Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה Reference ידני 5 דל' 1.4 - 85 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידני 2011.

מה אומרים על הדגם?

אמינות? צריכת דלק? ובכלל אם שווה להשקיע 35 אלף על הרכב. או שעדיף להמשיך לחפש פיאט איבו, למרות שזה כבר נראה בלתי אפשרי.

פורסם

מבחינת אמינות אין משהו חריג,גיר ידני ללא בעיות וגם המנוע,הרכב עצמו לא הכי מרווח מאחור אך ניראה טוב ובגלל זה צעירים אוהבים אותו,יחסית לידניות מנוע סוחב ולא רואה סיבה למה לא ללכת עליה.

את הפונטו ניתן להשיג ברמות גימור די מאובזרות,לי המושב שם היה נוח יותר,הרכב גם די אמין,שים לב למכסה כרית אוויר נוסע שהוא לא מנופח.

יש לך גם את הפיאטסה בתקציב דומה או מעט מעבר,איכות חומרים עדיפה ו7 כריות אוויר.

רנו קליאו תשאיר לך אפילו עודף מ35 אלף,אמנם לא תהיה זריזה כמו האיביזה אך נוחה עם מושבים טובים,6 כריות אוויר,מאחור לדעתי המושבים נוחים יותר מהאיביזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פונטו איבו קשה למצוא ידנית, מנסיון. הרוב רובוטיות.

פיאסטה ידנית קיימת רק מ 2012, כנראה תהיה מעל התקציב.

המנוע 1400 של איביזה - פשוט ואמין, אין מחלות ידועות. הגיר הידני - אותו כנ"ל.

רק תבדוק את המצב לגופו, כמו כל רכב היסטוריית טיפולים, תאונות וכו'.

פורסם

יש כמה פיאסטות בודדות מ2012 במחירים של בין 35 ל 40 אלף כך שעם משא ומתן אפשר להכניס אותם לתקציב.

איוו יש דווקא כמה ידניות מעניינות ביד 2 במודל 2011.

הקליאו נכנסת בלי בעיה בתקציב במודל 2012.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי את הרכב הזה בדיוק. עלייה לכביש ב12/2011

אנחנו מאוד מרוצים. היום כעבור 5 שנים ו- 60 אלף קילומטר לא היו שום בעיות טפו טפו.המזגן מ-צ-ו-י-ן. הנהיגה כיפית.

שירת אתנו אותנו נאמנה במשך שלוש שנים (עד שקנינו רכב נוסף) של נסיעות פעמיים בחודש על קו עפולה-באר שבע. שני מבוגרים, שני ילדים, כלב, עגלת תינוק ותיקים לסופ"ש.

פורסם

לא כותב מניסיון (אף שהיתה לי איביזה 1600 ידנית 1998...)

שילוב גיר+מנוע פשוט ומיושן. יש לזה יתרונות אמינות רבים.

גם רכב די נפוץ כך שחלפים בשפע (בטח אם לוקחים בחשבון שלפולו ולפאביה מכלולים דומים/זהים)

סופר מיני ידנית תהיה לרוב די חסכונית. כמה אתה צפוי ליסוע איתה? אנשים לעיתים מעריכים הערכת יתר את ההשפעה הכספית בין רכב שעושה 1:12 ל 1:14. בכמות ק"מ סבירה הפער לא דרמטי בארנק.

אני חושב שהשוק שלהן לא טוב וזה עוזר ברכישה במחיר טוב.

בקיצור, אם מצבו טוב אז אין סיבה לא. אני לא בקיא במחיר, אבל 35 נשמע סביר לרכב במצב טוב.

פורסם

מוזמן לקרוא את השרשור המתגלגל על הרכב של חבר הפורום OMAR87. צריכת הדלק גבוהה מכמה סופר מיני ידניות מודרניות, אבל היא די אמינה (תיבה ידנית ומנוע מוכח) ודי חזקה יחסית לסופר מיני ידניות אחרות (נניח קליאו 1.2). אם פונטו איבו אז כבר הייתי הולך על המוטליאייר (ה-1.4 הבסיסי חלש ודי מיושן), ואז היא כנראה תחרוג מהתקציב שלך.

• תוכן חדש...