Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי חברת הביטוח לא תתעסק בזה בזמן תאונה. היצרן עצמו מודה שהמערכת לא תמיד עובדת.

ואם בזמן תאונה המערכת בדיוק סונוורה ?! או שסתם עלה או מדבקה חסמו את המצלמה שלה ?

אז יבוא חוקר ביטוח וינסה לבדוק את הזוית של השמש עם העלים בזמן התאונה?! כנראה שלא.

המערכת עוזרת בעיקר לקבל הנחה ליבואן. לשאר הדברים היא לא ממש נחוצה ולא תחליף לזוג עיניים בריא.

אני במקום השר כץ הייתי מוזיל אגרות למערכות מקוריות מהיצרן בלבד.

כאלה שמגובות ברדאר . כאלה שמתריאות על שטחים מתים . כאלה שעובדות גם אם יש שמש בחוץ וגם אם יש עלטה גמורה.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המערכת נותנת לחברות הביטוח עוד סיבה לא לשלם, לא נראה לי שהחבר'ה מלמעלה באמת חושבים שהמערכת הזו מצילת חיים וגם לא ממש אכפת להם.

כל עוד שהמערכת עבדה בזמן התאונה, חוקר הביטוח לא יטרח, אבל אני מתערב איתך שהצעד הראשון שיעשה חוקר הביטוח בבואו לחקור תאונה, זה להסתכל בלוגים רק בשביל הסיכוי שאולי המערכת הושבתה.

פורסם (נערך)

לעניות דעתי אין שעון במובילאיי. בטריית ליתיום לא תשרוד בחום שיש שם. כל פעם שמנתקים מצבר גם אם היה שם שעון אז הוא התאפס. מישהו פה מהקוראים בקשו ממנו בתאונה לגשת ללוג של המובילאיי ?

האם יש סעיף בפוליסה כמו שיש ברמת מיגון 91 שבה איתוראן חייב להיות פעיל בזמן ארוע ביטוחי ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

לא ליטיום, CR2032, כמו בכל מחשב או מערכת שמשלבת RTC, יכול להחזיק 10 שנים בכיף.

אני לא יודע אם זה נאכף עכשיו (למרות שבהחלט המגמה הולכת לכיוון הזה), אבל שאלו שאלה תיאורטית, אז עניתי בהתבסס על מה שאני יודע על תיכנון מעגלים ברמה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בנוגע לשאלה של סטיו, לדעתי זה לא יבדק במקרה של תאונה. רכבים מקבלים דירוג בטיחותי על כל האבזור הבטיחותי ולא רק על מובילאיי. אם מישהו נוסע עם תקלה בבקרת שיוט אדפטיבית למשל, הוא לא מבוטח?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...