Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל אופן, לא משנה מה הבטיחו לו, כל הסיפור הזה נובע מחוסר ידע של פותח השרשור, כאשר יבין שהרוויח צמיגים שווי ערך, או חס וחלילה טובים יותר מהמותגים שהוא רשם, הבעיה הזו תיפתר.

הוא יכול לבוא בטענות במיוחד שהוא טוען שיש לו הקלטה, אולי יקבל שובר לטיפול אולי באמת יחליפו לו את הצמיגים, לא בהכרח לצמיגים טובים יותר.

מאמין שיש ליבואן כסת"ח בנושא זה, היצרן משנה את יצרני הצמיגים ולא חייב להודיע לאף אחד.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכל הנציג להגיד "הצמיגים מגיעים עם הרכב מהמפעל, היבואן לא מחליט איזה דגם יורכב".

במידה ודבריו של פות"ש נכונים, הנציג מסר מידע שגוי ללקוח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שילוב של נציג קל דעת במקצת ולקוח קטנוני ולחוץ.

מה ההפרש במחיר בין הצמיגים האלה? אולי הוא בדק וראה שההנקוק זול בכמה שקלים אז הוא נלחץ שחוסכים עליו, שעובדים עליו, שהוציאו אותו פראייר רחמנא לצלן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יכול להיות שמחליפים צמיגים בבונדד? שמעתי את הדבר הזה מבחור שעובד אצל יבואן צמיגים.

או שהסיפור מצוץ מהאצבע?

פורסם

בכול העולם גולף 7 מגיעה עם מישלין או קונטנינטל או הנקוק.

בבונדד לא מחליפים שום דבר ככה האוטו מגיע מהמפעל.

כנראה הבעיה זה בידע הטכני של הנציגי מכירות, הם מאוד רחוקים מכול הדברים האלה. כאשר אני שאלתי עם איזה צמיגים (חברה+דגם) הרכב שלי מגיע. הנציג אמר לי שבטוח עם משהו טוב כי זה גרמני. הוא לא ידע בכלל שלכול יצרן צמיגים יש כמה דגמים. הוא גם לא ידע מה זה צמיג ירוק... מהר מאוד הבנתי שאין עם מי לדבר

פורסם
אלה יצרני הרכב שהנקוק מספקי:oops: להם צמיגים בהתקנה מקורית.

עכשיו לך תגיד להוא שקנה פורשה מקאן שהצמיגים שמגיעים לו על הרכב הם לא איכותיים... :roll:

בקיצור, קשקוש.

מצטער מאוד שאני מאספים את הדיון אך הייתי חייב לשאול , מה זה מותג הרכב "PERUDA" שמופיע באתר הזה ואיך זה שבחיים לא שמעתי עליו

פורסם
זה לא תלוי ביבואן.

מאיפה לך שהנקוק לא ברמה של שאר המותגים שציינת?

ואני מציע לך לערוך את הכותרת הזו שלא תחטוף בטעות הוצאת דיבה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

אל תנהל את הפורום, ואל תפחיד משתמשים.

תן למנהלים לסדר.

אם אין שליטה - למה להגיד שלוש מותגים אופציאונלים אחרים בזמן רכישה?

אם אמרו

מישלן, קונטיננטל, בריג'סטון - אז צריל לספק אותם.

אז איש המכירות לא ידע, וטעה.

הטעות לא פוגעת בלקוח בשום אופן מעשי.

לכן...

מה כדאי לעשות עם זה עכשיו?

כלום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מצטער מאוד שאני מאספים את הדיון אך הייתי חייב לשאול , מה זה מותג הרכב "PERUDA" שמופיע באתר הזה ואיך זה שבחיים לא שמעתי עליו

יצרן מלזי, מייצר דגמי דייהטסו זולים ברשיון.

המותג נמכר גם בטורקיה ובריטניה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מדובר בגולפים רגילים 1.4TSI, לא גרסאות הספורט, לכן מה שחשוב לי זה הנוחות נסיעה והשקט, מנסיון אישי לאורך שנים צמיגי מישלין הכי שקטים והכי רכים שיש. לא אמרתי שהנקוק צמיג גרוע אבל הוא לא באותה קטגוריה של מישלין בכלל, לפחות מבחינת נוחות נסיעה.

הג'אנטים שמספקים הם ג'אנטים מגנזיום בהתקנה מקומית, אני לא יודע אם מחליפים גם את הצמיגים בארץ או שרק את הג'אנטים מה שבטוח זה שהבטיחו לי משהו אחד וקיבלתי משהו אחר, ועובדה גם שבתצוגה אותו גולף עמד עם קונטיננטל עליו ולא הנקוק

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם
לא אמרתי שהנקוק צמיג גרוע אבל הוא לא באותה קטגוריה של מישלין בכלל, לפחות מבחינת נוחות נסיעה.

אני חייב להבין על סמך מה אתה טוען את הטענה הזאת - מבחני צמיגים? ניסיון אישי? מה?

פורסם
בבונדד לא מחליפים שום דבר ככה האוטו מגיע מהמפעל.

אין לך מושג מה עושים בבונדר. וגם לא יספרו לך.

לדגם של פותח השרשור מרכיבים בבונדר את החישוקים הקלים. מי אמר שאלו הצמיגים שהגיעו מגרמניה?

גם אני קיבלתי את הרכב עם צמיגים כאלו, וגם עלי ירדו כאן. בינתיים, אחרי 9 חודשים ו-20K הם בסדר.

• תוכן חדש...