Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה אמוציות בשביל דיון על רכב משפחתי קטן וצנום הספק. בקצב הזה הרכב יכנס מהר מאוד להיכל התהילה לצד השפ"ש והבראבו.

ניתן לשפר את זרימת האוויר למושבים האחוריים על ידי הסטת חלק ממנו לפתחים התחתונים (זה נכון למכוניות רבות).

העדר ידיות האחיזה תמוהה. אני מאמין שהם יצוצו ברכב מתישהו בהמשך כמו שמושב אחורי 40/60 ומחזיק כוסות הופיעו להם לפתע.

ניתן להסתדר בפעילות אקסטרא-קוריקולרית גם בלי ידיות, נראה לך שהצרפתים היו מוותרים עליהן אם הן היו קריטיות לעניין זה?

פורסם

אם אני זוכר נכון בקקטוס יש ידיות אחיזה לנוסע מקדימה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שים לב, ההערה על העדר ידיות ומחזיקי כוסות הייתה על הפיג'ו 2008.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקיצור מה שאני מבין מהשירשור זה שהרכבים האלה (סופר מיני מוגבהות) לא באמת תחליף הולם למשפחתיות ואולי אף לא לסופר מיני עצמן. כי יש חסרונות קטנים פה ושם שלחלק מהאנשים זה לא משמעותי אבל לחלק אחר כן. מיועדים בעיקר לחובבי הישיבה הגבוהה (או כאלה שזקוקים לה בגלל בעיות גב וכו'). ספציפית לגבי קקטוס, C3 חדשה שתגיע כנראה תהיה עדיפה בכל הפרטים הקטנים האלה של הנדסת אנוש, חלונות אחוריים נורמליים בטוח יהיו לה.

פורסם

הקקטוס הרבה יותר מרווחת מ C3 ובכלל, ברור שיש לה מגרעות קטנות פה ושם, לאיזה רכב אין? אבל בכלליות, אין שום סיבה שהיא לא תוכל להחליף רכב משפחתי כמו פוקוס/ מזדה3/ קורולה למשפחה +2.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא סתם סופר מיני מוגבהת, זה קטגוריה בפני עצמה. מינימליזם חכם וסגנון מיוחד כזה לא תמצא באף סופר מיני. גם כמה סופר מיני טורבו דיזל יש כבר? אני גם לא זוכר מתי פתחתי את החלונות האחוריים ברכב. היום אני אגש לבדוק אם הם עובדים בכלל. אם הייתי מחפש רכב חדש זה כנראה מה שהייתי רוכש בסוף. לדעתי המחיר מצדיק את התמורה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברכות ובשעה טובה ! מדליק +

אם הייתי בשוק לקנות רכב אז הקקטוס הזה היה הלא יפני הראשון מזה הרבה שנים שהיה נכנס לרשימה,

ספציפית הדיזל הלבן, נראה נהדר, עושה חשק ואני מתחבר גם לשיוט דיזל בטרטור איטי וחסכוני.

יכול להיות שקורה שחורה תוסיף, נראה אחלה עם ובלי.

אני לא מצליח להיזכר איפה יש ברכבי מחזיק כוסות. המקסימום נוזלים שאני לוקח איתי אם בכלל זה

בקבוק מים שמונח איפושהו וגם בו נדיר שאני עושה שימוש. מצד שני אני אף פעם לא מצוי בפקקים

או נסיעות בוקר ארוכות. מצד שלישי זה גם לא נשמע כמו זמן נכון להיטען בנוזלים.

כל הקפה באוטו הזה מזכיר לי את הבנות סטארבאקס שחושבות שנורא

חמוד להחזיק כוס קפה בשתי ידיים ועם הלחי תוך כדי ישיבה מזרחית יעני חתולית.

ונשיכת השפה התחתונה.

קיצר

אפשר לעצור ביילו כלשהו ולתקוע אספרסו כפול שמסתיים כבר בחזרה מהחנות לרכב וקדימה

The first one to get angry loses

פורסם
זה לא סתם סופר מיני מוגבהת, זה קטגוריה בפני עצמה. מינימליזם חכם וסגנון מיוחד כזה לא תמצא באף סופר מיני. גם כמה סופר מיני טורבו דיזל יש כבר? Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

ה-C3 שהזכרתי בעלת בדיוק סגנון דומה לקקטוס וגם לה יש מנוע דיזל. תא המטען 300 ליטר, שזה 50 פחות מהקקטוס, לגבי מרווח פנים נצטרך להמתין ולראות.

פורסם
האם בקקטוס קיימים תעלות מיזוג אוויר למושבים האחוריים ?

מתחת לכסאות הקדמיים יש פתחי אוויר גדולים יחסית. כאשר הנהג פותח את פתח האוורור התחתון, אוויר ממוזג מוזרם לאחור.

נכון הדבר שאין פתחי אוויר שמופנים אל פני היושבים מאחור, אבל מנסיוני עם פולקסווגן גולף, זה ממש לא משמעותי.

בספר הרכב ממליצים לפתוח את כל שלושת כיווני האוורור ביחד - לשמשה קדמית, לפני היושבים מלפנים ולמטה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
מתחת לכסאות הקדמיים יש פתחי אוויר גדולים יחסית. כאשר הנהג פותח את פתח האוורור התחתון, אוויר ממוזג מוזרם לאחור.

נכון הדבר שאין פתחי אוויר שמופנים אל פני היושבים מאחור, אבל מנסיוני עם פולקסווגן גולף, זה ממש לא משמעותי.

בספר הרכב ממליצים לפתוח את כל שלושת כיווני האוורור ביחד - לשמשה קדמית, לפני היושבים מלפנים ולמטה.

בשבילי חוסר פתחי איוורור לנוסעים מאחור זה דיל ברייקר.

פתחי איוורור בגולף דור 5 מספקים אוויר קריר דרך פתחי האיוורור בגובה החזה ולא צריך לכוון את פתחי האיוורור לחלק התחתן בכדי שאוויר קר יגיע אולי למושבים האחוריים.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

מרק, יש לי ארבעה גולפים במשפחה. האוויר שיוצא מאחור בגובה הברך, לא גובה החזה, יוצא בעוצמה לא משמעותית. אפילו לא דומה לעוצמה שיוצאת מלפנים.

שלא כמו בגולף, בקקטוס אפשר לפתוח יותר מפתח אחד במקביל.

בנוסף לזה, למה ״אולי״? אתה לא מאמין לי?

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

בשום רכב עוצמת סניקת האוויר מהפתחים למושבים האחוריים אינו באותה עוצמה כמו בפתחים הקידמיים חוץ מרכבים מסחריים. גובה הפתחים בגולף אכן בגובה הברכיים אבל כאשר נשענים לאחור האוויר מגיע בדיוק לחזה/לפנים.

אחד היתרונות הבולטים של פתחים למושבים האחוריים היא שאין צורך להפעיל את המפוח במהירות גבוהה בכדי שאוויר קר יגיע גם למושבים האחוריים דבר שגורם לעליית מפלס הרעש בתא הנוסעים. כמובן לנהג ולנוסע סניקת אוויר במהירות גבוהה לא תמיד זה נעים ומרגיש טוב.

מה זאת אומרת שלא ניתן לפתוח כמה פתחים במקביל ? למה הכוונה ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי זה לא קריטי למי שלא מסיע אנשים במושב האחורי באופן תדיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מסיע הרבה במושב האחורי חוץ מאשר בני אדם גם שני כלבים שתמיד מתקרבים עם הראש לפתח המיזוג האחורי בימים חמים.

כמו שהספקתי להכיר אותך מהפורום גם עם הפיאט 127 שהייתה לפני 35 שנים היית מסתדר יופי. :?

פורסם
הכל טוב רועי? שתיה היא עניין חיוני. שומר על ריכוז, מונע כאב ראש, בגדול - מאפשר לגוף להמשיך ולתפקד. בנסיעות ארוכות שתיה היא עניין של בטיחות. מחזיקי כוסות מקלים על מיקום השתיה באופן שלא מתנדנד על המושב, רצפת הרכב או כל מקום לא בטיחותי אחר. מחזיקי כוסות = בטיחות.
גם ריכוז בנהיגה הוא ענין חיוני לא פחות. אין שום בעיה לשתות כשעוצרים או חונים, נסיעה, גם ארוכה, אינה טיסה לחלל כידוע. מחזיקי כוסות הם אביזר נוחות שמעודד שתיה תוך כדי נהיגה מכאן מסוכנותו.
  • תוכן חדש...