Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זלזול במקצעונים בנגב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דויד, פעלת נכון וכפי שמצופה מבעל מקצוע ולקחת אחריות מיידית אבל פעלת כטירון נאיבי שלא דרשת מיד את החלק הפגום.

בתחום העיסוק שלי לפעמים אני מקבל טלפון מלקוחות על פגם כלשהו והתגובה המיידית שלי היא או לשלוח מוצר חדש חלופי או לצאת מייד לשט אבל תוך הבהרה שאם המוצר המוחלף נבדק ואין אשמה שלי אני שומר לי את הזכות לחייב.

לדעתי אתה צריך להתייעץ עם עו"ד ולנסח את טופס התוצאות כך שיתנה את האחריות שלך לבדיקת הפגם שכביכול לא התגלה על ידך או במוסך מורשה הקרוב ביותר למכון שלך.

קיימת תכונהאנושית שלילית שהיא : כאשר אדם עומד מול האדם שמקבל את הטענות שלו ומאמין לטענה מבלי שאפילו בדק ואימת את הבעיה באופן מעשי ומאמין לטענה ומשלם , נוטה אותו אדם להכניס עוד יותר עמוק את ידו לכיס ולקחת יותר ממה שקיבל בשל טוב ליבו ותכונות "רכרוכיות"וכדומה

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אני רק שאלה טכנית: מה זה נזילה מתושבות הגה וגיר? התושבת היא לא חתיכת גומי? לפעמים בתוך חובק מברזל / מתכת.

או שבמרצדס זאת תושבת הידראולית או משהו בסגנין?

יש כיום נטייה שכל התושבות תהיינה הידרו-אלסטיות לספיגה טובה יותר של תנודות המנוע והפיכתן לחום הנקלט בשמן , עם הזמן נפרץ התא בו נמצא השמן או הג'ל ומתחילה נזילה , כידוע יש גם תושבות תחת בקרת מחשב היכולות להגדיל או להקטין את קשיחותן.

פורסם
תשמע, כל הכבוד לך. הלוואי וכולם היו מתנהלים כמוך.

רכש מרצדס הוא חש שהוא בסטטוס של שליט במעמד על.

פורסם

David Barzelay

לגבי ברבי ממקור הצמיג באר שבע ....אחרי האירוע שעברנו יחד אין לי מילים איך להודות לך , מהבחינה המקצועית חבל לי על כל מילה שלא תצליח לתאר את מעלותיך המקצועיות , אני רוצה לציין את התכונות המדהימות שלך על הגנת כבוד האדם וכבוד המקצוע , אתה לא נתת לבעל המרצדס לזלזל ולרמוס את כל הניסיון המקצועי שלך ושלי ועמדת כמו פנתר על המשמר שלא יסחטו אותי בגלל שאתה מכיר הייטב את חולשותיי. אין לי מילים להודות ולהוקיר אותך קודם כל כאדם ישר והגון וגם כמקצוען שיודע מה הוא עושה וגם מוכיח בפועל את צדקת דרכו. עלה והצלח....

פורסם
יש כיום נטייה שכל התושבות תהיינה הידרו-אלסטיות לספיגה טובה יותר של תנודות המנוע והפיכתן לחום הנקלט השמן , עם הזמן נפרץ התא בו נמצא השמן או הג'ל ומתחילה נזילה , כידוע יש גם תושבות תחת בקרת מחשב היכולות להגדיל או להקטין את קשיחותן.

איך מחשב יכול להקשיח תושבת גיר? הרי החומר הוא קבוע, וכמובן גם התכונות של החומר.

פורסם
תשמע היה לי ממש לא נעים לקרוא את מה שכתבת.

זה פשוט תיאור של בן אדם טוב ישר ואמין שמישהו זיהה את זה וניצל זאת.

פשוט חבל וממש לא נעים לדעת שיש מקרים כאלה. למרות שאני בדרך כלל תמים וברור לי שיש מקרים כאלה

אבל פעם ראשונה אני שומע על מקרה כזה מנקודת מבט של בעל המקצוע בעצמו.

בהתחלה חשבתי שאולי אתה בעל עסק צעיר ופשוט עוד לא צברת ניסיון עם הקהל וסוג הלקוחות.

אבל הבנתי שאתה די וותיק ודי הרבה זמן בתחום.

זה פשוט אופי של בן אדם ישר והגון שעומד מאחורי העבודה שלו. כל הכבוד לך.

עם איך שזה נראה הכסף לא יחזור לצערך. אבל אם בכל זאת אני אנסה קצת לעודד אותך, אפילו ממש קצת

אז לפחות ראה בזה כשיעור לפעמים הבאות. כי אני בטוח שאתה הולך להמשיך בתחום הזה עוד שנים רבות.

אני הבנתי מהסיפור שלך שפעם הבאה צריך לבקש את החלק המוחלף לפני תשלום / החלפת חלק חדש.

כמו שהחבר Night Driver כתב שהוא נוהג.

גם התוספת שלו שהוא רואה לנכון לחייב אם יימצא ולא הייתה סיבה להחלפה / תיקון / זיכוי זה גם נראה לי נכון לפעול כך.

תהיה גאה בחברך גבי ותשמח שיש לך חברים כמוהו!

אני חושב שאתה יכול ללמוד ממנו אפילו כמה דברים. זו לא בושה ללמוד ואנחנו כל החיים לומדים ואף פעם לא מפסיקים ללמוד.

דרך אגב, עוד לא יצא לי להשתמש בשירותי מכון לבדיקת רכבים, אבל אין לי ספק שאחרי הנושא הזה, אם אני אצטרך באזור הדרום

או חבר, מכר, כל אחד שאני מכיר ואכפת לי ממנו שיקבל שירות טוב - אני יודע למי להפנות אותו.

זה המעט שאנחנו הלקוחות, והחברים יכולים לעשות למען עסקים כאלה.

אני מלא הערכה והערצה....הוא הדף אותו

פורסם
דוד ברזילי היקר,

כאן גדי מלץ, שגר ועובד באנגליה בתחום הרכב הקלאסי, זוכר את הפוסטים שלך עוד בפורום TT.

עצוב לי לשמוע על מה שעברת,

אבל שמח מאוד לשמוע ממך.

אתה וחברך גבי - בעלי מקצוע מהשורה הראשונה ואני יכול לומר לך - מהשורה הראשונה לא רק בישראל.

יישר כח ידידי - כמו שאני אומר לכל מי שעובד אצלי - המקצוע הוא החלק הקל (אעלק קל!) החלק הקשה הוא ההתנהלות האישית, היחס בין אדם לחברו, ובמיוחד אל הלקוח.

וגם בזה אתה אלוף!

הלוואי עליי כאן לידי מכון כמו שלך.

יש אנשים שהם פסולת אדם אין מה לעשות צריך רק לא להתייאש בגללם מהמין האנושי! יש גם המון אנשים טובים טובים.

שא ברכה!

המון הצלחה

גדי מלץ

בזכות האנשים הטובים והישרים אנחנו ממשיכים להתפרנס בכבוד....אבל בכל פעם שפוגשים לקוח ערמומי בעל מזימות זה מזעזע וזה מקומם. ברוך השם שאירועים בעוצמה כזו נדירים .

פורסם

דוד,אתה נשמע איש מקסים ומקצוען אמיתי .

לדעתי במקום לשלם מאות ואלפים- תוותר על מאות בשימוש באינטואיציה שלך של סינון לקוחות .

וכן, יש דרכים לסנן בצורה ברורה ולא כל כך ברורה... איפשהוא באמצע.

סומך עלייך, תעלה ותצליח.

פורסם
דוד. רציתי לומר לך. יישר כוח באמת בלי ציניות. בתור אחד שלא מאמין לאף אחד הצלחת לשכנע אותי באמת שלך.

יש אנשים שלעולם יהיו תחמנים ושקרנים.

אני מצדיע לך על היושר האישי והשירות אני מאמין שגם אם היית גר בצפון היית נוהג באופן דומה. ולבעל המרצדס יש קארמה בעולם הזה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

תודה רבה לך איש יקר

פורסם
אני מסיר את הכובע בפני איד מקצוע יקר וישר כמו דוד ברזילי. כן יירבו. הלוואי וכל מי שצריך בדיקה באיזור יעבוד איתו.....זו תהיה הנקמה המתוקה....

תודה מאיר

פורסם
דויד, פעלת נכון וכפי שמצופה מבעל מקצוע ולקחת אחריות מיידית אבל פעלת כטירון נאיבי שלא דרשת מיד את החלק הפגום.

בתחום העיסוק שלי לפעמים אני מקבל טלפון מלקוחות על פגם כלשהו והתגובה המיידית שלי היא או לשלוח מוצר חדש חלופי או לצאת מייד לשט אבל תוך הבהרה שאם המוצר המוחלף נבדק ואין אשמה שלי אני שומר לי את הזכות לחייב.

לדעתי אתה צריך להתייעץ עם עו"ד ולנסח את טופס התוצאות כך שיתנה את האחריות שלך לבדיקת הפגם שכביכול לא התגלה על ידך או במוסך מורשה הקרוב ביותר למכון שלך.

גבי ברבי אמר לי פעם שצריך לחשוב מהראש ולא דרך הלב ....אצלי המסלול נסלל בגנים מהלב אל הראש ואין אצלי קיצור דרך.

• תוכן חדש...