Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע טרור בפלורידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברור שכל רוס"ר עם כמה מחסניות יביא לתוצאה כזאת אבל החיים הם לא משחק מחשב.

זה לא כדור אחד - הריגה אחת.

אם 50 נהרגו אני מהמר שנורו שם יותר מ-200 כדורים. זה ה-מ-ו-ן מחסניות להחליף.

אל תשכח שזה גם נשק אוטומטי ולפי עדויות הוא לא ירה בודדת אלא פשוט ריסס.

תוך 3 דקות אפשר לרוקן 5-6 מחסניות בקלות.

כמו כן הוא היה מבוצר עם בני ארובה, אז במהלך ההתבצרות סביר להניח שהוציא להורג כמה נוספים.

כמו כן כמה פצועים שנהרגו.

מטווח קרוב גם קליע אחד יכול לחדור 2 אנשים.

קשה לדעת בוודאות אבל יש הרבה אפשרויות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
טוב, לא רוצה לצאת אהבל לגמרי, אבל בינתיים הטענה היא שלא מדובר בפיגוע מתוכנן של דאעש, אלא בפנאט מוסלמי שהחליט לרכב על הגל, ודאעש כמובן מנצלים את זה לטובת התעמולה שלהם.

זה משנה אם הוא פנאט מוסלמי של דאעש או פרילנסר? טרור זה טרור. והטירוף אותו טירוף.

גל הטרור האחרון בישראל מורכב ממפגעים בודדים ברובו, זאת אומרת שלחמאס אין שום יד בדבר? ההסתה ומסע השנאה נגד ישראל גורמים לאנשים לעבור את הקצה, ההסתה של דאע"ש כנגד העולם המערבי נותנת למחבלים לגיטימציה בפני עצמם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כמו כן הוא היה מבוצר עם בני ארובה, אז במהלך ההתבצרות סביר להניח שהוציא להורג כמה נוספים.

AR15 בגרסה האזרחית שלו מסוגל לירות בודדות בלבד.

פורסם

הולי שיט כתבתי ארובה במקום ערובה.

אין לי מושג איזה נשק היה לו אבל ראיתי ריאיון עם עד שטען ששמע צרורות. אולי דמיין מהפחד, לא יודע.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
העולם הולך לכאוס וקיצוניות, לא מנסה להדליק פה אף אחד אבל בארץ יש פיגועים על ימין ועל שמאל ודי להזכיר את שרונה השבוע, בחו"ל נזכיר השבוע את טבח הרמדן בסוריה, את המקרה הזה עכשיו, אני אכניס לפה גם את קטטת ההמונים של אוהדי רוסיה ואנגליה בצרפת, ובכללי למשל אציין את הניסיון של הרבנים אצלנו לעשות הכל כדי לקטב את החברה ולמנוע כל סוג של מודרניזציה מהציבור שלהם, את מנהיגי האיסלם שקוראים לקיצוניות ומול כל אלה הנהגות ביד רכה החל מביבי וכלה באובמה (מנגד ביבי עושה הכל כדי להלהיט כנגד מדינות איסלם "אני זוכר את החיים עצמם, אירן זו הסכנה!"), האמריקאים מאוהבים בטראמפ כי הם מבינים שאי אפשר לסלוח לעד לאלימות, שבריון שמזהה שלא עושים לו כלום או כמעט כלום מתנהג ביותר בריונות, זה נכון בכביש מול ערס בודד וזה נכון ברמת מעצמות (מי אמר פוטין וארדואן?)

מה אני מציע? לא יודע, אני יושב ורואה את זה ואין לי פתרון, אני נגד אלימות מיותרת אבל מול בריונים צריך להפעיל יד קשה ולהראות שבריונות לא מובילה לשום מקום, כרגע אני לא רואה שעושים את זה והיחיד שמרוויח הוא הביריון שמשתמש ביותר כוח, קצת מפחיד.

היורה בפלורידה הוא הקצה, מפחיד אותי מי ששטף לו את המוח וימשיך לייצר כאלה מקרים, גם אצלנו יש כאלה

והכל למען האל.

שני שירים שמתאימים לזה הם:

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)

למחוק הודעה זאת. לא היה ניתן למחוק.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

המצב הוא שאתה יכול להיכנס לכל חנות ולקנות M-16. הרובים שם נמכרים שאי אפשר לירות בצרור אלא ביריות בודדות בלבד. כמובן, למי שמבין בנשקים יש אפשרות לעשות שינוי וכך הרובה יהיה יכול לשחרר כדורים בצרורות.

למיטב ידיעתי, זאת פעם ראשונה שמישהו טבח בהמונים בעזרת נשק שיורה בצרורות.

במקרי טבח אחרים הם פשוט הצטיידו בעוד רובים. כמו בטבח שהיה בפתיחה של הסרט "עלייתו של האביר האפל" בקולורדו.

פורסם
זה משנה אם הוא פנאט מוסלמי של דאעש או פרילנסר? טרור זה טרור. והטירוף אותו טירוף.

.

זה משנה במקרה של ארה"ב.

אם לא שמת לב, אירועי ירי המוניים, שמבוצעים ע"י יורה בודד, לא ממש נדירים שם.

הפעם היורה הוא מוסלמי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ממשל אובמה עדיין לא אמר פעם אחת שמדובר במוסלמי.

בשביל זה הם משווים את זה לאירועי ירי אחרים שיש בארה"ב.

אין שום קשר לאירועי ירי אחרים.

מדובר בטרוריסט מוסלמי שרצה לפגוע בנוצרים.

העובדה שמדובר במועדון של הקהילה לא היה התכנון המקורי, גרושתו אומרת שהוא הלך לבדוק את דיסני קצת לפני.

גם יש עכשיו את המשחק הפוליטי שלהם.

אובמה\הילרי אומרים שצריך להפסיק למכור נשק לכל מי שרוצה.

טראמפ אומר שצריך לחסום את המוסלמים מקניית נשק.

בארץ הרי יש הרבה יותר נשק חוקי מאשר בארה"ב.

אם במועדון היו כמויות נשק כמו שיש בארץ היו עוצרים אותו אחרי שניים שלושה הרוגים.

קצת דפוק שאמריקאים מחזיקים טנקים בבית, אם מוסלמים בארה"ב יקנו טנקים הם יהיו בבעיה.

אייל

פורסם (נערך)

^

Figure does not include the significant number of government-owned military guns possessed by civilians

זה מה שכתוב על ישראל

אין פלסטין ברשימה.

שם זה 20 נשקים לאדם ובעזה עוד 10 טילים ומרגמות לאדם

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ סבבה, תוסיף את כל המתנחלים (מופרך לגמרי, אני מאמין שלילדים ולנשים אין נשק אבל לשם הארגומנט) - 300000 נשקים אקסטרה-

עדיין מדובר בסדרי גודל אחרים לעומת מספר הנשקים שיש באמריקה.

הלובי של הNRA זה כנראה הלובי הכי חזק בארה"ב ולא בכדי

פורסם (נערך)

יש בארץ כולה 180 אלף איש, אשר להם מאושר רשיון נשק פרטי, לכל אחד מהם מותר להחזיק כלי אחד בלבד.

שבתוכם גם כלולים ציידים ואנשים בעלי רשיון לרובה אוויר, ובודדים לתת מקלע.

ומה שכתוב בוויקיפדיה זה חרטא,לכמה אזרחים יש נשק צבאי בדיוק?

וגם עוד לא שמעתי על מועדון שנותן להכניס כלי נשק.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בארץ הרי יש הרבה יותר נשק חוקי מאשר בארה"ב.

אם במועדון היו כמויות נשק כמו שיש בארץ היו עוצרים אותו אחרי שניים שלושה הרוגים.

קצת דפוק שאמריקאים מחזיקים טנקים בבית, אם מוסלמים בארה"ב יקנו טנקים הם יהיו בבעיה.

לפנתאון

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...