Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נכון. גם לנהגים מנוסים וזהירים שמירת רווח יעילה היא לא דבר אינטואיטיבי.

או שסופרים שניות, או שנעזרים בפתרונות תשתית (ע"ע ״keep two chevrons apart״) בחו״ל, או במערכת אלקטרונית.

זה מרכיב אחד שבו העזרה האלקטרונית היא כלי עזר מבורך, לכל נהג.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה כבר מספר פעמים בשרשור הזה שאני קורא שהמערכת עוזרת לשמור מרחק. אם הנהג צריך מערכת כדי שתעזור לו לשמור מרחק, זה אומר שהנהג לא הפנים שיעורי הנהיגה והתחיל לזלזל. וזה עצוב מכיוון שדווקא שמירת מרחק היא הדבר הראשון שעוזר למנוע מרבית התאונות מחוץ לעיר.

מעבר לזה, מערכת שהיא באמת מצילה חיים יודעת לבלום בעצמה ולתקן סטייה של נתיב. יש את זה ברכבים שונים.

זה עצוב שנהג צריך מערכת שתבלום עבורו, זה אומר שהנהג לא הפנים שיעורי הנהיגה והתחיל לזלזל.:wink:

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

חן - יתכן שמערכת מבוססת מכ"מ תתן פתרון סביר. המערכת האופטית של מובילאיי פשוט לא עושה את העבודה. הרבה false positives ולא מעט false negatives.

האם יש בפורום מישהו שמשתמש ב-AWACS או מערכת מקורית, מבוססת מכ"מ?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה עצוב שנהג צריך מערכת שתבלום עבורו, זה אומר שהנהג לא הפנים שיעורי הנהיגה והתחיל לזלזל.:wink:

זה עצוב, אבל זה משהו שבאמת מציל חיים אם הוא עובד כמו שצריך. זה מסוגל לפצות על חוסר הריכוז של הנהג.

לעומת זה, מובילאיי לא מציל שום דבר, נהג גרוע עם מובילאיי נשאר סכנה על הכביש עם או בלי המערכת. נהג גרוע עם מערכת לבלימה אוטומטית הופך לפחות מסוכן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעניין לראות שהטיעון שלך נראה לך הגיוני והכי נכון, והטיעון של שאר האנשים לא.

מצד אחד אתה אומר שהנהג הוא האחראי והשולט ברכב. מצד שני אתה אומר שמערכת נוספת תעשה ממנו נהג טוב יותר.

אבל אותו דבר על מובילאיי את לא מוכן להגיד.

מסכנה, כל אחד חושב מה שנוח לו,וכל אחד בטוח שהוא הכי חכם, גם בכביש. בגלל זה כל התערבות של מערכת ללא אגו בכביש, יכולה להציל חיים ולמנוע תאונות

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אף פעם לא אמרתי שמערכת כלשהי תעשה נהג לטוב יותר. איפה זה כתוב, תראה לי.

מה שאמרתי זה, שמערכת שמתערבת בנהיגה ובולמת יכולה להציל חיים כשברכב נוהג נהג גרוע. הנהג לא ישתפר כי הוא לא עשה כלום, אבל המערכת מקטינה את הסיכון כי היא באמת בולמת את הרכב.

בקיצור, הוכחת את המסקנה שלך על עצמך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מעניין לראות שהטיעון שלך נראה לך הגיוני והכי נכון, והטיעון של שאר האנשים לא.

מצד אחד אתה אומר שהנהג הוא האחראי והשולט ברכב. מצד שני אתה אומר שמערכת נוספת תעשה ממנו נהג טוב יותר.

אבל אותו דבר על מובילאיי את לא מוכן להגיד.

מסכנה, כל אחד חושב מה שנוח לו,וכל אחד בטוח שהוא הכי חכם, גם בכביש. בגלל זה כל התערבות של מערכת ללא אגו בכביש, יכולה להציל חיים ולמנוע תאונות

כדי לשפר את הבטיחות המערכת צריכה להיות בעלת תכונות מסויימות. ה"זאב זאב" של המובילאיי, יחד עם העדר זיהוי בעיות אחרות, הופכת את המערכת הספציפית הזו ללא יעילה. יתכן שלאחר עוד כמה איטרציות של האלגוריתמים המצב ישתפר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
כדי לשפר את הבטיחות המערכת צריכה להיות בעלת תכונות מסויימות. ה"זאב זאב" של המובילאיי, יחד עם העדר זיהוי בעיות אחרות, הופכת את המערכת הספציפית הזו ללא יעילה. יתכן שלאחר עוד כמה איטרציות של האלגוריתמים המצב ישתפר.

יש לי בעיה עם הלא יעלה. כאשר יש כבר לא מעט אנשים כולל אותי שזה הציל אותם מתאונה חד משמעית.

יש עוד המון אנשים שלא פה בפורום ולא יכתבו ולא יודו לעולם שזה הציל אותם.

איך זה לא יעיל בדיוק.

מפריע לפעמים כן, משגע בהתחלה כן, לא נותן להצמד לתחת שלפניך כן, מפריע לנסוע בלי איתות כן,

אבל בכלל לא יעל, זאת מסכנה שאין לה בסיס בעליל.

אתה עושה פה עוול לאנשים שהשקיעו המון לטובת העניין.

שום דבר לא מושלם ולוקח זמן לפתח אותו...

עריכה אחרונה על ידי timur2008

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

בתור אחד שמכיר קצת את המוצר עוד טרם יצא לשוק (פיילוט) .

מדובר במוצר נכון מבחינת רעיון, רע מבחינת תוצאה בשטח.

אני קורא לו "אשתי" הוא מציק בדיוק באותם מצבים שבהם היא נבהלת בעצמה .

מה שכן? לדעתי המוצרים שמגיעים מקוריים מהיצרן עושים עבודה הרבה הרבה יותר טובה.

פורסם (נערך)

החוויה של כולם מהמערכת היא מאוד סלקטיבית - כי היא לא מערכת שמותאמת לרכב אלא מקונפגת בחפיפנקיות בערך על רכב- ולכן לא יעילה!.

החוסר יעילות שלה גרם לי כמעט לעשות תאונה - נסיעה כביש ריק בלילה בנתיב שלי ופתאום צפצוף מטורף על חפץ מולי! אני הולך להתנגש במשהו! הורדתי את הרגל על הבלמים בכביש של 80 קמ"ש רק מהפאניקה של המערכת..כלום, הכביש ריק..המערכת דימיינה מאותו הרגע הוא נכבית באותו השניה שאני עולה לרכב, שיביאו מערכת מותאמת לרכב וכמובן אחת נורמאלית ולא גרועה כמו המובייל איי אז אשמח לאמץ אחת אלי.

שלא נדבר על הצפצוף התראה מנתיב בזמן שאני עובר נתיב באיתות(על 3 מכוניות שונות),צפצוף קרבה שאני לבד ברמזור וכו' - פשוט חסרת ערך.

עכשיו שקניתי רכב חדש ביקשתי מהנציג של היבואן לחתום לי על ההזמנה שהרכב לא יגיע בשום פנים ואופן עם שום התקנה של מוביילאיי(מכיוון שבטעות הציע לי את ההתקנה בחינם).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
בגלל זה כל התערבות של מערכת ללא אגו בכביש, יכולה להציל חיים ולמנוע תאונות

בדיוק! בדגש על התערבות של מערכת. אני רק לא מבין איך המערכת שאתה מהלל בשרשור הזה קשורה למה שרשמת. היא בולמת לבד, או אולי מתקנת סטייה מנתיב? או שהמערכת רק מצפצפת וצריך להסתכל בצג שלה, להיזכר מה אומר הסימון, להסתכל אחרי זה בכביש אם הסימון תואם למה שהמערכת מתכוונת כדי להבין אם זה התראה שווה או אמת? זה בדיוק הזמן להזכיר את המשל "זאב זאב"

מסכנה, כל אחד חושב מה שנוח לו,וכל אחד בטוח שהוא הכי חכם, גם בכביש.

מעניין מאוד כי המסכנה הנכונה שלך תקפה גם לעמדה שאתה מציג.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מערכת מיותרת , הותקנה אצלי ברכב למרות שביקשתי שלא יתקינו לי אותה.

אני איתה כבר שלושה חודשים לרוב היא מצפצפת וכבר מתוך הרגל אני מתעלם ממנה , או שאם אני נוסע עם אנשים או שיש לי שיחה כלשהי בדיבורית והיא מתחילה לצפצף אז אני משתיק אותה כי אני מתחשב באנשים שעוד לא התרגלו לצפצופים שלה והיא מצליחה לעצבן אותם.

פורסם

זה החסרון במערכות שמבוססות מצלמה לעומת מערכות (מקוריות לרוב) שעושות שימוש בראדר שפחות רגיש לתנאי סביבה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתמול שוב יצא לי לנסוע ברכב עם מערכת הזאת. היא מצפצפת לא רק באיחור, אלא כאשר כבר הגיבו לסיטואציה וזה מלחיץ: זה מצפצף וחזק ובצורה מעצבנת, מסיט תשומת לב. מעבר לזה, במהלך כל הנסיעה המערכת התריאה רק התראות שווה. ומצד השני לא מצפצף כאשר באמת כדאי: דרך צרה, רכב עומד בשול וצריך להגיב. תענוג!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...