Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה opc [או 208GTI]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני מבין נכון אתה מחפש רכב מ 2014. לדעתי הרכבים שנמכרים כעת חדשים דומים מאוד למה שנמכר לפני שנתיים (אולי זהים).

תאם נסיעת מבחן אצל היבואן.

האופל וגם הפגו עברו שינוים קצת גם בכוח וגם התנהגות

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

פורסם

בגלל זה אני אומר שבעיה לעשות נסיעת מבחן היום על המכוניות האלה

פורסם
כן נסעתי על שתיהן.

האמת שאני לא יודע עד כמה יתנו לך לנהוג ברכב ( אני לדוגמה לא נותן לנהוג באבארט שלמכירה עד שלא סיכמנו על הכל).

208 אם אתה מאזור הצפון יש בחיפה סוחר והוא יתן לך לנהוג, אנשים פרטיים לא בטוח יזרמו.

תגיד אתה מכיר את הפגו שמפורסמת אצל הבחור בצפון יש לה איזה שהיא בעיה או כל שהוא?

פורסם
תגיד אתה מכיר את הפגו שמפורסמת אצל הבחור בצפון יש לה איזה שהיא בעיה או כל שהוא?

ככל שידוע לי עברה תאונה. שלא תקבל אץ הרושם המוטעה שהפיג'ו פחות ספורטיבית, רכב יותר קשיח ופחות דיילי לאו דווקא מתנהג פחות טוב.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

הפיז'ו נחשבת לפחות מתנהגת (לא נהגתי, ממכרים שהם בעלים של כאלה). אני אישית לא מתחבר לעיצוב שלה לא הפנימי ולא החיצוני.

בסטוק הפיז'ו כמדומני חזקה יותר טיפה, לא יודע מי מהירה יותר בפועל.

טיפולים מניח שלשניהם לא יהיו יקרים. (מכיר של הקורסה, לא יודע על הפז'ו).

כעקרון, בן - אדם רציני לא ייתן לנהוג ברכבו אם אתה עדיין מתלבט, ולא די נעול לסגור איתו עסקה. נסיעה בחדשות לא תיתן שום אינדיקציה כי הרכבים עברו שינויים. תנסה למצוא חבר/מכר שייתן לך לנהוג אולי. אבל זה די עניין של מזל.

בעיקרון, שני הרכבים הם אחל'ה רכבים. ספורטיביים ונותנים מענה למי שמחפש את הפן הזה. אחת יותר קיצונית טיפה ואחת יותר מעודנת, בסך - הכל זה עניין של טעם לדעתי. כי אלא אם אתה רגיל למשהו מסוים ומחפש משהו מסוים, מבחינת התנהגות וכו' לא יודע אם תרגיש הבדל כזה קיצוני. עדיף חפש רכב שמור במצב טוב, אם תמצא אחד כזה במצב טוב ושמור שנכנס לך בתקציב, לך עליו.

• תוכן חדש...