Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית/הרכבת רכב בארץ (?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח אם זה המקום הנכון לפרסום נושא מאחר ולא מצאתי מקום אחר, מצטער מראש אם זה לא המקום הנכון

שלום רב לכולם,

אני כבר מספר שנים מתעניין וחוקר את המכוניות הישראליות וממש מתעניין בהם (למרות שהן לא טובות ,חלשות ולא מיוצרות), המכונית היחידה שעוד איכשהו מייצרים בארץ זה הסופה אבל אני לא בקטע של מכוניות שטח ובכלל של מכוניות גדולות, ג'יפים וכו'

לכן חיפשתי עוד מידע על מכוניות תוצרת הארץ אבל לא מצאתי כמעט כלום חוץ מכמה מכוניות חלשות ושבקושי שוות משהו ובאמת רציוניות שאפשר לנסוע עליהם.

חיפשתי גם הרבה זמן סרטונים על איך אנשים מייצרים מכוניות משלהם (לצערי רק בחו"ל ולא מצאתי בארץ משום מה) ואותו דבר גם בכללי באינטרנט (כתבות, פורומים ועוד) אבל שוב, בארץ לא מייצרים כלום ואני מסנה להבין למה.

אני מבין שליצר מכונית בארץ זה יותר יקר וקשה מחו"ל אבל הרי זה אפשרי!

אני רוצה להקשיב מה יש לכם להגיד בנושא (בעד ונגד, האם זה שווה, כמה זה יעלה ועוד מידע).

בינתיים זה הכל, תודה מראש

• אחראי פורום
פורסם

במדינה שבה תקנות הרישוי או מחמירות או תקועות בשנות ה-50 או שילוב של שניהם,

אתה לא יכול לצפות שיאשרו העלאה לכביש של מכוניות פרוייקט.

באנגליה למשל התקנות מתירניות בהרבה ואתה רואה שם המון

מכוניות קיט ובניות עצמיות. פה אתה מזיז פנס וזה שינוי מבנה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גם לפתוח מפעל הרכבה בארץ זה לא דבר שמשתלם כלכלית לאף יצרן, עדיף להרכיב במדינות שכנות שם כוח העבודה זול יותר ואין בעיית סחר עם העולם הערבי.

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

פורסם

יש לך את זיבאר שמייצר כלי שטח

המנוע הוא מיובא, כל השאר מורכב בישראל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יש לך את זיבאר שמייצר כלי שטח

המנוע הוא מיובא, כל השאר מורכב בישראל.

לא רק הזיבאר, עידו כהן מייצר כל מיני רכבי שטח שמקבלים אישורים ממשרד התחבורה,ף-נראה לי שהוא היחיד בארץ בתחום רכבי השטח עם אישור כזה.

נתקלתי בכמה רכבי באגי שהוא בנה וקיבלו אישורים, שלא נדבר על הרכבים שהוא משפר בלי שום בעיית חוקיות.

מעניין אם זה כי הוא היה חלוץ בתחום הזה בשטח או הקשרים עם משרד הביטחון בגלל הכלים שהוא בונה להם

פורסם

היה כתבה רצינית בפולגז על מישהו שבנה אופנוע שלם וחוקי לכביש וקיבל אישורים מהטכניון כל פעם שהוא עשה שינויים בו...

צריך לחפש.. (האופנוע נגנב אגב)

פורסם

שוב פעם, אני פחות מתעניין בכלי רכב שטחיים 4×4 ואופנועים ובנוסף בלתי אפשרי כמעט לקנות אותם, אני פשוט מדבר על מכוניות רגילות שאולי אפשר להרכיב...

• תוכן חדש...