Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים.

היום הייתי במוסך שלי שאני בקשר מצויין עם הבעל מוסך ואחד העובדים שלו.

מי שיודע איפה שאני גר יכול לקבל בכיף המלצה.

נמצא שיש הזעת שמן, כנראה מהמחזירים של הטיימינג, לא "נזילה".

בקיצור כל הרכב נבדק ונמצא שיש חופש ממש קטן בהגה וצירייה אחת מתחילה לתקתק אבל ממש אבל ממש בהתחלה שלה, כאילו לא משהו ששווה לפתוח את הרכב ולפרק וגם לא משפיע על הטסט.

יש לצין שיש מכות חזקות בין R-D וכו' בגלל תושבות.

הרעש זה נקנוקים כשמחזירים את ההגה מסוף מהלך בצד שמאל ליישור ורק במהירות איטית = חנייה.

עכשיו רציתי לשאול אתכם האם חופש קטן בהגה יכול לגרום לכישלון בטסט ?

שאר הגומיות והרכב במצב רגיל ותקין ועל פי המכונאי הרכב נוסע אחלה ובמצב בסדר.

מולא גז במזגן על הדרך.:-D

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

תודה.

מדהים איך דבר תקין גורר דבר אחר לא תקין שלא לצורך.

למדתי משהו בפיזיקת הרכב שלא מלמדים בשום מקום וזה יילך איתי לכל רכב...

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לא הבנתי את המישפט שרשמת "איך דבר תקין גורר דבר אחר לא תקין..." ?

לגבי הנזילות מהמחזירים צריך לראות שההזעות לא מגיעות לרצועה עצמה....אם כן החלף אותם כמה שיותר מהר.

לגבי פעמון הציריה שמתקתק תזמין לך פעמון ב 130 שח ותחליף...אתה כבר ילד גדול לעשות בעצמך ואני סומך עליך שתצליח.

לגבי החופש בהגה...האם קיימות נקישות שאתה מזיז את ההגה במהירות מצד לצד כמו בטסט?

פורסם

לא יודע אם זה הזעה מהמחזירים זה יותר הזעה בקרטר, אבל לא משהו חמור או חריג.

לגבי הנקנוקים, זה קורה רק בסוף מהלך של ההגה חזרה מצד שמאל. ובמיוחד שהרכב קר, לא קורה שום רעש!

בדקתי את המשולשים, הכל יושב בסדר.

פורסם

פיקס הכל.

אני חושד בתושבות שנכנסות לגיר, אבל הן נראות פיקס לעין הבלתי והמקצועית.

אם תשחק בהגה מצד לצד חזק לא תשמע משהו חריג, אבל אם תיסע טיפה כדי להיכנס או לצאת מחנייה ותסובב את ההגה עד הסוף שמאלה אתה תשמע כמה קנאקים טובים. הוא טוען שזו התחלה של ההתחלה של הצירייה ואין עם זה בעיה בכלל כרגע. בכל מקרה, הציריות מקוריות לחלוטין.

• תוכן חדש...