Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי - ולא בקקטוס! [פונטו HGT]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם לחברים פה בפורום יש רעיונות - לכו על זה

בוריס?

:lol:

תתחדש על ה-"לא קקטוס" שלך

אני בטוח שלא יפריע להם אם בכל זאת תגיע למפגשים של המועדון כדי להציץ מתחת למכסי מנוע

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תתחדש !

הרכב באמת נראה "מעודכן" ונעים הליכות גם לזמננו.

אחד הרכבים שגם אני הייתי מתחבר אליהם.

אני חושב שאם כבר איטלקיה, אז השם שלה היה צריך להיות כשל מאהבת מאותה המוצא (גם ג'וליה או ג'ולייטה תופס - ואל תשים לב למה שאומרים לך בעלי אלפות).

לגבי צריכת שמן - אני מסופק אם זו צריכה טבעית נורמלית (עקב בלאי). האם אתה מתכוון להשאיר את המצב כמות שהוא או לטפל ? (בטוח שישנה סיבה. הייתי מתייעץ גם עם בעלי מקצוע אחרים).

בכל מקרה - תהנה וסע בדרכים טובות.

והרבה בריאות. זה בסופו של דבר הכי חשוב.

alfa 156 2.5.

פורסם

כיף לראות HGT יפה ונקיה לשם שינוי. תתחדש ובריאות איתנה לאמא!

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אגב לגבי צריכת השמן שלך

גש למוסך שמבין ותגיד לו שיבדוק את מצב הגומיות שסטומים

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

לפני כמה שנים הייתה לאחד מחבריי כזו. הוא קנה אותה בהמלצתי. מאוד אהבתי את החבילה שהיא מציעה - כוח, מחיר ומשקל נמוך.

פחות אהבתי את ההגה החשמלי הדוושות הצמודות (קטע איטלקי מסתבר) ואת זה שהיא דיי נראת פונטו.

לפני קצת יותר משנה התעורר אצלי צורך באוטו ספורט זול, כמובן שה-hgt עלתה על הפרק אבל אחרי 4 הבנתי שקשה מאוד למצוא אחת שתענה על הסטנדרטיים שלי. שלך נראת שמורה מאוד. תהנה.

• תוכן חדש...