Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שבדקתי, מאז ש i4detailing סגרו, מודסטה מוכרים את המוצרים שלהם אך ורק דרך מפיצים מורשים, חנויות פיזיות ודיטיילרים שעובדים עימם.

רק כדי לסבר את האוזן, מבלי להכנס לכיסך, מדובר על ציפוי שעלה בזמנו 149 ליש״ט, לא כולל חומר מקשר, שבעת יישומו צריך מקום מסודר וסגור, מינימום מעבדה שבתוך בית מרקחת.

לא מסוג הציפויים שניתן למרוח בחניה הביתית.

"יאללה בירי".

פורסם

וואו במחיר הזה אני מקווה שהוא מגן גם נגד פצמרים וארטילריה קלה.

אשמח לשמוע ממכם מה כל כך מיוחד בו ובכל הציפויים בסכומים הללו, כי תאכלס ציפים מהכביש יקרו בכל מקרה וילד זבל שירצה לסרוט את האוטו יצליח בכל מקרה אז על מה משלמים כאן מחיר של יותר מעשירית מחיר צביעה איכותית מאוד?

פורסם

אישית אם אתה שואל אותי, חרטא.

כביכול מובטח לך שהוא עמיד יותר בפני שריטות ושורד כמות שנים הזוייה, עלות לא אפקטיבית שכבר עדיף לעשות ציפוי פלסטיק.

פורסם

אחד הדברים שמודסטה הכי מתגאה לגביו, היא ה״עובדה״ שהחומר לאחר יישומו, מקטין מקדם גרר.

משמע, במהירות גבוהות לא תהיו רק מהירים יותר, אלא בשלב מסויים גם תעשו פחות ליטרים לק״מ!

וואו! שיגעון!

"יאללה בירי".

פורסם

ואני כבר חשבתי ששמעתי על הכל.

חבל שיצרניות הרכב לא יודעות שבמקום לשקר בנתוני פליטת גזים בשביל לקבל דירוג גבוהה יותר הן יכולות לשים ציפוי שיעלה להם את נתוני צריכת הדלק שבכל מקרה שיקריות לחלוטין.

שמע זה הדבר הכי גאוני ומגוחך ששמעתי, מצד אחד אני מבין את ההגיון בהורדת מקדם החיכוך ובחסיכה באנרגיה, היי אני אפילו יודע את הנוסחאות!.

אבל הייתי רוצה לשמוע נתון אמיתי של מהו אותו מיו(מקדם) קינטי שכביכול אני אקבל אחרי יישום הציפוי.

שמעו יכול להיות שאני אוכל את הכובע אם הדברים הללו באמת עובדים.

פורסם

תראה, ברגע שתבין שהשוק של מוצרי דיטיילינג זה שוק לא מפוקח, לא רגולטיבי, תבין שכול אחד רושם מה בא לו כל עוד שבאיזה מעבדה הזויה בתנאים של החלל החיצון, הוא הוכיח שזה עובד. בין מה רשום על התווית לבין המציאות יש תהום בתחום הזה.

פורסם
וואו במחיר הזה אני מקווה שהוא מגן גם נגד פצמרים וארטילריה קלה.

אשמח לשמוע ממכם מה כל כך מיוחד בו ובכל הציפויים בסכומים הללו, כי תאכלס ציפים מהכביש יקרו בכל מקרה וילד זבל שירצה לסרוט את האוטו יצליח בכל מקרה אז על מה משלמים כאן מחיר של יותר מעשירית מחיר צביעה איכותית מאוד?

חחח אהבתי את התיאורים הצבאיים

פורסם
ממה שבדקתי, מאז ש i4detailing סגרו, מודסטה מוכרים את המוצרים שלהם אך ורק דרך מפיצים מורשים, חנויות פיזיות ודיטיילרים שעובדים עימם.

רק כדי לסבר את האוזן, מבלי להכנס לכיסך, מדובר על ציפוי שעלה בזמנו 149 ליש״ט, לא כולל חומר מקשר, שבעת יישומו צריך מקום מסודר וסגור, מינימום מעבדה שבתוך בית מרקחת.

לא מסוג הציפויים שניתן למרוח בחניה הביתית.

אני מודע למחיר הגבוה וגם מודע לשיטת היישום.

מיקום זאת לא הבעיה.

אני מתעסק עם הנושא למעלה מ22 שנה כהובי.

ובצורה מאוד מקצועית אבל לביתי אם אתה מבין.

חיפשתי לבצע לRCZ של אישתי קצת טיפול מעמיק יותר כי הצבע הוא שחור ולמרות שזה מאוד יפה

רמת התחזוקה היא אסון.

אז אני מחפש ננו שיהיה יעיל ככול שניתן.

דרך אגב תודה על התשובה.

פורסם

ננו יקר באופן חסר פרופורציה וקשה ליישום לא מבטיח שיהיה טוב יותר.

רוצה הפתעה? Opticoat ו -cquartz

יתנו לך תוצאות לא פחות טובות.

אני אספר לך מה הסוד של כל ציפוי,

זה ההכנה המקדימה והתחזוקה.

אין ציפוי של שגר ושכח, חוץ מפלסטיק כמובן.

אגב אני לא מזלזל כן, אבל אין שום סיכוי שבסביבה ביתית תצליח ליישם את זה כפי ההוראות הנדרשות.

חייב איזור אטום סטרילי, התזה של פריימר ואז החומר, זה עבודה של יומיים לפחות.

פורסם
ננו יקר באופן חסר פרופורציה וקשה ליישום לא מבטיח שיהיה טוב יותר.

רוצה הפתעה? Opticoat ו -cquartz

יתנו לך תוצאות לא פחות טובות.

אני אספר לך מה הסוד של כל ציפוי,

זה ההכנה המקדימה והתחזוקה.

אין ציפוי של שגר ושכח, חוץ מפלסטיק כמובן.

אגב אני לא מזלזל כן, אבל אין שום סיכוי שבסביבה ביתית תצליח ליישם את זה כפי ההוראות הנדרשות.

חייב איזור אטום סטרילי, התזה של פריימר ואז החומר, זה עבודה של יומיים לפחות.

תודה. אני כנראה אלך על ציפוי אחר. (אין לי ספק שזה לא שגר ושכח)

כל העבודה אינה בסביבה ביתית.

כוללת שטיפה טובה, פלסטלינה

פוליש גס V36 של chemical guys.

פוליש עדין יותר של chemical guys V38

עם פולישר dual action וספוגים יעודיים לכל שלב.

שטיפה חוזרה של הרכב

ניקוי עם דגריזר להסרת שומני הפוליש.

ולבסוף ציפוי של H9 (אינו דורש פריימר)

יום הכנה טובה ויום של יישום שתיים או שלוש שכבות.

השארת הרכב בחניה מקורה ל24 שעות.

אני מאמין שזה יהיה מעולה.

שוב המון תודה על העזרה.

• תוכן חדש...