Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן סיפור עם הרבה מוסר השכל.

לדידי, מגרשי טרייד אין של היבואן/חברות הליסינג יכולים להוות חלופה לשוק הפרטי באם אתה מצליח לשים יד על אקזמפלר שמור עם קילומטרז נמוך (אכן נדיר) יחד עם היתרון של אחריות על המכלולים החשובים ברכב (שרק יבואן/חברת ליסינג יכולים לתת)

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק עכשיו ראיתי את הפוסט המקורי, סחטיין על ההשקעה, יופי של פוסט.

לעניין החברה המדוברת, אתה היית מאוד עדין, על פניו מהממצאים שהצגת הם מציגים התנהלות בזויה שלא לומר נוכלות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ולחשוב שעשרות ישראלים קונים מהם רכבים כל יום!

אני מאמין שיש שם גם רכבים מצויינים, הרי הכל תלוי בנהג הליסינג שנהג על הרכב, כל השאר בהחלט חאפרי! אין שום שקיפות וזה בהחלט דומה למגרש של סוחר רכב טיפוסי...

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

על פניו יש פה התנהגות של נוכלים ומספרי סיפורים, לקחת מקדמה של 1000 שקלים מבלי להחזיר על רכב שעדיין לא ראית? יש הבדל בין בדיקת רכב במכון מוסמך ואמין לבין הבדיקה שהראו לך. בושה וחרפה. הדבר ידוע וכבר נכתב בפורום זה בעבר ששולחים אותך לבדיקה ברכבך מטעמם הבדיקה שחורה משחור, כאשר אתה רוכש רכב מהם הבדיקה טובה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נהנתי לקרוא, שוב.

אם אני לא טועה לפני כמה שבועות \ חודשים זכור לי שרצית למכור אותו - סיבה כלשהי או הכל ביחד ?

בדיעבד, הייתה רוכש אותו שוב ?

פורסם

שאלה.

לקחתה בסביבות ה5 רכבים לבדיקה במוסך בסופו של דבר הם נתגלו כשחוטים. הבדיקוץ האילו עלו בסביבות ה2500 שקל שזה ממש לא מעט.

מי שילם על הבדיקה וכיצד?

פורסם

בודדים אנשים כמוך. הרוב המוחלט פשוט אוכל אותה.

הבוקר קיבלתי טלפון מחבר שרכש XV בטרייד מוביל חיפה. בדרך הביתה מהמגרש נדלקה מנורת כריות אוויר וכשהתקשר אליהם נזכרו לספר לו שאין אחריות לרכב 4*4.

פורסם

דווקא בטרייד מוביל שמעתי שיש אחריות שדיי עומדים מאחוריה.

תכלס השוק הפרטי היום גמור לגמרי, אין סיבה אמיתית לתעדף רכישה ממגרש מלבד האחריות, ואם היא לא שווה עדיף כבר לפנות לשוק הפרטי.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
מספיק עם השטות הזאת, אתה לא יכול להאשים את הלקוחות בכך שמודל כלכלי של חברה כלשהי לא עובד.

קוראים לזה שוק חופשי ותפקידו של הלקוח להצביע ברגליים.

ברור שזה שוק חופשי, אבל יש כאן בעיה של כשל שוק,

לדעתי זה משהו במנטליות של רוב הלקוחות הישראלים שלא מוכנים "לצאת פריירים" ולשלם על שירות.

-

פורסם (נערך)

אופי אחד הצדדים בשוק הוא לא כשל שוק, הוא חלק אינטגרלי של מבנה השוק.

שוק בנוי על ביקוש והיצע. לפעמים אין ביקוש וזה בסדר גמור.

בעל עסק שמספק היצע היכן שאין ביקוש הוא בעל עסק מבולבל שלא עשה עבודה להבין את השוק שלו. הלקוחות לא אשמים בזה בשום צורה.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

תודה שעדכנת שמח ששיתפת אחפש לי מקום אחר לרכוש ממנו רכב, למרות שאני די בטוח שברוב המגרשים אני אמצא התנהלות דומה , מקווה שלא.

פורסם

אז למה לחפש במגרשים? יש גם שוק פרטי בלי הבטחות חסרות תוכן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...