Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום השתמשתי בדרופבוקס.

השימוש הינו בעיקר להעביר/לסנכרן מידע מהמחשב הנייד בשטח אל המחשב השולחני במשרד וגם כדי לקרא את אותו מידע מהסמארטפון בזמן פגישה ולעדכן טפסים.

המידע הינו מסמכי מחירונים/וטפסי פרטי לקוחות.

הבעיה מתחילה בזה שהמחשב המשרדי הישן והטוב מריץ

XP

ודרובוקס שלחו לי את המייל הבא

This is a reminder that on August 29, 2016 Dropbox will be ending support for Windows XP, making Windows Vista the minimum supported Windows version.

On that date, user accounts will be signed out from the desktop application on unsupported computers. Please note that once you're signed out, you won’t be able to sign in to the desktop application unless the computer is updated to Windows Vista or later.

Your account was recently active on one or more computers that will be affected by this event. Please visit our Help Center for more details.

- The Dropbox Team

טרם הגיע ה29 המחשב המשרדי כבר התנתק מהדרובוקס ולא ניתן לחברו.

האם מישהו התנסה בגוגל דרייב או בone של אוטלוק? האם הם אותו רעיון כמו הדרובוקס וניתן לעשות את כל הפעולות שתיארתי ?

השימוש אינו עולה על הנפח החינמי שהם נותנים, ולשדרג את ה xp לא בא בחשבון

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

drive לדעתי יותר עדיף מoutlook, כי הוא נותן לך להעלות ללא הגבלת נפח תמונות (אך הוא מקטין את הרזולוציה). אם צילמת תמונות ואתה רוצה לשמור על הרזולוציה המקורית, זה תופס לך נפח. הנפח החינמי של גוגל הוא 15 ג'יגה אם אני זוכר נכון.

יש אלטרנטיבה נוספת-crashplan. יש להם אינטגרציה עם אנדרואיד (אפליקציה משלהם) והצפנה במפתח של 448 ביט.

מצ"ב השוואה של השירות החינמי לפרימיום שלהם.

פורסם

גם הדרייב אין הגבלת נפח תמונות, במחיר של רזולוציה מוקטנת, סהכ השירותים די זהים

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נפח זו לא בעיה, אין לי שם תמונות, רק קבצי טקסט ואקסל

פורסם

איפה זה כתוב?

פורסם

זה לא צריך להיות כתוב. כמו שהם הפסיקו תמיכה בגוגל דרייב עם ווינדוס אקספלורר 8 כנראה בקרוב גם התמיכה ב-XP תיפסק.

איזה כייף לי :)

פורסם

ומסתבר שגם את הגוגל זה לא נותן להתקין.

יש עוד משהו מומלץ שיעבוד?

פורסם

מחשב מ 2008

Core2 duo 2.2ghz, 2giga ram

פורסם (נערך)

זכרון ddr2 חבילה של 2 סטיקים של 2 ג'יגה תעלה לך בלחץ 160 שקל כולל משלוח.

המעבד שלך בסדר גמור-המחשב שלי בסלון הוא core 2 duo עם 2 ג'יגה זכרון וסוחב יפה מאוד windows 10 32 bit שמותקן בכונן SSD, כולל קודי. ממליץ לך לשדרג.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

אני רק אומר להיזהר מהשירות של גוגל. בזמנו הוא שיתף אוטומטית המון תמונות שגיביתי (דרך פיקאסה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...