Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כמה שאלות, האם משרד הרישוי ו משרד התחבורה זה אותו גוף בעצם? אני צריך להוציא מסמך שמעיד על הוותק רשיון נהיגה שלי. ושהכי חשוב שיהיה בוא מאיזה שנה הוצאתי רשיון וכמובן את כל הפרטים עבירות וכו.. לאן אני צריך לפנות לקבלת מסמך שכזה? תודה מראש

פורסם

רשום מאחורי הרשיון פלסטיק את שנת ההוצאה לסוג הרשיון.

פלט עבירות תנועה אפשר להוציא מהמשטרה

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

פורסם

אני יודע שאפשר לראות על הרשיון, זה לא מספיק טוב לי אני צריך מסמך שמראה את שנת הוצאה רשיון הנהיגה.

פורסם

1. משרד התחבורה הוא המשרד הממשלתי, האחראי בין השאר על משרד הרישוי (במילים אחרות - זה לא אותו גוף).

2. את המידע שאתה זקוק לו, כמדומני אפשר לקבל במשרד הרישוי. אפשר לנסות גם במוקד הטלפוני שלהם

רישוי קול 5678*.

לדעתי, ניתן גם דרך

פניה מקוונת למרכז פניות הציבור באגף הרישוי.

http://bit.ly/2d69qWV

• תוכן חדש...