Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן כן הרכב חדש מהחברה בבעלותי כשבוע, ה Light Assist הדרך לדעת האם היא קיימת ברכבך, צריך להסתכל על הפנסים ולראות

7 פסי לדים מסיבה מסוימת בארץ מכבים אותם, גם תורמים ליופי והמערכת בעצם נותנת לך את האפשרות להיות עם אורות גבוהים ולא לסנוור אף אחד הולכי רגל\רכבים הוא יודע לווסת את האור.

בנוגע ל Lane assist אם ברשותך Adaptive Cruise Control שכמובן יש לי את זה ברכב אז יש לך את הציוד הנדרש שזה בעצם

רדאר על מכסה המנוע ומצלמה באמצע השמשה הקדמית

המערכת שקוראת שלטים היא המצלמה באמצע השמשה הקדמית, בעקרון הייתי עושה את כל זה בעצמי כי יש מדריכים בפורום העולמי של סקודה והם מאוד פשוטים, אבל למיטב הבנתי הכבל עולה 1500-1800 שקל, אז אני כרגע מעדיף לחפש מישהו עם הציוד והידע

ובמידה ולא יצליח לי אני פשוט אצטרך לקנות את הכבל

כול המערכות שציינת קשורים בצורה כולשהי גם למודול בקרה (מחשב) מתאים וגם למחשב הרכב. מודול הבקרה המותקן ברכב תלוי ברמת האיבזור של הרכב והחלטת הייצרן איזה מודול להתקין והאופציונליות של המודול.

שוב פעם כפי שכתבתי קודם לכן מה שקיים בחו"ל לא בהכרח יפעל בארץ.

לדעתי תתייעץ תחילה עם צ'מפיון לפני שאתה רוכש ציוד בחו"ל.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני יודע שאפשר לתכנת את זה, ראיתי דיון על זה באתר "briskoda" שהוא האתר הכי גדול של משפרי סקודות וקהילת סקודה בעולם

אני כמוך מחפש מישהו שיודע לעשות את זה, במידת הצורך יש שם מדריכים מאוד מאוד מפורטים, אם אני לא אמצא מישהו עבור העבודה הזאת אז אצטרך לקנות את הכבל ולעשות זאת בעצמי

אשמח אם תעדכן אותי במידה ותמצא פתרון, אני מחפש כבר כמה שבועות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט יש המון דברים שניתן להפעיל\ לשנות ללא הרכבת אף רכיב נוסף.

http://www.briskoda.net/forums/topic/380829-superb-mkiii-vcds-adaptations-tried-and-tested/

אורן

פורסם (נערך)
בהחלט יש המון דברים שניתן להפעיל\ לשנות ללא הרכבת אף רכיב נוסף.

http://www.briskoda.net/forums/topic/380829-superb-mkiii-vcds-adaptations-tried-and-tested/

אורן

פששש...

אז בבקשה תסביר לי איך משנים/מוסיפים את האפשרות של זיהוי תמרורים ברכב של פותח האשכול.

בלי קישורים בבקשה לאתרים בחו"ל.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• ספונסר פורום
פורסם

מרק, אני לא יודע אם אפשרי להוסיף את האופציה הנ"ל ברכב של פותח השירשור, אך אם הוא יחליט, אשמח לנסות, כתבתי שישנן המון אופציות לשינוי או הוספה וזה בהחלט נכון.

ולבקשתך ..הנה מדריך איך לעשות את זה.:twisted:

פורסם

כתבתי קודם לכן שזה תלוי במודול הבקרה שמותקן ברכב וגם במדינה שבא נמכר הרכב. אין סיכוי שתצליח לפתוח את האופציה קריאת תמרורים בישראל.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...