Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,:lol:

זקוקה לעזרה ממומחים כמוכם.

אני רוצה לקנות אוטו יחסית קטן. עם נפח מנוע לא פחות מ1.3 ליטר. משהו אמין שלא רואה הרבה מוסך ושלא צורך הרבה דלק.

חשבתי על שנת 2014, הבנתי שהיפניות הכי אמינות.

על מה כדאי ללכת?

טויוטה יאריס או הונדה ג'אז?

או אם יש לכם הצעות נוספות... אני אשמח.

תודה:-P

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קטנות= מיני (פיקנטו נניח) או סופר מיני (אם נמשיך עם דגמי קיה, אז הריו, והג'אז/יאריס)?

אם תקנה יפני תקבל שנתון נמוך יחסית ותמורה פחות טובה לטעמי מרכב אירופאי מקביל.

מה דעתך על פיג'ו 208 אוטומטית מטורבטת חדשה ב-80K? או על סיאט איביזה במחיר דומה?

ואם כל מה שאתה צריך זה מנוע גדול מ-1300, אמין, חסכוני ואוטומטי אז גם שברולט ספארק יכולה להיות אופציה (גם בסביבות 80K, מליסינג פחות).

וגם מיצובישי ספייסטאר- בתקציב שלך (או קצת יותר ממנו) נכנס לך גם חדש, מניח שחתנו גם הנחה לאור הגעת הדגם מתוח הפנים..

פורסם

היי תודה על התגובה.. (אני בחורה אגב :)

אני גם לא רוצה לקנות אוטו חדש. רק יד ראשונה מפרטי.

למה היפניות פחות טובות מהאירופאיות לדעתך?

פורסם

היא שואלת לגבי "יפניות" ואתה מציע לה רכבים בעיתיים, - 208 ואיביזה, כן בעיתיים, תבדוק רק בחודש האחרון כמה בעיות יש לאנשים באיביזה וכל זה עוד לפני שאנחנו מדברים על אחריות של שנתיים, שמי יודע מה יהיה אח"כ.

לשאלתך הונדה ג'אז רגיל או הייבריד יותר מומלץ מהטויוטה, יותר מעודן, חסכוני ומרווח.

פורסם

בקשר לשני הדגמים ששאלת - אם אין צורך בבגאז' יחסית גדול, תקני יאריס. היא קצת יותר זולה בתחזוקה וביטוח מקיף. ג'אז יכולה להיות תחליף למשפחתית קטנה.

אני דווקא חושב שהכיוון שלך מוצלח. שני הרכבי אמינים מאוד, חסכוניים ויהיו מבוקשים בעתיד כאשר תרצי למכור.

היתרון של רכבים אירופאיים - מחיר קניה עכשיו, נחות המושבים והרגשה כללית יותר מפנקת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
היא שואלת לגבי "יפניות" ואתה מציע לה רכבים בעיתיים, - 208 ואיביזה, כן בעיתיים, תבדוק רק בחודש האחרון כמה בעיות יש לאנשים באיביזה וכל זה עוד לפני שאנחנו מדברים על אחריות של שנתיים, שמי יודע מה יהיה אח"כ.

לשאלתך הונדה ג'אז רגיל או הייבריד יותר מומלץ מהטויוטה, יותר מעודן, חסכוני ומרווח.

נשמח שתפרט מה בעייתי ברכבים שהוצעו? אולי לגבי ה- DSG ניחא, אבל מה בפיג'ו?

פורסם
שלום לכולם,[emoji38]

אני רוצה לקנות אוטו יחסית קטן. עם נפח מנוע לא פחות מ1.3 ליטר. משהו אמין שלא רואה הרבה מוסך ושלא צורך הרבה דלק.

על מה כדאי ללכת?

הג'אז תהיה אמינה מאד. מרווחת יחסית,חסכונית ,גם בדגם הלא היברידי ותשמור על הערך טוב יחסית.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

אני הייתי מוסיף למשוואה את הטויטה ספייס ורסו, מרווחת יותר מההונדה והיאריס,

וסה"כ מעולה וחסכונית (גילוי נאות בחצי שנה האחרונה אני מחזיק אחת כזו...).

פורסם
בסביבות ה70 אלף, אוטומטית... מעבר לזה אין דרישות מיוחדות

אם כבר 70 אלף

למה שלא תוסיפי עוד 20 ותקני יאריס חדשה אפס קילומטר?

תקבלי את העשרים חזרה כשתמכרי... בינתיים תיקחי מימון... המחיר של יד שניה בטויוטה שווה בדיקה של רכב חדש

פורסם

מצטרף להמלצה לקנות יפנית חדשה. בסכומים שאת מדברת יש הרבה מכוניות חדשות, אבל רק היפניות, יחסית, כדאיות לקניה כרכב חדש, בזכות שמירת הערך.

לטעמי את יכולה לקנות מכוניות מצויינות במחצית מהסכום שאת מדברת עליו (למשל סיטרואן C4 - נוחה, בטיחותית, אמינה, יכולה להיות חסכונית (בתלות בנהיגה)... ועולה גרושים...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

ממליץ ללכת על יאריס. אנחנו מחזיקים טויוטה יאריס שנת 2012 פשוט רכב מעולה. הונדה ג'אז ניתן להשיג גם בגרסה היברידית אם המטרה היא כמה שיותר חסכון בדלק. בין היתר אני חייב לציין שהיאריס מאוד חסכונות- צריכה של 1-15 ברכב אוטומטי! (בדקתי בפועל מספר פעמים). אז ביחס אליה זה לא כזה משנה אם תלכו על ג'אז או יאריס. מבחינת עלות הרכב, אין מה לעשות מדובר בטויוטה והיאריס נחשבת ליקרה בקטגוריה שלה ולדעתי זה פחות בתקציב שלכם, אבל תלוי על איזה שנתון מדובר. מצד שני אפשר לקנות גם בשיטת הלינסג, ושיטות עם אפשרויות מימון והלוואה לרכב - תוכלי לראות פה עוד מידע. אם יש לך שאלות נוספות על יאריס או פיקנטו אשמח לעזור. חקרתי בזמנו לעומק על הרכבים הללו.8)

שלום לכולם,:lol:

על מה כדאי ללכת?

• תוכן חדש...