Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם אטימות טובה וזגגות עדינה אולי אפשר לשפצר מנגנון הסטת חלון מאיזו חיפושית ישנה

אטימות אני רואה שלא בעיה להשיג

L

כי אין דבר יותר נהדר מלאותת ולגעת בגוש טחינה מיובש על המתג, או שנדבקים לך מטבעות לתחתית של המחזיק כוסות מהגלידה ששפכת שם לפני שבוע.

*דברים שלא קורים ברכב בלי מחזיק כוסות

צעד ראשון בגלידה זה לבקש עוד כוס וכבר אתה מתחיל בבידוד כפול.

את הכוס הכפולה מחזיקים בטישו שבסופו נדחף פנימה לכוס ומשמש לריסון בלחץ של הכפית בפנים כי היא תמיד תקפוץ החוצה.

משלמים תמיד לפני שמכינים כדי להגיע מוכן אל הכוס בלי ארנקים טפטופים ועיוותי ידיים

אוכלים באוטו תוך כדי בהייה בעוברים ושבים כאילו הם באקוואריום

מאזינים לקול המוזיקה

מאמנים את בת הזוג בהטלה אנכית בסגנון בלו מקס לפח פתוח מזדמן

בלו מקס נראה לי קראו למשחק מטוס בקומודור 64

The first one to get angry loses

פורסם

ואללה, לא יודע על מה אתם מדברים, אני שותה באוטו, אוכל באוטו, עושה מה שטוב לי, לא מה שטוב ל...למה בדיוק? על איזה עיקרון שומר זה ש"אצלי באוטו אני לא אוכל ולא שותה בחיים!!!"?

בא נשאל אחרת, בבית, אתם אוכלים אך ורק בפינת אוכל או "מרשים" לעצמכם מידי פעם לבוא עם האוכל לסלון לשבת מול תוכנית טלויזיה שאתם אוהבים?

כי אתם יודעים, הפוטל עלול להתלכלך...ופרורים עלולים ליפול על השטיח רחמנא ליצלן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה לא נגעל מהלכלוך שייהיה לך בתאבון. בבית אני אוכל בכל חדר (חוץ מהשירותים) אבל אם נופל לי משהו אני מנקה מיד. ברכב אני נוהג אז לא יכול לאכול תוך כדי, ולא מתחשק לי להשגיח על הנוסעים שלא יפילו לכלוך. עם שתיה אין לי בעיה כל עוד זה לא בכוס פתוחה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האוטו נועד לשרת אותנו.

אם בנסיעה הילדה רוצה מעדן או במבה, ואשתי רוצה פלאפל - מי אני שאומר להם לא לאכול? באיזו זכות?

כמובן שבסיום כל נסיעה כל השאריות עפות לפח, ובגדול האוטו נקי ומסודר.

אבל כל הכללים של "מסירות נפש" = אצלי לא אוכלים ולא שותים"?

יאלה תתבגרו.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זה הכל עניין של חינוך בהתאם למה שמתאים לך.

"יאלה תתבגרו" - אני כבר מבוגר מעל לגיל 60,

אני חונחתי בילדותי שלא אוכלים ברכב,

כך שזה השתרש אצלי ופעלתי בהתאם

והעברתי זאת גם לילדי הבוגרים כיום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אוי אוי אוי "מסירות נפש", זה לא שמישהו נכנס לאוטו עם שקית מאפים ואני מצמיד לו סכין לגרון ומרוקן לו אותה לכביש.

האוטו נועד לשרת אותי אבל זה לא אומר שהוא יהפוך למזבלה דביקה על הדרך.

מי שמשתמש ברכב צריך לכבד את רצון הבעלים, וזה אומר לא לאכול ברכב. אמנם אין לי ילדים, אבל לחברה שלי לא הייתי צריך להסביר למה לא אוכלים או מעשנים ברכב. אתה נהנה ממשהו? תדאג לשמור עליו.

זה עניין של חינוך ודחיית סיפוקים כדי לשמור על רכוש. שתייה אני מבין, אבל אוכל? אתה לא מסיע פליטים מורעבים שימותו אם לא יכניסו משהו לפה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

אבל כל הכללים של "מסירות נפש" = אצלי לא אוכלים ולא שותים"?

יאלה תתבגרו.

אולי אתה תתבגר ותבין שלך יש את הכללים שלך לחיים ולאחרים יש את שלהם? מאיפה אתה מביא את השיפוטיות הזו?

כל אחד יעשה אצלו מה שבא לו, חלאס לחפש מה לא בסדר אצל האחר. אצלי בריו ובקקטוס לא אוכלים. נקודה. בלנדקרוזר שיעשו מה שבא להם. אצל אישתי - הכל מותר. איזה רכב לדעתך נראה יותר חדש ונקי מבפנים - ריו 2013 או בספורטאז' 2015?

שחררו את הביקורתיות שלכם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

וחזרה לעניין הקקטוס.

שוב נסיעה צפונה. גלילות - מנהרות הכרמל, צריכה של...2.9 ליטר ל 100 ק"מ. יעני 34.5 ק"מ לליטר.

כל הדרך רמת השרון - מנהרות הכרמל, נהריה, מעלות - נהריה - מנהרות - רמת השרון - 3.6 ליטר ל 100 ק"מ, לאורך 272 ק"מ , כלומר 27.8 ק"מ לליטר.

עם מזגן כל הדרך.

ההבדלים בצריכה נובעו מפקקים גדולים באיזור עכו ונהריה הבוקר בגלל מחסומי משטרה, ועליות לכיוון מעלות גבו את שלהן בצריכת דלק.

לצורך ההשוואה - עפ הריו הצלחתי באותו מתווה גלילות-מנהרות, להוציא 3.9 ליטר ל 100 ק"מ, וזו כמובן צריכה מעולה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תענוג. באיזה מהירות אתה משייט בבין עירוני?

פורסם

אין לי מושג איך אתה מוציא את המספרים האלו.

אצלנו בנתיים 600 ק"מ עם צריכה ממוצעת לפי המחשב (לפי התדלוק הראשון הוא די מדויק) של 21.5 קמ"ל. לציין שילוב של כמה מקטעים בינעירוניים + נהיגה פרברית + עירונית בתנועה כבדה מדי פעם (וכל הזמן כמובן עם מזגן). כמו כן הרכב לסירוגין אצל אשתי שיש לה סגנון נהיגה פחות חסכוני משלי.

לא שאני מתלונן על 21.5 ועוד לפני סיום ההרצה, אבל אתה בטוח שברכב שלך לא מותקן מנוע מיוחד?

היום אנחנו נוסעים לפיקניק ותצפית כוכבים בדרום. אני אאפס את המחשב ואנסה להתקרב לנתונים האלו עם הרכב שלנו.

פורסם

לבד באוטו, מזגן, בלי קרוז קונטרול, מהירות שבין 80 ל 90. זו לא נהיגה שפויה שאפשר לסגל על בסיס יומי.

כשיש עליה (בכביש החוף, כן?) נותן למהירות לרדת, כשיש ירידה, נותן לו לצבור מהירות. תחשבו שיש ביצה בין כף הרגל שלכם לבין דוושת התאוצה.

כמובן שברגע שיש סכנה או צורך להשתלב / לתת לרכב אחר להשתלב - שוכחים מזה, וממשיכים מייד אח"כ.

לשעבר:

פורסם

תשמע דיסקו, מה שעושה לך טוב כן? אבל רבאק, שיוט בינעירוני על 80-90... איך אמר פאלוס (נדמה לי?): "מה שחסכת בדלק זה כלום לעומת מה שתוציא אצל הפסיכולוג" ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

האמת 85 קמ"ש בהילוך חמישי מהירות שיוט אידיאלית לקקטוסולר. המנוע חרישי לחלוטין, אין כמעט רעשי רוח וכביש וצריכת הדלק פנומנלית. שמים במערכת משהו רגוע (לדוגמא - Clannad) ונותנים לשאר העולם לעקוף אותך.

קרוז קונטרול (או מגביל מהירות) יכולים להקטין את הסכנה לאובדן שפיות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי במהירות נורמלית (110- 120) תשיג כמעט אותה צריכה ולא תסבול. בפלואנס דיזל אנחנו משיגים 1:20 בתנאים האלה. הקקטוס יכול להוציא יותר טוב, הוא קל יותר.

• תוכן חדש...