Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדיוק בתהליכי הוצאת רישיון וכבר רוצה להסגר על הכלי הראשון שארכוש, התקציב הוא 25K לפני ביטוח ומיגון ששם לא חסכתי.

השימושים הם בעיקר לנסיעות לעבודה בקו ראשל"צ - יבנה אבל מדי פעם סתם לטייל עם האופנוע, לא לגבולות הארץ אבל כיף לטייל באזור עם האופנוע.

אין לי העדפה בין סטריטפייטר או ספורט ושניהם יתקבלו בשמחה כל אחד עם יתרונותיו וחסרונותיו הוא, בגדול אני מתלבט בין נינג'ה 300 שנתונים 14-15 או לקנות נינג'ה 250\z250 חדש אבל אם יש המלצות טובות יותר אשמח לשמוע, בעיקר מה לדעתכם עדיף נינג'ה 300 עם שנה או גג שנתיים על הכביש אבל מנוע טווין ו-ABS לעומת ה-250 שמגיע עם צילינדר אחד ובלי ABS אבל חדש מהחברה? בכלל, איך דגמי ה-250 לעומת ה-300 מבחינת הספק והתמודדות עם נסיעות ארוכות?

תודה לעוזרים.

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

פורסם

כל מנוע תקין יתמודד עם נסיעה ארוכה,אין הגבלה של ק"מ השאלה זה איך אתה תתמודד.

הנינג'ה 250 הישן (2010 ועוד) הוא גם טווין,אולי שווה לך ללכת עליו ולא לשלם קנס בביטוח.

פורסם
כל מנוע תקין יתמודד עם נסיעה ארוכה,אין הגבלה של ק"מ השאלה זה איך אתה תתמודד.

הנינג'ה 250 הישן (2010 ועוד) הוא גם טווין,אולי שווה לך ללכת עליו ולא לשלם קנס בביטוח.

אם אני קונה את ה-250 זה רק חדש מהחברה כי הוא נכנס לתקציב שלי ואם אני קונה משומש אז נינג'ה 300 בגלל המנוע טווין וה-ABS שאני עדיין לא בטוח שמגיע ב250 החדש.

היתרונות של הנינג'ה 300 שמניתי עולים על היתרון של קניית אופנוע חדש מהחברה? צריך לקחת בחשבון גם את ירידת הערך למרות השוק שיש ל250 זה כואב שכלי שקנית ירד בעשאות אחוזים בפרק זמן קצר.

רק לציין שאם אקנה את ה300 זה יהיה עד שנתון 15'.

מה דעתך?

פורסם

המצב של ה250 טווין לא מזהיר זה אופנוע מעבר יחסית ישן ויהיה קשה למצוא אחד שמור אבל לא בלתי אפשרי.

לקנות מהחברה אף פעם לא משתלם אלא אם תיזדקנו יחדיו.

ABS זה טוב אבל לא חובה.

פורסם
המצב של ה250 טווין לא מזהיר זה אופנוע מעבר יחסית ישן ויהיה קשה למצוא אחד שמור אבל לא בלתי אפשרי.

לקנות מהחברה אף פעם לא משתלם אלא אם תיזדקנו יחדיו.

ABS זה טוב אבל לא חובה.

אם אקנה 250 זה רק חדש מהחברה כך שאני לא מחפש בהכרח 250 טווין, ואני יודע שה-250 החדשים מגיעים עם מנוע סינגל.

מכיוון שאני ממש לא מתכוון להזדקן עם הנינג'ה אני מבין ממך שעדיף את ה-300 המשומש? גם בלי ירידת ערך וגם כל הפלוסים שמניתי.

• תוכן חדש...