Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הסתכלתי באתר האינטרנט של קסטרו וראיתי שיש כרגע כמה מבצעים לא רעים (לדעתי לפחות), רציתי לדעת במידה ואני לא מעוניין לבצע הזמנת אונליין, היכן יש לי יותר סיכויים למצוא מגוון רחב יותר של מוצרים באיזור חיפה? והאם שווה להגיע לחנות האאוטלט בחוצות המפרץ?

כרגע אני מתלבט בין לב המפרץ או חוצות המפרץ.

עדיפות לחנות שפתוחה בשבת.

פורסם

לגבי חוצות המפרץ- פתוח בשבת, כל מה שלא נמכר בחנויות הרגילות תלוי שם בכמויות, לפעמים יש פה ושם מציאות.

יש הרבה אנשים יחסית בשבת, לא תמצא שם את הקולקציה הכי חדשה אבל המחירים נוחים יחסית בין 20-70 שקל לחולצות מכל מיני סוגים, מכנסיים מתחיל מ-40 יכול להגיע גם ל-150 (ג׳ינסים), הרבה מכופתרות חלקן אופנתיות נכון ל-1990, מדי פעם יש משהו נחמד פה ושם.

אם אתה כבר בחוצות המפרץ אל תעצור רק בקסטרו, המתחם מלא בחנויות אאוטלאט, יש רנואר שדומה לקסטרו מאוד בסגנון.

Peace

• תוכן חדש...