Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשקה נפשי ללמוד בשקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אתה לומד במכללה שעולה 35K בשנה

הדיקנית עובדת אצלך

תזמין אותה שתיתן את חוות דעתה האישית לגבי סביבת הלימוד במקום אותו היא מנהלת

מכללה שעולה 35K בשנה צריכה וחייבת להעמיד אנשים שישמרו על הסדר.

בבינתחומי למשל, אני רוצה לראות את הבחור/כפרה שיעיז/תעיז לעשות רעש בסיפרייה

44K גוטה , בבינתחומי שומרים על משמעת, בדמות קנסות, והכסף עובר לאגודת הסטודנטים

במכללה למנהל זה זילות!, וחוסר אכפתיות טוטאלי ממצוקת הסטודנטים. תוסיף על זה שסגרו לנו סיפרייה שהיתה מיועדת רק לנו למשפטים, והעבירו אותנו לסיפריה המשותפת, וקיבלת דייסה שממש לא טעים לאכול ממנה. סליחה על הביטוי, אבל מה שהולך אצלינו זה לא פחות מבית ז***

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

לא ממליץ לאף אחד להגיע לספרייה של אונ' תל-אביב בתקופת מבחנים, בגדול, גן חיות.

אצלנו שקט אפשר למצוא רק בכיתות ריקות משיעורים/מבחנים, שזה נאמר די קשה.

מצד שני הספריות עובדות מ-9 בבוקר ועד 11 או 12 בלילה בתקופת מבחנים, כך שמבחינת שעות פעילות קיימת גמישות.

תברר אם יש מקומות לימודים שהאגודה מממנת מחוץ לאוניברסיטה, מרכזי לימוד כאלה ואחרים, אצלנו אומנם פתחו כמה אבל עם כל השיווק שעשו, לא ניתן ממש ללמוד.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

44 אלף?! כשאני למדתי (לא במכללה פרטית) שכ"ד לימוד במכללה למינהל עמד על 29 אלף ש"ח לשנה. 44 אלף שקל לשנת לימוד בשביל להפוך לעוד עו"ד/רו"ח במדינת ישראל. אין גבול לטירוף.

פורסם (נערך)

האם בשימוש ממושך הם לא מחממות את האוזנים, אוזניים לא מזיעות, מגרדות?

לשבת ללמוד כשהן על הראש, שעות ארוכות זה בר קיימא? לא אכפת לי לשבת איתם ולהראות כמו חייזר. העיקר שיהיו בנוחות סבירה .

עריכה:

הגבתי בטעות מחוץ לתגובה של החבר, שפרסם את האוזניות x5.

במידה ותענה בחיוב על מה ששאלתי. כבר מבחן אעלה מבחן דרכים :)) אני רואה שיש להם סניף בראשון מערב

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי NiNi

פורסם
לאחרונה קניתי אוזניות לבידוד רעש. מדהימות. תוצרת 3M/פלטור. הדגם החדיש שלהם, נקרא X5A. לפי המובטח מנחתות 36 DB. ליגה אחרת לעומת דגמים קודמים.

יש משהו דומה שהוא IN EAR או כל פתרון אסטטי יותר שמתאים לבחורה?

משכנתא זה קל

פורסם
להבנתי האוזניות של BOSE מעבירות קול אדם, במכוון, ואז להבנתי דווקא לא ירצו את ניני, אבל יתכן שאני טועה.

ניתן להתייחס לנקודה זו?

יוסי

זה נכון.

האוזניות מבטלות רעשי רקע, לא מבודדות אותך מהסביבה.

הביטול עצמו מתבצע ע"י התאבכות הורסת, אני מניח שהם מבצעים פילטרינג לפי תחום תדרים מסויים, אולי(/כנראה) עם דגש על רעש מחזורי.

טרם הבנתי (מבחינה הנדסית) למה הם לא מספקים איזשהו מיתוג שלאחריו יתבצע התאבכות הורסת לכל תחומי התדרים, ע"מ לספק שקט מוחלט במיתוג X, וביטול רעשי רקע בלבד במיתוג Y, ולתת למשתמש לבחור מה בא לו בהתאם לשימוש הנדרש.

בכ"א מהסיבות הנ"ל אמרתי כבר בהתחלה שהאוזניות האלו לא מתאימות לדרישת פות"ש, וזאת למרות שהן עובדות מדהים במטוסים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כי אוזניות עם ביטול רעשים אקטיבים מבטלות רק תדרים נמוכים ולכן רעש של מטוס, מאוורר, מנוע וכו׳..מתבטלים לחלוטין(ובמיוחד אם זה רעש מחזורי).

הבעיה עם גלי קול בתדרים גבוהים שיש לך זמן מהרגע שמיקרופון זיהה את הגל ועד לרגע שרמקול יוצר גל קול שיגרום להתאבכות הורסת ובזמן הזה גל קול בתדר גבוה כבר מצליח לפגוע בצורה מלאה בעור התוף מכיוון שאורך שלו קטן יותר.

(זה בבגדול על ביטול רעשים אקטיבי, אני מתאר לעצמי שפיזיקאי יתעצבן עלי וימצא כאן מלא אי-דיוקים אבל זה הכיוון הכללי)

אז ביטול רעשים קטיבי כרגע אפשרי רק לתדרים נמוכים.

פורסם

הייתי מצפה שהלייטנסי החשמלי+עיבוד יהיה קצר יותר מאשר זמן ההתפשטות בתווך, אבל הפנת את תשומת ליבי לכך שיש תוספת בדמות העכבה של קליטת/הפצת אות השמע עצמו ע"י יחידות החומרה וכאן (נדמה לי ש)יותר הגיוני שתצוץ בעיה. כמובן שייתכן וגם הרישא שלי לא נכונה.

תחושת הבטן שלי מצביעה יותר לכיוון של ביטול רעשים מחזוריים, לאו דווקא עם קשר לתדר. קרי: רעשים אקראיים בתדרים נמוכים לא יתבטלו טוב באוזניות אקטיביות, ורעשים מחזוריים בתדרים גבוהים כן יתבטלו.

בכל מקרה אני לא שייך לתחום של עיבוד אותות והפעם האחרונה שהתעסקתי בזה היתה לפני כמה שנים אז בתכלס אפשר לומר שאני הדיוט בנושא.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תתחיל מאוזניות in-ear רגילות ותבדוק האם זה מסייע לך - זה לא אמור לעלות יותר

מכמה עשרות ש"ח (אם עדיין אין לך כאלו).

באופן כללי, אינני מבין למה צריכות להיות כיתות שקט בסיפריה - כל הסיפריה צריכה להיות

שקטה. אם כבר, יש לעשות כיתות ללימוד קבוצתי בהן יותר שלא לשמור על שקט מופתי ולא ההפך.

פורסם

אני מתכוון לרכוש עוד היום אוזניות לביטול רעש. ואני מתלבט בין 2 דגמים.

מה לדעתכם מהדגמים, יהיה הכי אפקטיבי לסינון מוחלט! של רעשי כפרות וקול אדם?

http://www.magenopticshop.co.il/Product/3m-peltor-x-series-x4a-ear-muffs-xa007706931

http://www.magenopticshop.co.il/Product/3m-peltor-x-series-x5a-ear-muffs-xa007706956

הלינק הראשון יעשה את העבודה? לדעתי הלינק השני הוא אובר קיל, לעומת הראשון שהוא אסטטי יותר ופחות מגושם, השאלה האם הוא אוטם לחלוטין?

פורסם

הייתי הולך על הראשון, וב"מקרה הגרוע ביותר" מבקש מהחנות בנימוס להחליף מוצר, או מקסימום מוכר וסופג את ההפרש. מדובר בסכומים לא גדולים (גם לסטודנט) וההבדל בין השניים די ניכר - כפי שציינת בעצמך.

פורסם

c67292ed5e33b4778e74181c88645f38.jpg בוא נקווה שבא לציון גואל. אגב המחיר 150שח

פורסם

רציתי לעדכן ש"בא לציון גואל". ישבתי היום בתוך התופת של קבוצת כפרות מחשבונאות, וכלום! לא אטום הרמטית אבל בהחלט מספק. אין צורך להסתובב כמו נווד, ולהחליף מקומות. אפשר לשבת בניחותא, ולדפוק פסקי דין והלכות עד לא ידע!!! תודה לכל העוזרים במלאכה!

שוב פעם הוכחתם את עצמכם שאתם מספר 1!!!

• תוכן חדש...