 בבוקר ביום שני. הטיסה לפיניקס ממריאה בשעה 8:05. אז כנראה אני בבעיה :shock:

הזמנתי את הטיסה ביחד באותה הזמנה בחברת דלתא.

אז כעיקרון אני לוקח את המזוודה ומעביר אותו צ'ק אין באותו טרמינל? לא בטרמינל השני שממנו אני ממריא?

Untitled.jpg

פורסם

סנורקי - בדיוק. איך שתצא מהמכס יהיה לך חץ לConnecting flights / re-checkin luggage ואתה פשוט מוסר את המזוודה שלך - הם סורקים את הברקוד ואתה ממשיך לטרמינל הבא.

על פניו צמוד. ואכן ה5:30 זה בדיוק הכוונה לזה שאתה נוחת לפני שהרשויות הגירה מתחילות לעבוד.

That said - אם זה הזמנה של דלתא - והם מוכנים לכרטס את זה בLag אחד לא הייתי דואג.

המקרה הרע ביותר - זה אתה עולה על הטיסה הבאה באותו יום של דלתא (ויש איזה 3-4 טיסות לפיניקס מJFK כל יום... בדקתי).

אלא אם מאוד קריטי לך להגיע בשעה שאתה מגיע - ברמה של פגישות קבועות - הייתי הולך על זה בשקט גמור.

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הקטע באמת עם הצ׳ק אין המחודש למזוודות, רק באמריקה נתקלתי בזה (כאשר מדובר בקונקשן של אותה חברה)

פורסם

זה כיון שהם רוצים לסגור את כל הליכי הכניסה באותו מקום (יש הרבה קונקשנים לשדות אזוריים ללא פגידי הגירה), ואין להם "מסלול ירוק" במכס.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העניין הוא שאתה צריך לעבור מכס בכניסה לארה״ב ולא צריך לעבור מכס כשאתה טס בטיסה פנימית בתוך ארה״ב.

בתוך אירופה יש דבר דומה (כשעוברים בין שנגן ללא שנגן) - אבל לזכרוני שם המזוודות ממשיכות - אבל את הImmegration אתה מחויב לעבור במדינת הכניסה שלך לאירופה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו - בכניסה לשנגן אתה עובר ביקורת דרכונים. ביקורת מכס רק ביעד הסופי. עם זאת, איני יודע אם יש באירופה נמלי תעופה ללא שירותי מכס, בניגוד בארה"ב, בה נמלי התעופה ברמת regional ו-municipal הם לתנועה בתוך ארה"ב בלבד, ולכן אין בהם נציגות לרשויות הגירה.

מוכרים כמה מקרים בהם מטוסי אל-על (ולא רק אל-על) נחתו בשדות אזוריים כאלה בגלל תקלות טכניות או בעיות אחרות, הנוסעים הושארו בתוך המטוס ולא יכולו לרדת אפילו לטרמינל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אגב, ניסיון ממש טוב עם ewr מלפני יומיים: עברתי את האימיגריישן ב5 דקות בערך, הזמן היחידי שבזבזתי שם היה 10 דקות עד שהמזוודה יצאה.

מאמין שזה פוקס חד פעמי או מזל של מתחילים :-)

פורסם

ספיירל - לכן ציינתי ספציפית לגבי אימיגריישן ולא לגבי מכס שאכן לא זכור לי בדיוק ההליך.

flytomars - קשה להסתמך על מקרה אחד.

נכנסתי במצטבר לארה״ב (בניו יורק וניו ארק) כנראה קרוב ל20 פעמים בשנים האחרונות (נגיד חצי עם ויזת תיירות וחצי עם ויזת עבודה) וזה All accross the board - מדקות ספורות עד לשעה וחצי. (וגם תלוי מאיזה כיוון מגיעים - אני טס פעם בכמה זמן ללקוחות במקסיקו והכניסה ממקסיקו הרבה יותר איטית)

בממוצע - חצי שעה , 45 דקות יהיה מספר הגיוני להגיד.

Newark אכן לזכרוני יותר מהיר מJFK (ובכלליות שדה עדיף משמעותית לנחות בו לטעמי - רוב הטיסות המשך ממנו ומלגוארדיה יותר זולות ותכלס הוא קרוב יותר לעיר מJFK. אלא אם מתכוונים לישון בקווינס או ברוקלין - תטוסו לLa Guardia או Newark)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

JFK שדה נוראי, באופן כללי. זה גם אחד משדות התעופה העמוסים בארה״ב מבחינת תורים לאימיגריישן, לפני שנתיים עשיתי את הטעות ועשיתי מסלול דומה ובקושי הספקתי (עם priority ושעתיים וחצי קונקשן). ההמלצה שלי זה לבדוק טיסות דרך אירופה להבא ולנחות ישירות ביעד בארה״ב.

• תוכן חדש...