Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תידלוק עם ויזה נטענת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

בשבת הייתי בתחנת דלק של פז. מאחר ושכחתי את כרטיס הרששראי. שלי, ניסיתי לשלם בויזה נטענת דולרית, של הדואר. להפתעתי המכשיר תידלוק דחה את הכרטיס, וכן המוכר בחנות שבתחנה אמר שהם לא מקבלים ויזה נטענת. שאלתי היא , האם בכל תחנות הדלק של כל החברות זה כך ? או שרק בחברות מסויימות ?

פורסם
שלום רב!

בשבת הייתי בתחנת דלק של פז. מאחר ושכחתי את כרטיס הרששראי. שלי, ניסיתי לשלם בויזה נטענת דולרית, של הדואר. להפתעתי המכשיר תידלוק דחה את הכרטיס, וכן המוכר בחנות שבתחנה אמר שהם לא מקבלים ויזה נטענת. שאלתי היא , האם בכל תחנות הדלק של כל החברות זה כך ? או שרק בחברות מסויימות ?

בתור עובד תחנת דלק בפז אומר לך שכל אשראי נטען אם מהדואר או מהבנק לא עובר אצלנו, לא יודע מה הסיבה ולמה אבל ברגע שמעבירים מקבלים הודעת סירוב במחשב ובנוסף היה לקוח שהתקשר לשירות לקוחות של הכרטיס לידי ונאמר לו שאפילו ניסיון לחיוב אין.

גם במנטה פעם אחת רציתי להשתמש בויזה נטען שהיו בו כמה עשרוץ שקלים ורציתי לקנות כמה דברים מהחנות ונתקלתי בסירוב, יכל להיות בגלל הסכום או שלא מקבלים אבל מה שאמרתי לגבי פז בוודאות 100 אחוז.

פורסם

הסיבה לכך שלא ניתן לרכוש דלק היא בגלל שהעברת הכרטיס היא *לפני* התדלוק והחיוב נעשה אחריו. ובמקרה שאין יתרה בכרטיס הדלק במיכל והכרטיס לא חויב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הסיבה לכך שלא ניתן לרכוש דלק היא בגלל שהעברת הכרטיס היא *לפני* התדלוק והחיוב נעשה אחריו. ובמקרה שאין יתרה בכרטיס הדלק במיכל והכרטיס לא חויב.

נכון חלקית, ברגע שאתה מעביר את הכרטיס במכונה או מבצע תשלום מראש לפני התדלוק המכשיר\מחשב בודק אם הכרטיס שלך נותן אישור ואז מחייב ברגע שאתה מחזיר את הידית למקום ( אם לדוגמה פתחת על 300 ונכנס לך רק 250 אז תחוייב ב250)

ברגע שאתה מצפצף למוכר והוא פותח לך את המשאבה ואז נגש לשלם לו התשלום מתבצע במקום בלי מקדמה לאותו כרטיס או בדיקת אישור סכום, פשוט בחנות מעבירים את האשראי והחיוב במקום

בנוסף לכרטיס נטען גם אם תקנה מוצר בחנות המחשב יקבל סירוב, למה? אין לי מושג.

פורסם

הסיבה היחידה לסירוב היא שחברת כרטיסי האשראי חסמה את האפשרות הזאת.(לא רק דלק אלא גם בחנות של התחנה)

[TABLE]

[TR]

[TD]_rte_bullet_down.gif[/TD]

[TD]מדוע קיבלתי סירוב לעסקה בכרטיס?[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

סירוב לעסקה ייתכן במקרים הבאים:

• אין יתרה מספקת בכרטיס, (סכום העסקה גבוה מסכום היתרה בכרטיס). נא בדוק את היתרה בכרטיס.
  • נסית לבצע עסקה בבית עסק השייך לאחד מן הענפים הבאים:דלק, בתי מלון, חברות להשכרת רכב, וידאומטים, העברת כספים, חלפני כספים והימורים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

בויזה נטענת ניתן לבצע גם רכישות של חבילות לבתי מלון.

פשוט צריך לחייב במקום לחייב את כל הסכום של העסקה לחייב כל פעם בסכום של 2000.

לדוגמה במקום להעביר עסקה על סכום 4000 ש"ח בפעם אחת צריך להעביר פעמיים על 2000 ש"ח.

פורסם

מעלייך התקנון, אתה אומר אחרת, מי צודק? נו באמת.

לעיתים יש עדכונים, מאמין שבמידהו תנסה לבצע רכישה במלון כיום, זה לא יתאפשר.

• תוכן חדש...