Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

image.jpgעל כביש 4, בנסיעה דרומה ליד אילנות (צפונית למומת בני דרור) רואים מהכביש חניון עם הרבה כבאיות ישנות.

מה הסיפור?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כל פעם שאני עובר ליד אילנות אני נפעם מחדש.

ממש חבל אם לא יעברו שימור ומיכרו לחו"ל.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אחרי השרפה הגדולה בכרמל לפני כחמש שנים, עבר מערך הכבאות שינויים שונים. אחת התוצאות היא שהרכבים כבר לא שייכים לתחנות עצמן, אלא למנהל הרכב הממשלתי, וכמו כל רכב ששייך לגוף הזה, ימכרו לפירוק / ייצוא בלבד אם עברו 15 שנים מיום עלייתם על הכביש.

אכן חבל.

:2gunfire:..When you have to shoot shoot, don't talk. That is of course, if you have a gun

פורסם
לסיפור יהיה סוף עצוב כי אסור להעלות אותן על הכביש

מיועדות לפירוק או יצוא בלבד.

חבל.

ואיפה מועדון החמש בסיפור הזה? מישהו פועל לשינוי החוק הארכאי הזה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבל, כולם אספנות! שימכרו לאספנים או משהו

אגב לא מזמן ראיתי כבאית מרצדס (נראה לי 84 או 85) שעדיין שנוסעת

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אם בארץ היו מחזיקים כבאיות כאלו הייתי מדבר עם המנהל בנק ומשקיע:

diamond_t_636_by_central_fire_truck_corporation_1.jpg3f5853ade8810fe52ea52be373c0a104.jpg

2605.jpg

47c82d65997ca09bf50928f52eda6a7b.jpg

4965594097_da7471a2c3_z.jpg

1948%20model%2016M%20left%20front%20Mason%20Deerfield%20Fire%2012%2012%2001%20.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

קנווטרט', בתחנת רמת גן עומדת כבאית מהדגם שהעלית בתמונה השלישית.

היא עברה שיפוץ חלקי ב 1999-2000 ומאז מצבה לא השתפר, עומדת בשמש מוזנחת ודהוייה. לא מאמין שאפשר לרכוש אותה אבל שווה לנסות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

במגרש של ל.כ. ברמלה יש מספר לא מבוטל של משאיות כיבוי צבאיות ואזרחיות

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לכבאות והצלה יש אוסף נאה של כבאיות שמרוכז במפקדה שלהם בבת ים. כולל הכבאית שהיתה מעורבת באסון ביערות הכרמל (וכתבנו עליה ב"האבטומוביל").

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

למי שממש רוצה - מוצעות למכירה ביד 2 שורה של כבאיות מגירוס תקינות ללא רישוי תקף ב-10-12 אלף ש"ח

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarAccessoryCatID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=&FromYear=0&UntilYear=0&fromPrice=&untilPrice=&OwnerID=&fromKM=&KM=&Hand=&Info=%EB%E1%E0%E9%FA

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...