Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשבר המסך בסמארטפון LG G3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי LG G3 32GB

המכשיר היה בתוך הכיס עם מפתחות והמפתחות סדקו את המסך.

כתוצאה מכך הטאצ' גם לא מתפקד טוב.

יש לי אחריות יצרן ראשית או איך שזה ניקרה, זה יכול לעזור לי?

אם לא, תוכלו בבקשה להמליץ לי על מעבדה אמינה וזולה לתיקון מסך מקורי?

איזור רמת השרון הרצליה רעננה

פורסם

אין קשר בין אחריות לבין מסך סדוק.

עלות החלפת מסך מקורית - תתקשר לרונלייט ותשאל, ככה תקבל סדר גודל מחירים.

כל מני "ביז'ו את חמימו" שמחליפים מסך בכל פינת רחוב ב₪200 זה ממש לא מקורי.

(אע"פ שהם טוענים בתוקף שכן)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני שוב חוזר ואומר - המכשירים האלו חד פעמיים. אי אפשר לתקן...

היה לי NEXUS 4, רק החליפו סוללה באורנג. מאז שחזר אחרי החלפת הסוללה, היה שוב ארבע פעמים בתיקון - GPS לא עובד, מסך לא משנה בהירות אוטומטי ועוד כאלה תקלות מעצבנות.

אחרי הפעם הרביעית הציעו לי להחליף על חשבונם ל LG G2. סבבה.

אחרי שנה, שכבר לא היה באחריות המסך נדפק - היה נלחץ כל הזמן במרכז. ידעתי שהמכשיר גמור מראש, אבל נתתי צאנס.

הוחלף מסך ב TICOMM בחיפה ב 380 ש"ח. איך שיצאתי GPS לא עובד. חזרתי. החזיק 4 ימים. רמקול לא עובד. שוב חזרתי ותוקן, אחכ שוב GPS לא עובד טוב. BT מתרסק כל הזמן (ומתנתק כתוצאה מכך מהדיבורית באוטו). סוללה נגמרת מהר. בקיצור לפח.

עכשיו קניתי LG G3, ב 1140 נקווה לטוב.

ליאור.

פורסם

אתה יכול למצוא LG G3 מקורי עם בעיה בלוח האם, ופשוט להחליף לוח אם עם הטלפון שלך.

החלפת לוח אם מצריכה פירוק של 12 ברגים זהים בעזרת מברג PH #000, שתי דקות עבודה.

באותה נשימה, אם אתה מעוניין, אני מוכר את הLG G3 שלוח האם שלו עושה לי בעיות.

המסך והטאצ' וכל המסביב תקינים לחלוטין.

פורסם

לפני שבועיים החליפו לי מסך, שנפל ונסדק, lg g2 במובייל סיטי, מוטה גור 9 בפ"ת, במחיר 270 ש"ח כולל הכל.

המסך מתפקד מצויין. 2 הבחורים נחמדים וגם יש חנייה בחניון של הקניון שנמצא מעבר לרחוב.

יש שם מחירון ול- g3 קצת יותר יקר. לא זוכר כמה. באתר שלהם יש מחירון.

פורסם

זה שיש לך אחריות יבואן, זה לא עוזר אלא רק מפריע (אם תתקן במעבדה פרטית-הלכה האחריות. תחליף מסך אצלם-ינקנקו אותך)

אם קנית עם אחריות "יבואן רשמי" (רונלייט) ניתן למסור מכשירים לתיקון בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה. כדאי לקבל הצעת מחיר כי זה לא תיקון שכלול באחריות.

הנסיון שלי עם השירות שלהם פשוט מזעזע. הגעתי איתם לתלונה במועצה לצרכנות, ועוד רגע לתביעות קטנות. (התעשתו ברגע האחרון ותיקנו).

ברמת השרון יש בחור שיושב דווקא על רחוב הכרמל (ממש על הסיבוב מסוקולוב). מנסיוני- אמין מאד ומקצועי.

והבן הגדול שלי טורח רבות כדי להעמיד אותו כל פעם באתגרים שונים וחדשים :evil:

יש גם את ההוא ש"יצא צדיק" אצל חיים הכט בסוקולוב סנטר לפני הפלאפלים.

הנסיון שלי איתו הסתכם בכך שהוא היה מאד לא סבלני אלי, אז עזבתי את החנות.

אבל אומרים שהוא מקצוען, אז...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

אם אתה קונה מסך קומפלקט, לא תהיה בעיה להחליף את המסך אם יש לך ידיים טובות. עבודה היא פשוטה מאוד. יש גם הרבה סרטוני יוטיוב שאיתם אפשר לעשות את העבודה.

הבעיה הגדולה: יש הרבה זיופים, ומסך מקורי לא זול (יש הטוענים שזה מתחיל ב-300 ש"ח). אני מצאתי באיביי מסך שהמוכר אמר שזה חדש (ב-220 ש"ח מארה"ב). בעיקרון זה או מחודש/מוחדש אבל בהחלט לא חדש עם סמל של LG.

לדעתי כדאי לתקן.

אני שוב חוזר ואומר - המכשירים האלו חד פעמיים. אי אפשר לתקן...

היה לי NEXUS 4, רק החליפו סוללה באורנג. מאז שחזר אחרי החלפת הסוללה, היה שוב ארבע פעמים בתיקון - GPS לא עובד, מסך לא משנה בהירות אוטומטי ועוד כאלה תקלות מעצבנות.

אחרי הפעם הרביעית הציעו לי להחליף על חשבונם ל LG G2. סבבה.

אחרי שנה, שכבר לא היה באחריות המסך נדפק - היה נלחץ כל הזמן במרכז. ידעתי שהמכשיר גמור מראש, אבל נתתי צאנס.

הוחלף מסך ב TICOMM בחיפה ב 380 ש"ח. איך שיצאתי GPS לא עובד. חזרתי. החזיק 4 ימים. רמקול לא עובד. שוב חזרתי ותוקן, אחכ שוב GPS לא עובד טוב. BT מתרסק כל הזמן (ומתנתק כתוצאה מכך מהדיבורית באוטו). סוללה נגמרת מהר. בקיצור לפח.

עכשיו קניתי LG G3, ב 1140 נקווה לטוב.

ליאור.

כפי שידוע לי, GPS הוא רכיב שמולחם על הלוח. אין סיבה שהוא שטכנאי יגיע בו (אם בכלל הוא יודע איפה זה).

הבעיה הגדולה של נקסוס 4 היא הסוללה הפנימית. כלומר החיבור קונקטור של של הסוללה מאוד רגישה. גם לי היה נקסוס 4, והצלחתי לפרק את החיבור.

LG G3 זה עולם אחר לגמרי מנקסוס 4, וסיכוי הצלחה מאוד גבוה להחלפת מסך.

עריכה אחרונה על ידי gbguy
פורסם

אז מה המומחים ממליצים?

להזמין מחול אין לי זמן.

אני מבין שהתיקון יכול להגיע לחצי מעלות המכשיר, שזה לא הכי משתלם.

קצת מבובלבל.

פורסם

היום הטלפונים הביניים נותנים פייט רציני למשתמשים שצורכים כמה אפליקציות פשוטות, שאפליקציות לא דורשות עיבוד גרפי גבוה. אבל בסה"כ LG G3 טלפון אמין וטוב. אם יש לך חבר עם ידים טובות, תוכל להזמין מאייבי ולהחליף (תוך שבועיים וחצי המסך אצלך), אף על פי שאתה לא מעוניין באפשרות הזאת.

פורסם

תיקון מסך בחנות רחוב יעלה 200 שקל, מסך באיביי יעלה גם 200 שקל.

אז או לתקן בחנות רחוב(שכנראה שהמסך לא יחזיק הרבה זמן) או לקנות שיומי נוט 3 ב950 שקל.

פורסם

כפי שידוע לי, GPS הוא רכיב שמולחם על הלוח. אין סיבה שהוא שטכנאי יגיע בו (אם בכלל הוא יודע איפה זה).

GPS מורכב משני חלקים, האחד נמצא על הלוח כמו שאמרתה והשני בגב האחורי (האנטנה).

בין הלוח לגב האחורי יש מגעים שבחלק מהמכשירים הם ממש זולים במיוחד בנקסוס 4.

טכנאי שמכבד את עצמו מכיר את הבעייה ויבדוק לאחר סגירה מחודשת של המכשיר שאכן הGPS עובד, במידה ולא הוא יפתח את המכשיר ויחליף מגעים או לפחות יפתח את הקליפס שלהם שיהיה מגע.

חפרים סוגרים איך שזה ואז מספרים סיפורים שהחלפת מסך וGPS לא קשורים אחד בשני.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...