Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר שעבד במשך כמעט 6 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצבר 60 אמפר בפולקסווגן מקורי שהגיע עם הרכב, הצליח לעבוד כמעט 6 שנים עד שסיים את דרכו.

לדעתי הוא עם ג'ל כי לא הוספו שום מים.

רשום עליו 3310, הכוונה לשבוע 33 (בין ה16 ל22 באוגוסט) של 2010?

נשמע הגיוני?

למה בארץ המצברי דרעק מסיימים אחרי בקושי שנתיים?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה לי באופנוע מצבר יואסה יפני ששרד 7 שנים.. מצבר וולטא שהחליף אותו שרד שנתיים.

יכולתי לקנות יואסה ולא וולטא, אבל זה היה עולה לי בדיוק כפול. כמה אנשים אתה מכיר שהיו קונים את היקר יותר?

יום טוב גם לך

פורסם

הכי הרבה שאני מכיר זה מקורי שהגיע עם BMW והחזיק 8.5 שנים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מצבר 60 אמפר בפולקסווגן מקורי שהגיע עם הרכב, הצליח לעבוד כמעט 6 שנים עד שסיים את דרכו.

לדעתי הוא עם ג'ל כי לא הוספו שום מים.

רשום עליו 3310, הכוונה לשבוע 33 (בין ה16 ל22 באוגוסט) של 2010?

נשמע הגיוני?

למה בארץ המצברי דרעק מסיימים אחרי בקושי שנתיים? - מצבר 'מקורי' המיוצר עבור ייצרני הרכב בדרך כלל אמור לעמוד במפרטים ודרישות ייצרן הרכב לעומת מצברים אחרים אשר מתאימים בדרך רק מבחינת כושר ההתנעה וקיבולת המצבר. בארץ רוב המתקנים לא בודקים ובדרך כלל לא יודעים מה הם דרישות ייצרן הרכב מהמצבר וההתאמה נעשית בדרך כלל לפי 'אמפראז' של המצבר.

חשוב לדעת שגם מצבר של ייצרן OEM הנמכר בארץ על-ידי משווקים שונים אינו בהכרח עונה על מפרטי הייצרן אלה רק בפרמטרים של כושר התנעה וקיבולת המצבר וכמובן התאמה מבחינת מידות חיצוניות.

תעלה צילום של המצבר המקורי בכדי שאוכל לזהות בוודאות את טכנולוגית המצבר ולהמליץ לך על מצבר מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי יש ברכב מצבר ג'ל של xs power, קצת יקר אבל ההתנעה יותר קלה והמתח לא נופל מהסאב. בכללי יותר בריא למערכת חשמל של הרכב.

נשלח ממקום סודי.

פורסם
הכי הרבה שאני מכיר זה מקורי שהגיע עם BMW והחזיק 8.5 שנים.

וואו.

אצלי החזיק שנפ כמעט 5 שנים ובשל כך אני לקוח נאמן שלהם אבל לצערי הוא היחיד שהחזיק כ"כ הרבה,כל הבאים אחריו מתים אחרי 3/3.5 שנים.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

איפה הרכב חנה לרוב במשך השנים?

טמפרטורה גבוה מקצרת מאוד את חיי המצבר.

לרוב, ברכבי יוקרה המצברים מחזיקים הרבה לא בגלל שהם משהו מיוחד. אלא משום שהרכבים האלו בד"כ מקושרים בקשר ישיר לחניה מקורה. (בבית ובמקום העבודה)

בלי קשר -המצברים בארץ לא משהו. נראה שהם מתוכננים לקרוס לאחר שנתיים-שלוש.

כמעט תמיד זה נגמר בקצר בין התאים.

יכול להיות שמדקקים את הלוחות בכוונה או משהו בשביל לחסוך בעלויות ייצור ולגרום לך להתייצב כמו שעון תוך שנתיים להחלפה.

שימו לב גם לאחריות הקצרה שניתנת על המותגים הישראלים לרוב.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...