Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קורולה 08 שטופלה רק במוסכים מורשים.

הלכתי היום לטיפול בפעם הראשונה שם (הילוך שישי רחוב מיטב ת"א).

נתנו לי הצעה לטיפול 135 (טיפול קטן) ב800 שקל בערך.

שעה אחר כך מתקשר אליי אחד העובדים ואומר שצריך גם להחליף מוטות קישור (לא מבחינה בטיחותית אבל בשביל הטסט) ושיש נזילת מים וצריך להחליף משאבת מים. אה וגם מסנן אוויר.

ההצעה החדשה היא ע"ס 3000 שח.

אני הולך למוסך מורשה משתי סיבות:

1. כדי להתחייב על תקינות מכאנית בעת מכירת הרכב.

2. בשביל אמינות הטיפול.

השאלה היא אם אני באמת יכול לסמוך על מוסך מורשה בכלל ועל המוסך הזה בפרט שהם לא "מתקנים" דברים שלא מקולקלים.

תודה :)

פורסם (נערך)

אני מניח שהתכוונת למוסך מורשה יבואן ולא למוסך מורשה "רגיל" (מוסך שמאושר ומפוקח מטעם משרד התחבורה).

מכיוון שהרכב כבר לא באחריות ובגלל שאתה חושש ומעלה חשדות בנוגע לאמינות וכו', אזי הייתי מציע לך להיכנס למוסך מורשה מרכזי/יבואן טויוטה אחר (להילוך שישי למשל, יש מוסך נוסף ברחוב בן צבי ביפו - תבדוק המלצות), או לחילפוין להיכנס למוסך מורשה "רגיל".

הכי חשוב לבדוק המלצות לפני שנכנסים למוסך.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם

לא מכשילים בטסט על גומיות קרועות של מוטות קישור עברתי ככה מלא פעמים טסט חא מיסתכלים על זה. לגבי משאבת המיים לא יודע על סמך מה הוא קבע שהיא נחוצה החלפה? היב לך איבוד נוזל קירור כל שהוא? התלוננת על בעיה כלשהי מלבד הטיפול?

פורסם
לא מכשילים בטסט על גומיות קרועות של מוטות קישור עברתי ככה מלא פעמים טסט חא מיסתכלים על זה. לגבי משאבת המיים לא יודע על סמך מה הוא קבע שהיא נחוצה החלפה? היב לך איבוד נוזל קירור כל שהוא? התלוננת על בעיה כלשהי מלבד הטיפול?

אמרו שיש נזילה מהמים (קירור) ושזה נובע מחוסר תקינות של המשאבה.

QUOTE=fusion-x;5192969]אני מניח שהתכוונת למוסך מורשה יבואן ולא למוסך מורשה "רגיל" (מוסך שמאושר ומפוקח מטעם משרד התחבורה).

מכיוון שהרכב כבר לא באחריות ובגלל שאתה חושש ומעלה חשדות בנוגע לאמינות וכו', אזי הייתי מציע לך להיכנס למוסך מורשה מרכזי/יבואן טויוטה אחר (להילוך שישי למשל, יש מוסך נוסף ברחוב בן צבי ביפו - תבדוק המלצות), או לחילפוין להיכנס למוסך מורשה "רגיל".

הכי חשוב לבדוק המלצות לפני שנכנסים למוסך.

זה סניף בן של הילוך שישי ביפו.

פורסם (נערך)
לא. איזה בדיקות אני לא בודק.

נשמע לי מופרך,

דבר כזה קל מאוד לראות,

עלות הטיפול שלקחו לך גם מופרזת, הייתי מחליף מוסך והולך למישהו שבאמת מראה לך מה הוא עושה..

אמינות בטיפול תלויה בחלקים שאתה שם ובעבודה של המכואני - לא ממש משנה מי עושה את העבודה..

תקנה חלקים איכותייים ותיגש למישהו שיחליף לך..

תקינות מכאנית לא שווה כלום במכירה , אנשים הולכים לעשות בדיקה..

וזה רכב 2008..

טיפול קטן צריך לעלות 350 ש"ח

זה בסך הכל שמן איכותי 120 שקל

פילטר שמן מקורי 50 שקל.

נוזל בלמים 40- שקל.(פעם בשנתיים)

ועוד 150 שקל עבודה..

פילטר אויר מקורי מחליפים פעם ב60 אלף...

אבל תחליפי עולה 30 שקל..

מי שלוקח יותר מי זה פשוט גוזל כסף סתם.

זה כמובן כולל פירוק גלגלים ובדיקת בלמים.

תעשה חשבון מהיר תבין שגם אם אתה צריך להוריד כסף במכירה זה לא מתקרב להפרשים הללו.

החלפה של משאבת מים צריכה לעלות 1000-1500 שקל (צריך נוזל מקורי ומשאבה שעולה בערך 600 שקל).

עריכה אחרונה על ידי poratnir
  • תוכן חדש...