Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שנוסע מצפון לדרום בבוקר מכיר את המצב שהשמש מסנוורת מהצד.

יש מכוניות שהסוכך שמש כפותחים אותו ומעבירים לצד הוא מספיק גדול כדי להגן לגמרי כמו כאן:

h100.jpg

אבל בהרבה מכוניות ובניהן שלי הסוכך הזה קצר מדי ואז השמש מסנוורת מהצד וזה די מציק.

אז לפני שאני מתחיל "להנדס" איזשהו פתרון המבוסס על חתיכת קרטון שאני הולך לשים בעזרת סקוץ' או משהו כזה, רציתי לשאול האם יש כבר פתרון נורמלי כלשהו?

נ.ב.

ראיתי שיש סוכך צד לכל השמשה הקדמית אבל זה פחות נח לדעתי כי צריך גם לסע עם זה בשאר שעות היממה כשהבעיה אינה קיימת

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

וילון לחלון הקדמי? הרי לא תראה כלום..

ולהשחיר אני אישית פחות רוצה רק בשביל לפתור בעיה שקיימת בשעה מסויימת ביום ובשאר הזמן לא

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם
למה לא להשחיר את החלון פשוט ?

או וילון ?

עם וילון לא תראה את מראת הצד...

תחבר מחברת או משהו קשיח מהצד עם מהדק נייר מלמעלה ומלמטה

פורסם

הכוונה לא הייתה לוילון מלא אלה לעיגולים האלה שנמכרים באוטו דיפו ומכסים רק חלק מהחלון ונדבקים עם וואקום כזה כמו המגן שמש לשמשה הקידמית.

ולגבי השחרה אני דווקא ממליץ בחום , סהכ עניין של כ 150 ש"ח לחלון אני עשיתי אצלי בכל הרכבים ברמות שונות , ברכב הנוחכי עשיתי עם חומר מיוחד שהמטרה שלו היא לסנן קרני שמש , למראה הוא כמעט שקוף אבל נגד שמש בבוקר עושה עבודה מעולה.

ובאופן כללי הרכב יותר קריר בגלל זה.

2017 Type R

פורסם

השחרה מקדימה לא חוקית, ברכב הנוכחי שלי שי השחרה בכל החלונות מהבעלים הקודמים וזה מאוד עוזר לי, אוריד לפני הטסט כמובן.

גם אני מחפש פתרון לשמש מהצד, בטוח שיש באיביי חלק מאריך שמתלבש על הסכך שמש.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אבא שלי קנה את צילונית שמתחברת עם ווקום,והאמת בנסיעה לים המלח זה ממש עזר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למה לא להשחיר את החלון פשוט ?

או וילון ?

להשחיר חלונות קדמיים זה לא חוקי, עד כמה שידוע לי.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משקפי שמש [emoji41]

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
להשחיר חלונות קדמיים זה לא חוקי, עד כמה שידוע לי.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

הכוונה שלי זה יותר לציפוי שהוא כמעט שקוף , מנסיון של שנים אף שוטר מעולם לא העיר לי על זה ועברתי 3 טסטים באף אחד מהם לא הוזכר דבר.

אני יציין שוב החומר כמעט שקוף , הוא בעיקר מסננן קרני שמש ונותן מעט גוון כהה , בפועל מה שיוצא שמרגישים את השמש כ 60% פחות.

2017 Type R

• תוכן חדש...