Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נהיה קצת מביך לראות את כמות הדיסאינפורמציה שנשפכת כאן על המצעד בירושלים, איך פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם רושמים כאן על "בולבולים מתנופפים ברוח" כאשר המצעד בפועל הוא סולידי מאוד.

תבדילו כבר בין המצעד/קרנבל בת"א, ובין המצעד בירושלים. נכון שבשניהם יש להטב אבל ההבדלים תהומיים. זה כ"כ מתסכל לראות איך אנשים רושמים דברים בלי קשר למציאות פעם אחר פעם, ואז דבריהם מקבלים תהודה ע"י אנשים אחרים שלא טורחים לבדוק מה הקשר בין ההצהרות למציאות.

אתה מדבר דברים ממש ממש מופרכים,

...

אני לא הומופוב, אבל עדיין ממש לא נעים לי לראות חבילות מתנופפות מולי, ואת זה צריך גם להביא לירושליים? ועוד מול קהל דתי?

זו פרובוקציה לשמה.

והאם בגלל שאני לא רוצה לראות חבילות מולי בפרצוף אני הופך אוטומטית להומופוב מבחינתם ומבחינת התקשורת? למה מגיע לי כזה דבר? או למה מגיע לראש העיר ברקת להיות מסווג כך? (וגם מקבל חיזוק שהוא כך מראש עיריית תל אביב )

not-sure-if-trolling.jpg

איך אפשר להגיב ברצינות למישהו שמגיב להודעה המלינה על דיסאינפורמציה וסטיגמתיות ב ... דיסאינפורמציה וסטיגמתיות?

קובי, אולי במקום לערבב את השכל בנוגע לכמה שהמצעד הזה פוגע לך ברגשות, תכנס לקישור שצירפתי המכיל תמונות ווידאו מהמצעד בירושלים (או לחלופין - חפש בעצמך בגוגל) ותפנה אותנו לתמונה שפוגעות בנפשך העדינה? תמצא לי את התמונות של הבולבולקופטרים שאתה כ"כ חרד מהם? עזוב אולי זה קשה מדי עבורך, פשוט תשאל את עצמך אם בא לך להפגין קורטוב של ביקורת עצמית האם זה הגיוני בכלל שדתיים ומשפחות יסתובבו במצעד שמכיל בולבולקופטרים כמו שאתה מתאר?

או שפשוט תודה כבר שאין לך מושג / לא מעניין אותך מה קורה שם, או שסתם אין לך כוח לראות סוג הומואים עם בגד צבעוני הולכים ברחוב בלי בושה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
[ATTACH=CONFIG]467177[/ATTACH]

איך אפשר להגיב ברצינות למישהו שמגיב להודעה המלינה על דיסאינפורמציה וסטיגמתיות ב ... דיסאינפורמציה וסטיגמתיות?

קובי, אולי במקום לערבב את השכל בנוגע לכמה שהמצעד הזה פוגע לך ברגשות, תכנס לקישור שצירפתי המכיל תמונות ווידאו מהמצעד בירושלים (או לחלופין - חפש בעצמך בגוגל) ותפנה אותנו לתמונה שפוגעות בנפשך העדינה? תמצא לי את התמונות של הבולבולקופטרים שאתה כ"כ חרד מהם? עזוב אולי זה קשה מדי עבורך, פשוט תשאל את עצמך אם בא לך להפגין קורטוב של ביקורת עצמית האם זה הגיוני בכלל שדתיים ומשפחות יסתובבו במצעד שמכיל בולבולקופטרים כמו שאתה מתאר?

או שפשוט תודה כבר שאין לך מושג / לא מעניין אותך מה קורה שם, או שסתם אין לך כוח לראות סוג הומואים עם בגד צבעוני הולכים ברחוב בלי בושה.

הנה :) ישר אתה כמו שציפיתי ממישהו שיעשה מגיב.

אכן לא ראיתי תמונות מירושליים, אבל זכורה לי ההתחלה בתל אביב, ומה שיש כעת

אין לי נפש עדינה, ואינני אנטי אבל נוהג אני ע"פ המוסכמות קל העולח הנאור ומצפה שיתנהגו כך בהתאם.

התגובה שלך בדיוק כפי שכל אדם מקבל אן הוא מעיר משהו, בין אם הוא נאור ופתוח או חשוך.

תבחן את המילים שלך לפני שאתה מגיב

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לי נפש עדינה, ואינני אנטי אבל נוהג אני ע"פ המוסכמות קל העולח הנאור ומצפה שיתנהגו כך בהתאם.

התגובה שלך בדיוק כפי שכל אדם מקבל אן הוא מעיר משהו, בין אם הוא נאור ופתוח או חשוך.

מה?45

פורסם

איך היתה ההתחלה בת"א, תזכיר לי?

מתי זה הפך למסע משאיות בחסות העירייה, ואיך?

אין לך מושג, אלא אם אתה עוקב אחרי הקהילה בדבקות.

אה, רגע... "בחסות העירייה".

אתה רוצה להסביר לי איך יצליחו מנופפי הזרגים להפוך הפגנה חוקית למסיבה בחסות העירייה בירושלים?

זה נראה לך סביר שזה ייקרה?

או שכבר אין לך טיעון, אז הטיעון שלך הפך להיות - ביטול המצעד, לא בגלל מה שיש בו, אלא כמכת מנע...

אחלה טיעון.

ממש לוגיקה צרופה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עפר

אתה מתחמק מתשובה

וכדי שלא תטרח

למה לא בטדי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה לא אירוע סגור. זו הפגנה.

הפגנה זה אירוע מתריס בחוצות העיר.

נ. ב. אם אתה רוצה לוודא שראיתי שפנית אליי, צטט מתוך הודעתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המלצה על טדי מפספסת לחלוטין את המהות של המושג הפגנה ומקטינה את המפגינים בחזרה לרמה נמוכה שבה לא יפריעו לנפשות עדינות שלא סובלות אותם.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)
הנה :) ישר אתה כמו שציפיתי ממישהו שיעשה מגיב.

Screenshot from 2016-07-25 10:01:24.png

אגב מוסכמות העולם הנאור, תגיד לנו מי המדינות שאתה משייך לאותו עולם נאור, ואני אגגל עבורך האם מותר לקיים בהן מצעד גאווה. יכול להיות ניסוי מעניין, you game?

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ושוב, אור, זה לא ויכוח שאפשר לנצח בו, כשאנשים משתמשים ברטוריקה פסאודו נאורה, כדי להציג או להצדיק דעות חשוכות.

קובי, לצורך העניין, מתעצל לבדוק בגוגל על מטרות המצעד, ממציא תופעות שלא קיימות, סותר את עצמו במרווח של שלושה משפטים, אבל מביא לך נוקאאוט עם הטעון השחוק על 'נאורות" שאין מאחוריו דבר.

לך תסביר בפעם האלף שהמשמעות של סבלנות וחיה ותן לחיות' היא... לא בדיוק 'אל תעשה דברים שמעצבנים אחרים' אלא 'למד לא להתעצבן מאנשים שונים במרחב'.

ואגב, רומן, אתה צודק לגבי אובר פוליטיקלי קורקט.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הנה רשימה קצרה של חוקים שנועדו לתת ללהט"ב שיוון והן נפלו בחסות הקואליציה:

1: חוק שיכשיר בעלי מקצוע אנשי ונשות מקצוע בענייני מגדר ונטייה מינית של ח"כ מיכל רוזין (מרצ),

2: חוק שיאסור קיומם של טיפולי המרה של ח"כ יעל גרמן (יש עתיד),

3: חוק שיקל על זוגות גאים לאמץ ילדים גם הוא של ח"כ רוזין,

4: חוק שיכיר בפשעי שנאה על רקע נטייה מינית של ח"כ דב חנין (הרשימה המשותפת),

5: חוק ברית הזוגיות של ח"כ ציפי ליבני וח"כ קסניה סבטלובה (המחנה הציוני)

6: חוק להכרה באלמן/ה שכול/ה גם אצל להט"ב של ח"כ עו"ד רויטל סוויד (המחנה הציוני).

7: הוספת המילים "זהות מגדרית" לחוק שמתייחס לפשע שנאה של אמיר אוחנה (הליכוד)

וזה עוד לפני פשעי השנאה הרבים כלפי הקהילה, האמירות ההומופוביות של הרבנים וחברי הכנסת, התעלמות הממשלה מהצרכים הבסיסיים של הקהילה (ולא, מטוס בצבעי הגאווה שיביא תיירים זה לא צרכי הקהילה)

פורסם

בוודאי שאני צודק, ככה זה עובד :wink:

ואם ברצינות - זה הרי תקף לא רק לגייז, אלא בכלל. אובר PC זה משהו יותר מדי נפוץ כיום, כמעט בכל תחום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
ושוב, אור, זה לא ויכוח שאפשר לנצח בו, כשאנשים משתמשים ברטוריקה פסאודו נאורה, כדי להציג או להצדיק דעות חשוכות.

קובי, לצורך העניין, מתעצל לבדוק בגוגל על מטרות המצעד, ממציא תופעות שלא קיימות, סותר את עצמו במרווח של שלושה משפטים, אבל מביא לך נוקאאוט עם הטעון השחוק על 'נאורות" שאין מאחוריו דבר.

לך תסביר בפעם האלף שהמשמעות של סבלנות וחיה ותן לחיות' היא... לא בדיוק 'אל תעשה דברים שמעצבנים אחרים' אלא 'למד לא להתעצבן מאנשים שונים במרחב'.

מאד מעניין :) וכן אני כעת משועשע.

ההגדרה שלך לסובלנות ממש מעניינת, כתבת אותה בוויקיפדיה?

ולא, אני לא מתעצבן מאנשים שונים ומקבל אותם אבל עדיין זכותי לומר מה מפריע לי ( מה לי אין זכות?) ואני לא עושה פרובוקציות אם אני צריך להפגין.

וכן בדקתי את מטרות המצעד, וודאי שאין לי דבר נגד ומה שאמרתי זה ממציאות בשטח בתל אביב ולא מירושליים.

יש גם נורמות שאנשים מתנהגים לפיהם וזה מה שרציתי לציין.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
הנה רשימה קצרה של חוקים שנועדו לתת ללהט"ב שיוון והן נפלו בחסות הקואליציה:

1: חוק שיכשיר בעלי מקצוע אנשי ונשות מקצוע בענייני מגדר ונטייה מינית של ח"כ מיכל רוזין (מרצ), למה צריך את זה ולמה צריך את זה בתור חוק? עניין של היצע וביקוש. יהיה היצע - יהיה גם ביקוש.

2: חוק שיאסור קיומם של טיפולי המרה של ח"כ יעל גרמן (יש עתיד), טיפולי ההמרה הם עניין דתי. לטעמי לפחות ככל שינותק הקשר עם הדת לא יהיה צורך בחוק הזה. אם כבר להתרכז במשהו, אז בזה.

3: חוק שיקל על זוגות גאים לאמץ ילדים גם הוא של ח"כ רוזין, החוק לא צריך להקל על זוגות גאים לאמץ ילדים. החוק צריך לבחון מסוגלות הורית, בלי קשר לנטיה מינית.

4: חוק שיכיר בפשעי שנאה על רקע נטייה מינית של ח"כ דב חנין (הרשימה המשותפת), בהחלט חיוני.

5: חוק ברית הזוגיות של ח"כ ציפי ליבני וח"כ קסניה סבטלובה (המחנה הציוני) חשוב בלי קשר לקהילת הלהט"ב, אלא אם החוק הוא רק לטובת הלהט"ב ואז - מה עשינו בזה?

6: חוק להכרה באלמן/ה שכול/ה גם אצל להט"ב של ח"כ עו"ד רויטל סוויד (המחנה הציוני). חשוב

7: הוספת המילים "זהות מגדרית" לחוק שמתייחס לפשע שנאה של אמיר אוחנה (הליכוד) חשוב

וזה עוד לפני פשעי השנאה הרבים כלפי הקהילה, האמירות ההומופוביות של הרבנים וחברי הכנסת, התעלמות הממשלה מהצרכים הבסיסיים של הקהילה (ולא, מטוס בצבעי הגאווה שיביא תיירים זה לא צרכי הקהילה)

באדום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה לא אירוע סגור. זו הפגנה.

הפגנה זה אירוע מתריס בחוצות העיר.

נ. ב. אם אתה רוצה לוודא שראיתי שפנית אליי, צטט מתוך הודעתי.

תקרא את הודעה 159

האם להזמין לך תור לאופטומטריסט?:lol:

על הזכות להפגין ועל גבולותיה עמדה שופטת בית המשפט העליון, אילה פרוקצ'יה:

זכות ההפגנה והמחאה אכן נגזרת מהזכות לחופש ביטוי, והיא אחד הביטויים הנעלים לרעיון כבוד האדם וחירותו. לטוען לקיפוח בזכויות החברתיות ולתובע תיקון עוול ופערים חברתיים בוודאי עומדת זכות הביטוי והמחאה. אולם הזכות לביטוי מחאה איננה זכות מוחלטת. היא כפופה, בראש וראשונה לחובת הציות לחוק ולפעולה במסגרת הוראותיו. חירות הביטוי והמחאה אין פירושה פריקת עול ורסן. חופש המחאה כפוף להגבלות שנועדו לתכלית ראויה, המוטלות במידתיות הנדרשת. שיקולי השמירה על הסדר והביטחון הציבורי, ובכללם מניעת מפגעים ומטרדים בשטחים ציבוריים המיועדים לשימוש הציבור וסיפוק צרכיו הבסיסיים הם בגדר שיקולים ראויים להטלת הגבלות כאמור. ( עע"ם 3829/04 ישראל טויטו ועמותת "מכל הלב" נ' עירית ירושלים, ניתן ב-6.12.04).

המלצה על טדי מפספסת לחלוטין את המהות של המושג הפגנה ומקטינה את המפגינים בחזרה לרמה נמוכה שבה לא יפריעו לנפשות עדינות שלא סובלות אותם.

גם לך לא יזיק לראות את הודעה 159

הפגנות בישראל[עריכת קוד מקור | עריכה]

250px-Studentstrike2007.JPG

הפגנת סטודנטים בתל אביב כנגד יישום מסקנותועדת שוחט

כיכרות עיקריים המשמשים להפגנות פוליטיות בישראל הם כיכר רבין בתל אביב וכיכר ציון בירושלים. ככר אחרת ששמה ניתן לה על שם ההפגנות הרבות שנערכו בה, היא כיכר השבת בירושלים.

מספר הפגנות מפורסמות נרשמו בהיסטוריה של ישראל:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קראתי את הודעה מס' 159. אין שם שום דבר חדש חוץ מביטול מהות ההפגנה - כל הפגנה - בהינף יד ושליחת המפגינים ל-safe zone, רחוק מכל מי שיכול להתנגד לה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...