Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי מייל היום ואני מפרסם את התמונות שלו כאן....אני חושב שזו אחת מהעבודות הכי יפות שראיתי...

מה דעתכם?

ואם מישהו מכיר את הרכב או פרטים אליו אשמח לשמוע.:)

Picture1.jpg

Picture2.jpg

Picture3.jpg

Picture5.jpg

Picture6.jpg

Picture7.jpg

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

וואו! זה מטורף לגמרי ונראה פיצוץ!

לא הייתי מתנגד לשבת בפנים ולבדוק איך זה נשמע :-P

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הרכב באמת מדהים...

אבל אם אני לא טועה הוא לא נבנה ספציפית לאלפין... כשהייתי בסאונד אפקס, יצא לעיין שם באחד העיתונים, והרכב הזה הופיע שם בכתבה, הוא נבנה לפי דרישות של אדם פרטי, ועם אני זוכר נכון, כל ההשקעה הזאת עלתה לו 250,000 האמת שאני לא זוכר עם זה היה בדולרים או ב- פאונדים אבל בכל אופן זה יוצא ממש הרבה....

פורסם

אין ספק שמדובר בהתקנה ברמה גבוהה מאוד ושהושקע כאן המון זמן בתכנון העבודה וכמובן בעבודה עצמה.

לטעמי התוצאה הסופית מצועצעת מידי ועמוסה מידי .

אבל באמת עבודה ברמה גבוהה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני חושב שזה רכב של אלפיין כי הכל שם של אלפיין.

אם זה היה אדם פרטי הוא היה משלב חברות.

ראיתי את התמונות האלה לפני שנה לפחות.. רכב ישן.

פורסם

הייתי מעדיף שהכל ייצבע בצבע רגוע יותר, ואז זה היה נהיה פחות מצועצע...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

זה רכב של אלפיין, כבר נחשב לרכב ישן שלהם. אני חושב שהוא נבנה ב2003 היום יש להם רכב הדגמה חדש, מיני קופר שעשו אותה קבריולט.

הוא נבנה דווקא בארה"ב ולא ביפן, ניתן למצוא באתר שלהם עוד הרבה תמונות והסברים.

• תוכן חדש...