Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לעבודה (ידני, 120km/day, עד 50k)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז כפי שכתוב בכותרת מחפש את הרכב הראשון שלי לעבודה החדשה.

כרגע אני חושב על נסיעות יומיות, למרות שיתכן ואעבור לאזור (מה יש לעשות בעפולה?!)

מכיוון שזו עבודה רצינית ראשונה אין לי מספיק הון ע"מ לקנות רכב יד שניה מאדם פרטי אז הייתי שמח לקבל המלצות מהאתר של אוטו דייל:

http://www.auto-deal.co.il/

עצות, מימון, דברים לבדיקה ורכבים יתקבלו בברכה.

(ראיתי באתר סקודה פאביה 2012, 75K קילומטרז' ב-40K שח וגם סיאט איביזה 2012, 51K קילומטרז', 41K שח - דעתכם?)

ערב טוב!

ותודה :)

פורסם

שלום ,

לפי חישוב פשוט נראה שאתה הולך לנסוע כ 2640 קמ בחודש (120 לכיון כפול 22 ימי עבודה) רק לעבודה , אם נעגל ל3,000 קמ כולל נסיעות אישיות תקבל משהו כמו 40,000 קמ בשנה... ממליץ על דיזל ידני לכמות כזאת של קילומטרים.

כיוון כללי רנו מגאן \פלואנס , קיה סיד ודומיהם

פורסם
שלום ,

לפי חישוב פשוט נראה שאתה הולך לנסוע כ 2640 קמ בחודש (120 לכיון כפול 22 ימי עבודה) רק לעבודה , אם נעגל ל3,000 קמ כולל נסיעות אישיות תקבל משהו כמו 40,000 קמ בשנה... ממליץ על דיזל ידני לכמות כזאת של קילומטרים.

כיוון כללי רנו מגאן \פלואנס , קיה סיד ודומיהם

אין מגאן ידנית מהדור האחרון,

מעבר לכך פלואנס דיזל או סיד בתקציב הזה יהיה קשה מאוד למצוא. אולי עם תנאי מימון, אבל אז כבר הייתי אומר שיקח דאצ'יה סאנדרו סטאפווי חדשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא שמעתי על דאצ'יה בכלל, האמת שלפי הצרכים שהעלתי זה נשמע מעניין, זה נחשב רכב אמין (תקלות?) ונפוץ (חלפים?)

פורסם

הסיד ידני הכי פחות חסכוני למיטב ידיעתי על פי הנתונים ... הפלואנס הצורה החדשה אמורה להכנס שנה הבא ...לדעתי חכה לסוף שנה ...קרסו ירצו להעיף את כל הפלואנס הנוכחיות ...יש צפי ליום מכירות גדול

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

דאצ'יה (כמותג) מככב בסקרי אמינות באנגליה - זה לא בהכרח משקף לחלוטין את המצב הצפוי בישראל, אבל זה משהו למחשבה.

הסטפווי דיזל עשויה להתאים לך (אבל היא ב-25K מעל התקציב).

במצב העניינים היום גורמים פיננסיים שונים ישמחו מאוד לתת לך הלוואה כנגד רכב חדש. אבל תלוש משכורת סביר עשוי מאוד לעזור להריץ את העניינים ולהפחית את הריבית הצפויה.

פורסם

כן, כרגע הסטפווי נשמעת אופציה טובה. שאר הרכבים לא בדיוק נמצאים באתרים.

כמה יהיה ההבדל אם אמתין כמה חודשים?

פורסם

אם הבנתי נכון אתה נוסע כל יום מעפולה לאזור? ככה שרכבת זה עניין בעייתי בכל אופן.

מצטרף לדעת קודמיי לגבי רכב דיזל

פורסם

איפה עובר הגבול בין דיזל לבנזין? או שבכללי עדיף דיזל.

אני חושב לשכור דירה באזור עפולה ואז להפחית את כמות הזמן על הכביש

פורסם

לדעתי מעל 20 אלף לשנה עדיף דיזל

בחישוב גס - אותו רכב דיזל ובנזין:

הבנזין יצרוך 1:11 למשל באופן ממוצע (כשאני מפרגן)

הדיזל יצרוך 1:18-19 בממוצע

המחירים של הסולר והבנזין כמעט אותו דבר, נעגל ל6 שקלים

בנסועה של 20K בשנה :

11 אלף שקל דלק למנוע בנזין

בערך 6-7 אלף שקל למנוע דיזל

כבר יש לך חסכון של 4-5 אלף שקל בשנה בדלק, ביצועים טובים יותר, ועוד לא דיברתי על מה קורה כשההפרשים האלו גודלים, או כשהנסועה גדלה.

• תוכן חדש...