Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבית תרמוסטט שלי נוזל. צריך את עזרתכם.

מדובר על בית תרמוסטט של פולו 2004 מנוע BBY

הנזילה מתחילה שהוא מתחמם למאה מעלות.

כרגע לא עומד על הפרק אפשרות החלפה,

זה יקר לי ואני אדחה את זה אלא אם אבד כל הקיצין.

השאלה שלי אם אפשר להדביק את הפלסטיק ביניהם,

כדי לגרום לנזילה להפסיק.

לינק לתמונה של מקום הנזילה,

http://www69.zippyshare.com/v/GpH7QuEE/file.html

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
פורסם

שני החלקים מפלסטיק?

אם כן, יש דבק מיוחד של 3M להדבקה ואיטום.

דבק של צינורות PVC יכול לעשות את העבודה גם כן, עמיד בחום ומבצע הדבקה ואיטום ללחץ בינוני

פורסם

החלפת שיפוץ ראש מנוע - יקרה הרבה יותר.

ממליץ לך להחליף בית תרמוסטט + טרמוסטט לחדשים (החלפת חלק אחד מהשניים - תניב לך אי תאימות מירבית).

בררת מחירים ? (לא צריך לגשת למוסכי יבואן)

מאמין שניתן גם בתשלומים להקל על הכיס.

אל תדחה.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
הברירות שיש לי

חלק מקורי מפירוק 160 שח

חלק חליפי חדש סיני 250 שח

חלק מקורי חדש אלפייה

עבודה 150 לפני מעמ

מה כדאי ?

אני פחות בעד קניית חלקים משומשים, כאן יש לך חדש חליפי של חברה טובה בשם original birth [הם מייצרים המון לפיאט] בעלות של 270 ש"ח +- כולל משלוח. ** עריכה#2 ** - הבית תרמוסטט הזה מגיע ביחד עם תרמוסטט!! רק עכשיו שמתי לב.

וכאן תרמוסטט חדש בעלות של 70 ש"ח כולל משלוח של FEBI שאני מאמין שהוא איכותי, בקשר לתרמוסטט - הייתי ממתין למישהו שיאשר שזה באמת מתאים לך ויתן אישור שאכן מדובר בתרמוסטט איכותי.

עבודה - אני בטוח שתוכל להיעזר במישהו מהפורום ולחסוך את ה 200 ש"ח עבודה.

עריכה:

אני לא יודע איפה בדקת מחירים אבל הייתי ממליץ בחום לבדוק אצל "אבי חלקי חילוף" מרחובות ואצל "שיא יבואנים" מתל אביב שמתעסקים ביבוא חלקים לקבוצת VAG.

רק תשים לב של איזה חברה מציעים לך. "סיני" \ "איטלקי" \ "ספרדי" וכו' לא נחשב ליצרן.

לכן כשאתה בודק מחירים תשאל של איזה חברה.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

מניסיון עם פלנש חליפי "איכותי" בעל מבנה דומה מאוד (CAVD).

פני השטח שלו במגע עם ראש המנוע התעוותו אחרי חודשיים והחלה נזילה בין הראש לבין הפלנש.

אני ממליץ על מקורי משומש במידה והוא נראה טוב.

וכמובן להחליף אטם חדש.

פורסם
מניסיון עם פלנש חליפי "איכותי" בעל מבנה דומה מאוד (CAVD).

פני השטח שלו במגע עם ראש המנוע התעוותו אחרי חודשיים והחלה נזילה בין הראש לבין הפלנש.

אני ממליץ על מקורי משומש במידה והוא נראה טוב.

וכמובן להחליף אטם חדש.

זה גם ההתלבטות שלי

בין אם לרכוש משומש או חליפי

עדיין לא החלטתי

פורסם
אני יודע שהם היצרן המקורי של פיאט.

יש לך סימוכין לזה?

כי אני מכיר שזה מותג מדבקה של ספק חלפים שמיבא מסין.

יום טוב גם לך

פורסם

טוב אז מבדיקה די קצרה שעשיתי, כנראה שהתבלבלתי קצת ולא מדובר על היצרן המקורי של פיאט.

עם זאת, קראתי קצת ביקורות עליהם ועברתי על האתר שלהם, נראה כמו חברה מסודרת ולא כמו מוצר מדבקה.

• תוכן חדש...