Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב מבצע ריסטרט בלי סיבה

Mr.Z
שימו לב! השרשור הזה בן 2879 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי. יש לי מחשב בן כמה שנים, המפרט שלו אחלה גם לימינו והוא:

AMD 955 X4 3.2GHZ

8GB 1600MHZ RAM

600W SEASONIC PSU

SAMSUNG EVO850 500GB SSD

בקיצור, בכמה שבועות האחרונים הוא התחיל לעשות ריסטרט מעצמו. פשוט באמצע עבודה הוא מבצע ריסטרט כאילו מישהו לחץ על הכפתור במארז.

בתקופה האחרונה שדרגתי את הזיכרון וה-SSD, אבל הבעיה שאני לא זוכר אם הקטע של הריסטרטים התחיל לפני השדרוג או אחרי.

חשבתי שאולי מדובר במ.הפעלה, אז עשיתי פירמוט מלא. כ.קשיח אגב מחובר לאותה יציאת SATA שהיה מחובר הקודם.

מישהו יכול להציע רעיון למה זה קורה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן.

יתכן מאוד שלחצן הפעלה שעל המארז עושה בעיות. תנסה לנתק אותו ותראה אם הבעיה חוזרת.

אגב, אחלה מפרט. אני בימים אלה בונה מחשב עם מפרט זהה כמעט, לעמדת גיימינג תקציבית נוספת בבית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

סתם בשביל הספורט, תתקין תוכנה שעוקבת אחרי הטמפרטורה של המעבד.

אולי משהו זז שם, מאוורר סורר, משחה תרמית שהתייבשה וכולי, והמעבד מתחמם יותר ממה שהוא צריך ואז נכבה.

בלי קשר התוכנות האלה בדרך כלל קלילות ולא מעמיסות יותר מידי על המחשב, ותמיד נחמד לראות איך הוא מרגיש :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון עם כמה מחשבים במשרד שהיתה תופעה כזו,

זה המאוורר של המעבד או לחלופין מאוורר של ספק הכוח.

גם ספק כוח תקול יכול לגרום לזה.

אני הייתי מתחיל משאיבה יסודית וניקוי

אבק מהמאווררים, ומריחת משחה תרמית

חדשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את אושרי, צור קשר עם איליה שהגיב לך כאן, הוא חבר ב"כנופיית המחשבים המאובקים" ויישמח לעזור לך בניקוי ומריחת משחה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?604759

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשה ככה , Control Panel > System > Advanced System Settings > Advanced > Startup and Recovery

תוריד את הוי מ Automatically Restart.

בפעם הבאה במקום הפעלה מחדש תקבל מסך כחול שבוא תהיה שגיאה כול שהיא, צלם את אותו המסך בעזרת הפלאפון או שתרשום את קוד השגיאה או את הקובץ שמוביל לזה, במידה ואין אחד כזה תתחיל מבדיקת ספק כוח.

איליה עדיין יש לי פה כמה מעבדים בשבילך :)

עריכה אחרונה על ידי Ave

אודי A4

דימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון עם כמה מחשבים במשרד שהיתה תופעה כזו,

זה המאוורר של המעבד או לחלופין מאוורר של ספק הכוח.

גם ספק כוח תקול יכול לגרום לזה.

אני הייתי מתחיל משאיבה יסודית וניקוי

אבק מהמאווררים, ומריחת משחה תרמית

חדשה.

זה לא חייב להיות זה ולא זה,

זה יכול להיות כרטיס מסך שהקבלים שלו מתחילים להתנפח, לוח אם שעומד למסור את נשמתו לבורא. לא חסרות סיבות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש עדכונים, אחרי שעשיתי מה ש-AVE הציע, זה כבר לא סתם ריסטרט אלא BSOD.

הלכתי לפי הקוד של השגיאה שאני מקבל, מצאתי תיקון באתר של מייקרוסופט, ה-BSOD ממשיך, רק הפעם עם שגיאה אחרת. אז גם לו מצאתי עכשיו הוטפיקס באתר של מייקרוסופט - ממשיך לנסות.

לי באופן אישי יש תחושה שמשהו במחשב דפוק. הדבר הזה לא קרה מעולם ואני עם ווינדוס 7 כבר בערך 5 שנים, לא נראה לי שזה קשור ממש לתיקונים של מייקרוסופט.

אגב, למרות המדריך של AVE, המחשב לא מייצר קבצי דאמפ אחרי הקראשים משום מה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

הייתה לי בזמנו בעייה דומה עם מעבד +AMD 64 6000 . לדעתי העובדה ש AMD החליטו לייצר מעבד עם הספק של מפזר חום (125 W)תורמת מאוד לבעייה (תיאוריה בלבד).

אני מציע שתוריד את s&m. test software , בשלב ראשון כדי לחסוך בזמן, תריץ רק בדיקת מעבד, ובתוכה סמן רק את בדיקות ה- POWER בלבד, הכל ב- 100% מאמץ. הבדיקה האחרונה שבתמונה:

attachment.php?attachmentid=464899&d=1467388796

אצלי זה גרם ל RESET כמעט מיידי.

Image7_thumb[2][1].png

עריכה אחרונה על ידי innvision
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

S&M זה כזה 2006.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה היתה השגיאה המקורית ומה עכשיו?

העניין שזה כנראה לא תוכנה אלא חומרה, ציינתה שעשיתה פירמוט לכן לדעתי אפשר לשלול תוכנה וכנראה מה שקורס זה אחד הדריוורים שיכולים להוביל אותך לכיוון החלק הבעייתי.

אודי A4

דימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...