Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשקה נפשי ללמוד בשקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוריו אוזניות חוסמות רעש = אוזניות תעשייתיות, לא bose עם ביטול רעשים אקטיבי שמכינות קפה ומעניקות מין אוראלי.

יום טוב גם לך

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בפעם הבאה לפני שאתה הולך לספריה, תאכל פחית שימורים שלמה של פולים, תמתין חצי שעה ואחרי זה תאכל פחית שימורים של שעועית לבנה.

לתגבור האפקט מומלץ גם להפסיק להתקלח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אוריו אוזניות חוסמות רעש = אוזניות תעשייתיות, לא bose עם ביטול רעשים אקטיבי שמכינות קפה ומעניקות מין אוראלי.

אתה פונה לאדם הלא נכון ..

אוזניות עם ביטול רעשים.

זה המקור אבל כולם העתיקו אותם

https://www.bose.com/en_us/products/headphones/noise_cancelling_headphones.html

ועם כל הכבוד למין אוראלי, ויש כבוד, בטיסה טרנס אטלנטית אני מעדיף את הביטול רעשים ע"פ משחקי מלאולאו.

בפעם הראשונה שהשתמשתי באוזניות האלו (חבר הלווה לי), כשהגעתי למלון נכנסתי לאמזון והזמנתי אותן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שנה שלישית במכללה ותמיד כשאני לומד בספריה אני עם אוזניות. ממליץ לך גם לחפש כיתות ריקות.. יש במכללה כל כך הרבה מקומות וחדרים פנויים שזה רק עניין של זמן עד שאתה מוצא את המקום שאתה צריך.. אנחנו אפילו מפעילים מקרן ולומדים ביחד כמה חברה לפעמים

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

המזגן זה דיל-ברייקר מבחינתי. אני סובל מחום ללא קשר למזג האויר (בקיץ ובקיץ הפחות חם שיש לנו) וחייב מזגן. בדירה כזו לא הייתי מסוגל לגור.

ספריה כלשהי זו בעיה, כי בכל מקום יסגרו אותך בשעה זו או אחרת ותצטרך לחזור הבייתה.

ההורים לא בטווח נסיעה סביר? תוכל להגיע איתם גם להסדר ארוחת ערב (תכין\תקנה מצרכים וכו').

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אטמי אוזניים, מוזיקה, וכו.

אבל בעיני הדבר הנכון הוא לגשת להנהלת הספריה ולהגיד שיש הרבה מאוד סטודנטים שצריכים סביבה שקטה כדי ללמוד והספריה לא עונה על הצורך. ולבקש להגדיר חללים שבתקופת מבחנים יהיו שקטים לחלוטין.

זה מה שעושים אצלנו (נוסף על קומה שקטה, בתקופת מבחנים מקצים עוד חצי קומה). וכמובן שהספרניות הן אלו שאוכפות את זה ולא הסטודנטים.

אגב האנס, בהצלחה לך עם למצוא פינה שקטה בתקופת מבחנים בספריה בהר הצופים... הספריה מאפשרת לסטודנטים לשכור (!) שולחנות לכל השנה בקומות השקטות. אין שם יותר מדי מקום.

מה שכן - אם נמצאת איפה, באמת נוח ללמוד שם.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ללמוד אצל ההורים זה פתרון טוב, אבל לא ישים (גרים בבאר שבע) ניראה לי שאלך על האטמי אוזניים של המשקיות קליעה, לא רואה באמת פתרון אחר, מהתייעצות עם חבריי לספסל הלימודים, הם לגברי מבינים על מה אני מדבר, לכן הרבה מהם פשוט נשארים בבית.

יש לי כמה חברים שעובדים במפעלים (רותם ימפארט, ברום) שניהם ציינו שזה פריט מאוד מבוקש. שקשה לעובדים זוטרים לשים עליו יד. (אטמי אוזניים ירוקות כמו של המשקיות קליעה) ידוע לכם איפה ניתן לרכוש אוזניות כאלה? מי ששירת במתקן אדם, או ביחידות שדה יודע על אילו אטמי אוזניים אני מדבר

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
אתה פונה לאדם הלא נכון ..

דווקא כן.

התכוונתי לאוזניות כאלה

http://www.magenopticshop.co.il/category/magen-optic-ear-protection-3m-earmuffs-and-communication

עבדתי עם אוזניות כאלה ליד מכונות שבלתי אפשרי לדבר לידן ולא הפריע לי הרעש.

חלאס עם כל הגאדג׳טים, בן אדם רוצה ללמוד.

אני כרגע בהודו, את הטיסה ביליתי עם אוזניות וואקום פשוטות של שיומי (piston3) והיה מושלם.. בלי ביטול רעשים אקטיבי ובלי בבל״ת

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אני לא מבין, אני אומר שלא צריך ביטול רעש אקטיבי, אז אתה מסביר לי שלא צריך ביטול רעש אקטיבי? מה אתה רוצה...? קרא שוב את ההודעה הראשונה שלי.

לגבי אוזניות פסיביות / אקטיביות בטיסה (לא קשור לפותש), לא יודע מה הנסיון שלך בטיסות ובאוזניות, לי יש מספיק עם שני הנ"ל בשביל שאהיה מוכן להשקיע מחיר מפגר בביטול אקטיבי. ואני לא היחיד.

כל טיסה שאני נותן למישהו לבדוק את האוזניות שלי, ההפתעה כשמפעילים אותן... Priceless

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יש בת"א וביפו מקומות לימוד מסודרים בתקופות המבחנים. גגל "מחרשות" ותקבל את המיקומים.

יצא לי ללמוד בזו שנמצאת ברחוב מזא"ה ובזו שנמצאת ביפו ברחוב יפת. שתיהן די מוצלחות.

אם יש לך יום שלם ועוד שני חברים, שווה לרכוש כניסה לטרקלין של קראון פלאזה בעזריאלי. מגיעים בבוקר ושקט שם בטירוף עם נשנושים ואוכל חופשי. את זה עשיתי בתקופת המבחנים הראשונה שלי (200 שקל כניסה ליום שלם + אפשרות ל2 אורחים, יוצא 65 שקלים לאדם. שתייה חופשית + אוכל מאוד טעים ומתוקים כל היום. בנוסף, מדפסות ואינטרנט חופשי)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אור איזה רעש מציק לך בטיסות שהביטול רעשים האקטיבי מציל אותך כלכך? נהמת המנועים?

כי רעש מחזורי שכזה מסונן לא רע גם באוזן האנושית. כמו ריח רע, אחרי כמה דקות האוזן מתרגלת לנהמת הרקע ולא שמים לב אליה כלל..

בטיסה הקודמת להודו הראש צוות שלי רכש פה כאלה של bose. ניסיתי בטיסה חזרה ולא נפלתי..

יום טוב גם לך

פורסם

כן, המנוע

ואכן האוזן/מוח מתרגל עם זמן הטיסה, אבל זה הקטע -

כשאני מוריד את האוזניות בטיסה טרנס-אטלנטית אני קולט איזה שיט אנחנו סופגים בטיסות האלו over time. זה רעש מחריש אוזניים, ליטרלי.

מזכיר לי קצת את חדר המכונה בסטי"ל.

לכן, היות ותחושת הבטן שלי (לא בדקתי במחקר) גורסת כי זה לא בריא לאורך זמן (ספציפית, בספינות, היו אנשים שיצאו עם נזק), ובנוסף השיפור ב"איכות החיים" בטיסה משתפר בצורה מאוד מאוד רצינית לדעתי, ותחת ההנחה שאני טס פעמיים/שלוש/+ בשנה לחו"ל - מבחינתי זה שווה את ההשקעה.

פורסם (נערך)

לא יודע מה לאמור לך.. אני בממוצע פעם בחודשיים במזרח.. ניסיתי את המוצר המדובר, לא רואה תמורה לכסף כרגע..

לדעתי אתה קצת מגזים לגבי עוצמת הרעש, אולי במעבר משקט מוחלט הוא מורגש אבל האוזן בדומה לעין רגישה יותר כאשר שקט.

ב747-800 שטסתי איתו לפה, אפילו בהמראה בקושי שומעים את המנועים..

הדבר שמפריע לי יותר מהכל בטיסות זה תינוקות, ואוזניות ואקום פשוטות סוגרות לי את הפינה.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

אתה לומד במכללה שעולה 35K בשנה

הדיקנית עובדת אצלך

תזמין אותה שתיתן את חוות דעתה האישית לגבי סביבת הלימוד במקום אותו היא מנהלת

מכללה שעולה 35K בשנה צריכה וחייבת להעמיד אנשים שישמרו על הסדר.

בבינתחומי למשל, אני רוצה לראות את הבחור/כפרה שיעיז/תעיז לעשות רעש בסיפרייה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

לאחרונה קניתי אוזניות לבידוד רעש. מדהימות. תוצרת 3M/פלטור. הדגם החדיש שלהם, נקרא X5A. לפי המובטח מנחתות 36 DB. ליגה אחרת לעומת דגמים קודמים.

סיימתי יום עבודה בחדר מכונות רועש, וכלום. לא עייף, לא מותש, לא עצבני.

עלו 180 ש"ח לפני מע"מ. שוות כל שקל.

הן עמוקות יותר מהגודל הקודם/הנפוץ, והספוג בתוכן יוצר צורת סיר כלומר גם בקרקעית האוזניה וגם בהיקפן הפנימי יש ריפוד ספוג. לדעתי הסוד טמון בבליעה כשהרעש מהדהד ומוקפץ מההיקף וחוזר חלילה אבל זה רק ניחוש.

הן כל כך מיוחדות שהצלחתי לשמוע בתוך הרעש המטורף שריקת אוויר שברגיל נבלעת בבלגן הכללי.

קנה זוג כזה וחזור לעדכן.

עכשיו ראיתי שבקישור שנתן זלצר הן עולות רק 155 ש"ח כולל מס, עבדו עלי. שם גם מצויין שהן מנחתות 37 DB. שוב מדגיש שהן ליגה אחרת לעומת האופטימה 3 הקודמות.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05

• תוכן חדש...