Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר שעבד במשך כמעט 6 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי אם הטכנולוגיה של start & stop הייתה קיימת לפני כמעט 6 שנים.

בפאסאט 2002 שהייתה לי, המצבר המקורי החזיק 4 שנים פחות יום. אם לא הייתי משבית את הרכב לכל ימי חופשת הפסח (9 ימים), אין לי ספק שהיה מושך עוד תקופה יפה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעע, שמו לי מצבר שנפ במוסך מסידרת הקלציום משהו היקרה , מקלל ת'רגע, הווא משפיך בלי סוף תחומצה והכל ניראה אצלי זוועה עם חלודה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לרוב, ברכבי יוקרה המצברים מחזיקים הרבה לא בגלל שהם משהו מיוחד. אלא משום שהרכבים האלו בד"כ מקושרים בקשר ישיר לחניה מקורה. (בבית ובמקום העבודה)

כן, זה המקרה.

לא ידעתי שיש קשר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• אחראי פורום
פורסם

בטרקטורון שלי השנפ בן 8 ועדיין עובד היטב.

וכלים כאלה מונעים הרבה לזמן קצר, עומדים הרבה זמן ללא הנעה, אחלה מתכון להרוג מצבר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פולקסווגן מתקינים מצברים מתוצרת וורטא על קו הייצור. המצבר של פות״ש הוא מצבר וורטא רטוב סטנדרטי, כמקובל בוורטא הוא מצבר סגור עם מכסה שממחזר את האלקטרוליט. הימנעות מפריקה עמוקה, ניקיון הקטבים ושמירה על הכיסוי המבודד של המצבר, הם ערובה לאריכות ימים.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מנצל"ש (סליחה).

בוקר טוב,

מה דגם הרכב המדוייק?...

ברכב שלי (סיטרואן פיקאסו - GC4P שנת 2010) עדיין מככב המצבר המקורי.

לאחרנה אני מקבל חיווי Economy mode שבעצם אומר שהמצבר גוסס, אשמח להמלצה על מצבר ועל מתקין באזור השפלה.

תודה

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם
החזיק לי בדיוק שנתיים וחודשיים.

זה בגלל שאתה לא מדליק אורות ביום.

ידוע שהדלקת אורות תורמת לאריכות חיי המצבר!

אצלי ב-5 רכבים המצבר שרד 5-6 שנים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מיצובישי סופר לנסר המצבר עבד מ 2008 עד אמצע 2014 והחלפתי שהרגשתי שהוא נחלש, כנראה מעט צרכנים חשמליים ברכב?

היום יש לי אחד מחברה לא ידועה בפיאט 500 שכבר נותן אותותיו והוא בן שנתיים בקושי, הרובוט כשמעביר הילוך בניוטרל בלי לחיצה על הגז מכביד על הרכב זה סימן בולט.

Opel Adam S 2017

פורסם

רב הסיכויים שמדובר ברכב עם מערכת סטופ סטארט.

המצברים שמתקינים ברכבים כאלו הם מצברי ג'ל בעלי יכולת פריקה עמוקה.

אם מתחזקים אותם נכון ודואגים להטעין אותם מידי כל כמה חודשים בעזרת מטען - הטענה היא שאפשר גם להגיע לאורך חיים של 10 שנים.

תבדקו מותגים כמו

XS POWER

OPTIMA

ODYSEE

BOSCH S SERIES

STINGER

ועוד ועוד - המוכרים ביותר בשוק כיום הם אופטימה וXS

נפוץ ברכבי יוקרה בגלל ריבוי צרכני חשמל.

נפוץ בקרב חובביי אודיו לרכב.

נפוץ ברכבי פעלולים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
אני עברתי למצברי בוש, אמורים להחזיק יותר זמן.

שמיוצרים על ידי אותו היצרן של וורטה, סטארט-אפ, אנרג'ייזר וחבריהם.

בקיצור, אותו דבר.

מזכיר את הסיפור של לוקסוטיקה - הרבה שמות אבל אותו מפעל.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

קצת סדר בדברים.

ברכבים עם מערכת S&S בדרך כלל מותקנים מצברים מסוג AGM או EFB. בגלל העלות הגבוהה של מצברים מסוג AGM חלק מהייצרנים מתקינים מצבר מסוג EFB אשר פותחו במיוחד עבור רכבים עם מערכת S&S ועלותו נמוכה יותר.

לא נתקלתי בקונצרן VAG במצבר ג'ל ברכבים עם מערכת S&S. מצברי ג'ל רגישים לטמפ' גבוהות ובדרך כלל מותקנים בתא המטען או מתחת לאחד ממושבי הרכב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...