Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים יש לי מאזדה 3 ספיריט שנת 2007 לפני שבועיים תדלקתי בקאלנסווה ומאז החלו לי קירטועים מהמנוע בהתחלה חשבתי שזה דלק מלוכלך הורידו מיכל דלק ניקו מילנו דלק נקי חדש לא זה עשו ניקוי מזרקים, ניקוי מצערת, החליפו פלאגים, משאבת דלק ופילטר דלק מקורי והרכב עדיין מקרטע סתם ככה, לא נדלקה נורת מנוע , בדקו חיישן למדה ונמצא תקין . כמובן שאני לא משלם על כל מה שהחליפו וזה לא תיקן את הבעיה אבל זה כבר מתסכל להמשיך ככה הקירטוע מתבטא בזה שאני נוסע בעיקר על טורים של 3 ופתאום המחוג של הסלד עולה בפתאומיות קופץ למעלה ויורד והמנוע פשוט ממשיך בשלו, ולפעמים נחלש כאילו אין הצתה או יניקת אויר . דבר יחידי שאני חושד זה מהמצערת החשמלית שאולי היא מזייפת, מה אתם אןמרים מישהו נתקל בזה ?

פורסם

אם מוסך החליף כל כך הרבה חלקים ולא מצא תקלה ואתה עדיין מתלונן שיש כזו וככל אינך מדמיין ואתה מכיר היטב את הרכב המסקנה היא,שהמוסך אינו מקצועי ומיומן דיו.

לדעתי,בדיקה יסודית של מערכת ההצתה תביא לפתרון התקלה- החשד שלי הוא,שאחד או יותר מסלילי ההצתה אינם תקינים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טוב מצאנו את התקלה מסתבר שזה החיישן קאמשפט נמצא לא תקין הוזמן אחד למחר , ניסינו עם אחד משומש תקין והכל עובד פיקס תודה על הכל לכולם

• תוכן חדש...