Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הוא בדק ומה הוא ראה לא ברור בדיוק. לא הייתי קופץ לקבוע את מה שאתה קובע בלי בדיקה רצינית יותר.שוב אתה דוקטור רנטגן שרואה רצועות טיימינג ומחיה אותם . אתה קופץ ומחמיר איפה שלא צריך או ברור. וגם אם כן הייתי חושב להשאר עם הרכב הייתי בודק מה עלות של מנוע שלם. שיכול לעלות לא הרבה יותר מהחלפת הראש. כשלא ידוע מה מצב המנוע אחרי 15 ולהערכתי 200 אלף קילומטר.

פורסם

טוב.....זה דיון שלא ייגמר אז אני אזרום איתך - אלמוג, אל תאמין למוסך שהחליף סתם חלקים וכל עוד הרכב לא מיתחמם סדר את היוניט וסע לשלום. אם חסרים מיים פשוט תשלים!

פורסם

מספר שאלות בהקשר לשרשור. בדיקה של לחץ הפוך יכולה להתבצע בכל מוסך?

והאם זו בדיקה שיכולה להעיד חד משמעית על בעיה בראש מנוע?

פורסם

הבדיקה היא טובה מאוד וחד משמעית אם מבצעים אותה כמו שצריך . בהכרות עםהרכב., שוויו , והתנהלות המוסך המלצתי לבצע בדיקה טובה יותר לפני הורדת ראש מנוע.

פורסם

גם אם זה ראש מנוע, כל עוד המנוע לא התחמם יותר מדי זו לא צריכה להיות בעיה.

השאלה היא - כשבדקו לחץ האם יש מצב שהמים יצאו ממקום אחר (חיבורי צינורות למשל) ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

פורסם

ברגע שבדיקת הלחץ נעשתה כמו שצריך כאשר כל בוכנה נמצאת בנקודה מתה עליונה ושסתומי יניקה ופליטה שלה סגורים לחלוטין וישנה בריחה של אויר לכיוון מערכת הקירור אז חד משמעית ניפרץ אטם ראש! כל השאר כבר לא משנה. אין להיסתמך על אינדיקציה של מחוג החום שהוא עומד בטווח התקין כסיבה למסיבה והסיכון הגדול יותר הוא לנזק חמור יותר למנוע עצמו, לממיר הקטליטי, נעילה הידרוסטטית, מערכת ההצתה וכו וכו...

• תוכן חדש...