Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים רכב נכנס לנתיב של קרוב משפחה שלי ונכנס בו בצד השמאלי בטמבון (יש נזק לשני הרכבים) , הצד הפוגע אינו מודה באשמה (ככה הוא בזמן המעמד, מדובר באיזה בחוצפן שרק צעק וצעק) , עד ראיה במקום טען שהוא אשם ואפילו השאיר פרטים אצל קרוב משפחה שלי , לאחר חילופי פרטים קרוב משפחה שלי פונה לבית חולים בעקבות מכות יבשות .

יש תמונות של התאונה הכל מתועד בתמונות , אני יכול לעלות אותם אם צריך.

עכשיו השאלה הגדולה מה קורה אם הנהג הפוגע לא מודה באשמה?

פורסם

בקשר למכות ובית חולים - קרוב משפחה שלך צריך לתבוע נזקי גוף מביטוח חובה שלו, ולא מביטוח של הפוגע. נזקי רכוש ( תיקון הרכב ) הוא יצטרך לתבוע מביטוח צד ג' של הפוגע. במידה והנהג הפוגע לא מוכן להודות באשמה ( וגם הביטוח שלו ), תיפגשו בבית משפט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לנהג הפוגע אסור להודות באשמה.

הנהג מסר לך פרטים, את הפרטים ותיאור האירוע אתה מוסר לסוכן ביטוח שלך והחברת ביטוח כבר תדיין מול חברת הביטוח של הנהג השני של מי האשמה.

אם יש לך תמונות של התאונה זה טוב מאוד. אבל אתה כנראה מתכוון לתמונות שלאחר התאונה שזה גם טוב, אך לא תמיד ניתן להבין מהם מי אשם בתאונה.

פורסם
לנהג הפוגע אסור להודות באשמה.

הנהג מסר לך פרטים, את הפרטים ותיאור האירוע אתה מוסר לסוכן ביטוח שלך והחברת ביטוח כבר תדיין מול חברת הביטוח של הנהג השני של מי האשמה.

אם יש לך תמונות של התאונה זה טוב מאוד. אבל אתה כנראה מתכוון לתמונות שלאחר התאונה שזה גם טוב, אך לא תמיד ניתן להבין מהם מי אשם בתאונה.

חיובי זה תמונות של אחרי התאונה , ישר אחרי התאונה הנהג הפוגע רצה לפנות את הרכבים ישר אחרי התאונה , קרוב משפחה שלי לא הסכים עד שהמשטרה הגיע ועד שהוא לקח תמונות מכל הזוויות.

פורסם
חיובי זה תמונות של אחרי התאונה , ישר אחרי התאונה הנהג הפוגע רצה לפנות את הרכבים ישר אחרי התאונה , קרוב משפחה שלי לא הסכים עד שהמשטרה הגיע ועד שהוא לקח תמונות מכל הזוויות בנוסף יש עד שמוכן להעיד שהנהג הפוגע הוא האשם /QUOTE]
פורסם

יעלה כבודו את התמונות

יש עד שמוכן להעיד נפלא.

הוא צריך להעיד את מה שראה.

השופט קובע מי אשם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה נכתב בדו"ח המשטרה? גם זה יכול להשפיע על תוצאת הדיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...