Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב ראיתי תוך זיפזופ בין התחנות שהולכת להתפרסם כתבה (גם לא זוכר באיזה ערוץ) על המערכת שלא מתפקדת בתנאי שמש/אור חזקים, באמצע סיבוב ועוד..

Mazda CX5

Škoda FABIA

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
החוויה של כולם מהמערכת היא מאוד סלקטיבית - כי היא לא מערכת שמותאמת לרכב אלא מקונפגת בחפיפנקיות בערך על רכב- ולכן לא יעילה!.

החוסר יעילות שלה גרם לי כמעט לעשות תאונה - נסיעה כביש ריק בלילה בנתיב שלי ופתאום צפצוף מטורף על חפץ מולי! אני הולך להתנגש במשהו! הורדתי את הרגל על הבלמים בכביש של 80 קמ"ש רק מהפאניקה של המערכת..כלום, הכביש ריק..המערכת דימיינה מאותו הרגע הוא נכבית באותו השניה שאני עולה לרכב, שיביאו מערכת מותאמת לרכב וכמובן אחת נורמאלית ולא גרועה כמו המובייל איי אז אשמח לאמץ אחת אלי.

שלא נדבר על הצפצוף התראה מנתיב בזמן שאני עובר נתיב באיתות(על 3 מכוניות שונות),צפצוף קרבה שאני לבד ברמזור וכו' - פשוט חסרת ערך.

עכשיו שקניתי רכב חדש ביקשתי מהנציג של היבואן לחתום לי על ההזמנה שהרכב לא יגיע בשום פנים ואופן עם שום התקנה של מוביילאיי(מכיוון שבטעות הציע לי את ההתקנה בחינם).

עכשיו תאר לך מה היה קורה לו הרכב היה בולם לבד... כמו מערכת הבטיחות החדשה בספורטאז' ובקורולה. לא היתה משאירה לשיקול דעתך.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

פורסם

+1, והם לא מתביישים עוד להאשים את טסלה.

עם הלוביסטים שלהם אני מפחד לדעת איזה עוד אלמנט הם יכניסו לנו בעתיד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העיקר שהצליחו לגרום לנהג הישראלי להאמין שזה "מציל חיים".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^כמה מערכות בשנה נמכרות בישראל לרכב שאינו חדש?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

נמכרו כנראה לרכבי משא ישנים בגלל תקנה מוזרה... נהג משאית שיכור/מסומם ידהר בצומת אדומה בכל מקרה. לא רואה ממטר וגם לא שומע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

השאלה כמה מערכות נמכרו לאנשים שבחרו בה מתוך אמונה שזה מציל חיים ולא בגלל תקנה.

פורסם

הייתה כתבה ואפילו נראה שבשמש ישירה\סנוור המערכת לא עובדת ואחד האנשים שם כבר הפסיק להאמין במערכת.

ד"א, הם הראו שזה כתוב במסמכים... מה זה שווה? חצי שנה ויותר יש שמש חזקה וישירה פה.

בשורה תחתונה, המערכת הכי טובה היא מערכת העיניים והריכוז של הנהג!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
השאלה כמה מערכות נמכרו לאנשים שבחרו בה מתוך אמונה שזה מציל חיים ולא בגלל תקנה.

כמעט כל רכב חדש נמכר עם המערכת הזו. גם אם אתה לא רוצה את זה, סביר להניח שלא תוכל לרכוש את הרכב בלי זה.

רוב האנשים לא יוצאים מהסוכנות במורת רוח שהתקינו להם זמזם וכמה חיישנים בעל כורחם אלא שמחים שקיבלו רכב משופר במערכת שמצילה חיים.

או שזה לא המצב?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Slow Ride,

רובם יוצאים בתחושת "איזה תותח אני כי דפקתי את הסוכן והוא נתן לי במתנה משהו ששווה 2,000 שקל" והוא לא יודע שכולנו שילמנו את ה2000 שקל האלה מהמיסים שלנו ישירות לכיסם של הלוביסטים במוביילאיי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

השאלה שלי בפירוש התייחסה לרכבים שאינם חדשים. ניחא, לא משנה, עזבו.

פורסם

שאלה שמעסיקה אותי: מה קורה אם מקבלים רכב חדש עם הצרה הזו, מחליפים את הפיוז שלה לאחד שרוף (ע"מ לנתק אותה לגמרי) - ובמקרה תאונה (ענייני ביטוח) לומר שהפיוז נשרף הרגע? זו התקנה מקומית - מישהו יכול להוכיח מתי נשרף הפיוז?

פורסם

לא מכיר את המערכת, אבל 2 דברים שקפצו לי לראש בכמה שניות שלקח לי לקרוא את ההודעה שלך:

לדעתי בקלות יהיה אפשרי להשוות את ה-RUN-TIME של המנוע לזה של המערכת, הנתונים אמורים פחות או יותר להתאים (גם אם לוקחים בחשבון את הזמן שהרכב נמצא במצב "אביזרים"), קל וחומר אם מדובר ברכב חדש.

אני לא יודע מאיפה המערכת לוקחת את השעון שלה, אבל אני מניח שלצורכי ביטוח המערכת מחוייבת לשמור לוג כזה או אחר, ולוג כזה יהיה חייב להיות מדוייק עם שעה ותאריך האירוע, אז אני די בטוח שהם התקינו RTC במערכת, עם סוללת גיבוי.

לדעתי אם אשקיע מחשבה, אוכל לחשוב על עוד כמה לפחות.

• תוכן חדש...