Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
S&M זה כזה 2006.

נכון ישנה מאוד ולא בטוח שתומכת במעבדים חדשים, אבל במקרה של AMD היא עזרה לי לשחזר בדיוק את התקלה.

פורסם
נכון ישנה מאוד ולא בטוח שתומכת במעבדים חדשים, אבל במקרה של AMD היא עזרה לי לשחזר בדיוק את התקלה.

לי היא לא עוזרת עם מעבדים מודרניים, למען האמת לא ניסיתי אותה על הAMD Phenom II שהיה לי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הבעיה ממשיכה לקרות וזה מתחיל לעצבן אותי...

בדקתי את הזיכרונות באמצעות תוכנה - הם תקינים. גם ההארד דיסק.

החשד שלי הולך ללוח אם שנראה לי שהוא קצת דפוק. איך כדאי לבדוק את תקינות המעבד?

פורסם (נערך)
כן.

יתכן מאוד שלחצן הפעלה שעל המארז עושה בעיות. תנסה לנתק אותו ותראה אם הבעיה חוזרת.

ניסית לעשות את מה שהוא אמר?

עריכה: עכשיו ראיתי שזה כבר BSOD, אז ההמלצה לא רלוונטית.

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם
מה הקוד של ה BSOD שאתה מקבל?

זה משתנה. בהתחלה עקבתי אחרי הקודים השונים, חיפשתי פיתרון באינטרנט, לרובם היה הוט-פיקס שהוציאו מייקרוסופט, אבל אז פשוט הקודים התחלפו באחרים.

פורסם

איך בדקתה זכרון? באיזה תוכנה?

ועוד שאלה במקרה מותקנות לך 4 לוחיות זכרון בו זמנית? אם כן תוציא אחת שקרובה למעבד ותבדוק אם הבעייה חוזרת.

אודי A4

דימה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
איך בדקתה זכרון? באיזה תוכנה?

ועוד שאלה במקרה מותקנות לך 4 לוחיות זכרון בו זמנית? אם כן תוציא אחת שקרובה למעבד ותבדוק אם הבעייה חוזרת.

בדקתי את הזכרונות באמצעות MemTest86+. הכל יצא תקין.

יש לי רק 2 סטיקים מותקנים, הגיעו בזוג כך שהם זהים מכל בחינה.

יש לי חשד חזק מאוד כלפי הלוח אם, אבל יש סיכוי טוב שזה גם המעבד.

S&M לא נשמעת מבטיחה במיוחד, יש משהו אחר, קצת מעודכן יותר שיעזור לי לבדוק תחת מאמץ?

פורסם

יכול להיות שעשית/מישהו עשה overclock למעבד? כשזה לא יציב זה גורם לרסטרטים, בכל מקרה תחזיר את ההגדרות בביוס ל default settings.

תוריד prime95, תריץ blend test ותעקוב תוך כדי על הטמפ' עם hwmonitor ועל הקלוקים עם cpuz.

פורסם
יכול להיות שעשית/מישהו עשה overclock למעבד? כשזה לא יציב זה גורם לרסטרטים, בכל מקרה תחזיר את ההגדרות בביוס ל default settings.

תוריד prime95, תריץ blend test ותעקוב תוך כדי על הטמפ' עם hwmonitor ועל הקלוקים עם cpuz.

לא עשיתי ולא עשו, הכל סטוק.

הרצתי פריים ו-HW. ע"פ התוכנה המעבד מגיע למקס' של 59 מעלות במאמץ שזה דיי גבוה, אבל בסופו של דבר זה לא גרם לקריסה כלשהי או BSOD. משחה טרמית וניקוי קטן יפתרו את העניין הזה.

אחרי ששללנו את המעבד, זכרונות, והארד דיסק, נשארו לי 2 חשודים עיקריים וזה הספק כוח או הלוח אם. נפילת מתח\בעיית מגעים מסוג כלשהו עשוייה לגרום ל-BSOD?

עוד נקודה מעניינת - לא מזמן ניסיתי לינוקס למשך 3-4 ימים, ובמשך התקופה הזו המחשב לא קרס אפילו פעם אחת. ניסיתי לפרמט כבר כמה פעמים את המחשב (מריץ ווינדוס 7), אבל לא נראה שזה עוזר.

פורסם

למרות שעשית memtest - כל מה שאתה מתאר הכי מתאים לזכרונות.

מספיק שהתזמון שלהם , המתח שלהם , הLatency וכו או אכן מהם דפוק - וזה יקרה.

נסה לחזור לשבוע לזכרונות הישנים.

ריצה אחת על memtest לא אומרת כלום.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זיכרונות לא יעשו ריסט ראנדומלי ללא שיגאה מסויימת(אמור להיות BSOD, ציפצוף מהביוס) אגב שידרגת זיכרונות לגמריי(סט שטיקים חדש) או מותקן ישן וחדש? במידה ושניהם מותקנים תראה שהחדשים ירדו לתיזמונים ומהירות זהה ותראה מתחים.

תריץ HWMONITOR למשך תקופה בזמן שיש לך V על LOG TO FILE.

אגב מתי הוחלפה לאחרונה משחה טרמית במעבד והכ.מ?

פורסם

1. הוא כתב שהוא מקבל BSOD

2. הוא כתב שיש שני סימים , אם אכן זה אחד ואחד - קלאסי , אם הואחלף ״במכה״ עדיין שווה לחזיר את הקודמים ולראות מה העניינים.

מה הוחלף במה?

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...