Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן עובד לי על WIFI לא מבקש כלום, יכול להיות בגלל שיש לי גרסה ממש ישנה של טינדר.

אודי A4

דימה.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנסיון לפצות על גניבת השרשור לPokemon Go, זיופי מיקום ושאר חולאים, נסיון לחזור (בערך) לנושא המקורי.

מה עושים אם מצאתי את האחת, אבל הייתי דביל והרסתי את זה?

Long story short - , לא היה בינינו קשר בערך שנה. נפסק באשמתי (דביל, כבר אמרתי?) בצורה די פתאומית.

בערך פעם בשבוע אני עוצר את עצמי מליצור איתה קשר. בעיקר כי אין לי מושג מה לומר.

'אהלן. אני מטומטם, נעלמתי כמעט בלי הסבר ודי בטוח שאת שונאת אותי. רוצה לשבת לקפה מתישהו?'.

לא משוכנע שזה יעבוד.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

דווקא יש לזה "קטע". משהו כמו: "אני מטומטם שנעלמתי, אבל אני חושב עליך כל הזמן. אולי ננסה שוב?"

יכול לעבוד... לך על זה וספר לנו איך היה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי היה דייט ממש מוצלח שלא המשיך משם רק כי לא יצרתי קשר בהמשך. התחרטתי מאז...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אגב, לא יודע אם רשמו את זה כאן, אבל עוד מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזו שאתה מתכתב עם בחורה בטינדר/קופיד/כל אפליקציה אחרת בסגנון. הכל זורם מצוין ואז עוברים לוואטס אפ. ופתאום זה מרגיש שכאילו זו לא אותה בחורה. פתאום היא לא עונה או שעונה ב"כן, לא, שחור, לבן" המפורסם. וגם אם מתקשרים היא מסננת.

אף פעם לא הבנתי את הסיבה. ואגב, התמונת פרופיל שלי בוואטס אפ/פייסבוק היא אותה תמונת פרופיל כמו באתרי הכרויות, אז אני מניח שזה לא מה שגורם לה להפסיק לדבר.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

בחורה שמעדיפה צ'אט על שיחת טלפון, שתמשיך לחפש תיכוניסטים שישעשעו אותה.

צ'אט זה נחמד בשביל האימפקט הראשוני, משם או שממשיכים לטלפון או שממשיכים לדפדף.

Sent from my Oneplus DREI

פורסם

avk

האמת שלא קרא לי אישית.

מה שכן מעצבן, זה בחורה שמבקשת לדבר איתך בטלפון לפני שאתם נפגשים (שזו בקשה לגיטימית לחלוטין), ואז כשאתה מתקשר והיא לא עונה, היא אף פעם אף פעם לא תתקשר בחזרה.. ואז אתה צריך לשבור את הראש "האם אני מתקשר עוד 20 דקות? עוד שעתיים? עוד יומיים?!".

Alpha

לא מסכים. אני אישית מעדיף צ'אט על פני שיחת טלפון. אין לי זמן וכוח לדבר בבטלפון. בשיחות וואטסאפ אני יכול לענות כשנוח לי. ובכלל אני מעדיף פשוט להיפגש ולדבר על פני כל השיחות טלפון \ צ'אטים וכו'.

פורסם
אגב, לא יודע אם רשמו את זה כאן, אבל עוד מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזו שאתה מתכתב עם בחורה בטינדר/קופיד/כל אפליקציה אחרת בסגנון. הכל זורם מצוין ואז עוברים לוואטס אפ. ופתאום זה מרגיש שכאילו זו לא אותה בחורה. פתאום היא לא עונה או שעונה ב"כן, לא, שחור, לבן" המפורסם. וגם אם מתקשרים היא מסננת.

אף פעם לא הבנתי את הסיבה. ואגב, התמונת פרופיל שלי בוואטס אפ/פייסבוק היא אותה תמונת פרופיל כמו באתרי הכרויות, אז אני מניח שזה לא מה שגורם לה להפסיק לדבר.

הסיבה שהיא מצאה מישהו אטרקטיבי יותר 5 שניות אחריך. זה היתרון והחיסרון של האפליקציות.

מה לגיטימי בזה? ה200+ מאצ'ים שיש לי בטינדר עשו לייק בגלל איך שאני נראה לא? עד כמה שאני יודע גובה זה חלק ממראה חיצוני, אז איך פתאום זה שאני נמוך יותר מגובה X משנה משהו?

לגיטימי כי זה חלק מהמראה. אתה באמת רוצה לומר שבחורה בגובה 1.7 לא מושכת יותר מבחורה עם אותן פנים ומבנה גוף אבל 1.49 מ'?

ואם תעקוב אחר חדשות טכנולוגיה תראה שטינדר משתעשעים ברעיון של הוספת פרמטרים כאלה לפרופיל, אבל זה יוריד כ"כ את רמת הפעילות וזמן השימוש באפליקציה שזה יפגע בהם.

שאל בנות בסביבה שלך אם הן מעדיפות גבר גבוה ב10% מהממוצע קרי 1.92 או גבר שנראה טוב בפנים ב50% יותר מהממוצע (זה אומנם סובייקטיבי אבל הבנת את הכיוון) וראה אילו תשובות תקבל

אני חושב שאחד הדברים שהבנתי רק לאחרונה הוא פשוט לא לרדוף ולא להתאמץ. אני באמת לא יודע מה עובר על בחורות שם. יש בחורות שפונות אלי, אומרות שישמחו להכיר וכו'. אנחנו מתחילים להתכתב והבחורה עושה טובה שהיא מדברת, אני כותב מגילה, היא עונה לי ב "כן". אני שוב כותב מגילה, היא עונה לי ב "וואלה". למדתי פשוט לשחרר, רואה שזה לא זורם, מפסיק לכתוב ולהתאמץ. הן כנראה חושבות שזה שיש להן 300 הודעות באינבוקס אומר שהן מבוקשות מאוד אז לא צריך להתאמץ. אחת ל... אני נתקל בבחורה שהשיחה פשוט קולחת ואני מרגיש שזה טבעי ואני לא צריך להתאמץ, אלו השיחות הטובות באמת.

למה לכתוב מגילה?

מזכיר לי סיפור משעשע על בחור צעיר במשרד שנראה מעולה בכל פרמטר (גם גובה), בחור חכם ומוכשר שתהה למה בחורות לא זורמות איתו בצ'אטים למיניהם.

מבט חטוף של אחת הבנות המנוסות והיא אומרת "תראה כמה אתה כותב וכמה היא"

אם אתה כותב יותר ממנה- תקלה.

לפות"ש- קבע איתה חלון של חצי שעה לשיחת טלפון, בלי להתבייש. מקובל מאוד לקבוע יום ושעה לשיחות חברתיות עם אנשים מחוץ למעגל הקרוב.

עונה עונה לא עונה תבין לבד ואל תשבור את הראש מתי להתקשר שוב.

ואחרי מאות הודעת בשרשור עשה עם עצמך תרגיל פשוט- אם היית במקום אותן בחורות שאתה חושק בהן, היית ממשיך עם עצמך לדייט שני?

פורסם

לגיטימי כי זה חלק מהמראה. אתה באמת רוצה לומר שבחורה בגובה 1.7 לא מושכת יותר מבחורה עם אותן פנים ומבנה גוף אבל 1.49 מ'?

ואם תעקוב אחר חדשות טכנולוגיה תראה שטינדר משתעשעים ברעיון של הוספת פרמטרים כאלה לפרופיל, אבל זה יוריד כ"כ את רמת הפעילות וזמן השימוש באפליקציה שזה יפגע בהם.

שאל בנות בסביבה שלך אם הן מעדיפות גבר גבוה ב10% מהממוצע קרי 1.92 או גבר שנראה טוב בפנים ב50% יותר מהממוצע (זה אומנם סובייקטיבי אבל הבנת את הכיוון) וראה אילו תשובות תקבל.

איך הגעת דווקא ל1.49? ומה זה "אותו פנים ומבנה גוף", איפה יש דבר כזה?

תן לי בחורה 1.70 או 1.60 (או לצורך העניין אפילו 1.55) שנראית "בדיוק אותו דבר" ולא תהיה לי שום העדפה ברורה.

לגבי התובנה השניה שלך - אני בספק אם התשובות בפועל יהיו מה שאתה מצפה.

פורסם

אז נגיד 1.55 מ'.

אשרי מי שחושב שלגובה אין תפקיד באטרקטיביות. החברה חושבת אחרת, ולא יכול להיות שכולם טועים. עד שזה מגיע לבחירות לכנסת, אבל זה נושא אחר.

הייתי מציע ניסוי- הודע לבנות מטינדר בחו"ל שאתה מגיע לחופשה ומעוניין להיפגש, וציין את הגובה ע"מ להשוות לתגובות של ישראליות.

פורסם

לצערי, בתור נמוך( 1.68 ), אני נאלץ להסכים עם עידן. כל בחורה שאני מתחיל לדבר איתה בארץ, תוך זמן קצר עולה השאלה של "מה הגובה שלך". וכמו שרשמתי באחת ההודעות הקודמות, דווקא לגבוהות יותר נושא הגובה לא כ"כ מפריע ולבנות הנמוכות זה כן.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
דווקא יש לזה "קטע". משהו כמו: "אני מטומטם שנעלמתי, אבל אני חושב עליך כל הזמן. אולי ננסה שוב?"

יכול לעבוד... לך על זה וספר לנו איך היה :wink:

איזה מין פורום זה?

הייתי בטוח שתגידו לי לMan Up, להוריד ליטר בירה ולהתחיל עם כל מה שזז.

עכשיו אני צריך לאסוף אומץ, ככל הנראה בעזרת אותו ליטר בירה לעיל, ובאמת ליצור קשר.

תודה באמת.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

יש לי אופנוע עם 1/16 כ"ס ביחס לR8 החלשה ביותר. כמעט אותו הדבר.

Mewtwo -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...